2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
dediğim gibi annem aldığı için bişey diyemiyorum :) tabi canım muhakkak zorluğu olucak ama inan o tedavi süreci felan daha zorlu sanırsam :) yine de rabbim ne yazmışsa onu yaşayacağız :)

herkes kendine göre hareket edecek tabi canım benim biliyorsun dikiş olayı vardı doktor şu an gerek yok diyo inşallah gerek olmaz ama olmadı diye erken doğar mı ya da dikiş atarsa yinede dikişi açar mi sıpam bilmiyorum o yüzden hazırlıklı olmakta yarar var. küçük lerden çok fazla almam yinede ama ilk alacağım şeyler Yenidoğan kıyafetleri 1 paket yeni doğan bezi alcam baktım 9. Ayı dolduruyorum o zaman 0-3 aya geçiş yaparım inşallah :)

hayal0101 Sen hissedebildin mi hiç miniğini merak ettm canım hissedemiysen de yakındırr :))
Hayırlı olsun bebişinin ilk hareketleri canımben de dun hissettim 3-4 defa farkli zamanlarda.birinde baloncuk patladi gibi bir histi,birinde 3 kere vurdu digerlerinde de kaydi gibi hissettim Cok guzeldii yaa ama bugun hissetmedim belirgin bisey.

aaa canım hissediyorsun demek çok şükür çok güzel bi duygu Rabbim sonuna kadar hepimize hissettirsin inşallah :) bende bugün uzun bi aradan sonra süt içtim yavrumun çok hoşuna gitti sanırım üstünede ayran içtim bebisimi uyandıramıyorum :)

Sürekli hissedeceğimiz günler de gelir inşallah canımmçook teşekkür ederim

Evet fıstığımm yaaa başta şüpheyle yaklaştım ama sonra yok ya başka ne zaman böyle bişey hissettim ki dedimcok güzel ya maşallah hepimize,inşallah hep hissedelim kuzularımızı bundan sonra çok tatlısın çocuk kafa yaptı demek süt ve ayranla

Inşallah canım.bebişin de güzelce tutunur ve zamanında dogar annesini hiç üzmez inşallah..

AkşAmları bi tek ben burda oluyorum galib eşimle aram bozuk ya
Bende adım atmıyorum o da. Hiç konuşmuyoruz

Bu haftalarda uzun yolculuk yapan var mı doktorlarıniz ne diyor arkadaşlar?

Canim bugun 6-7 saatlik uçuşu sordum 20 haftalik için, bi sakinca olmadığını söyledi doktorum.. ama 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yapmak gerekiyor uçakta, aslında planladığım ucus 12 saat ama arada aktarma olacağı için endişe etmiyorum
Her ay 3 saatlik uçuşum oluyor iki kere, bulantı dışında bi sorun yaşamadım

gaz hareketiyle bebek hareketi Çok farklı bıseymis zaten canım Bebeğin hareketi nasıl tatlı bişey karıştırmak imkansız :) valla çok uslu oldu bugün ama ben şımarsın istiyorum yarına nasipse :)

Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…