2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
AkşAmları bi tek ben burda oluyorum galib eşimle aram bozuk ya
Bende adım atmıyorum o da. Hiç konuşmuyoruz
Allah seni iyi etsin hala konusmuyonuz mu siz eşinde hata sen hamile bi bayansin onun ilk adım atması lazım ama atmıyo madem güzel bi notla ilk lafı onun atmasını sağlacanım mesela yatakta Başucuna ya da lavobada yüzünü yıkarken görsün notunu aynaya yapıştır bi yazı bebeğimiz çok üzülüyor babası ne kadar sürecek bu soğukluk gibilerinden ondan sonra gelir inşallah

amanınn canım neye bu kadar kızdın kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün Kıyamam sen öyle olunca nasıl korkup pusmuştur kenara kıyılır mı onlara. benimde arada karnimda ağrı oluyo sanki sırtıma beline bıçak saplanıyo gibi oluyo ama çok nadir bunlar durduk yere olursa normalde bebeğin içerde kasılması olabilir kızdığında sinirlendiginde bebeginle konus bizim en iyi sakinlestiricimiz bebıslerımız.

AkşAmları bi tek ben burda oluyorum galib eşimle aram bozuk ya
Bende adım atmıyorum o da. Hiç konuşmuyoruz
Canım benim ben sıkıntıdan erkenden uyuya kalıyorum genelde. sabahta böyle erkenden uyanıyorum. Aranızdaki problem eminim büyük bişey değildir, ama eşine durumunu anlatman lazım. bebek herseyi hissediyor, Ogün ozlemden dolayı ağlamaklı oldum hemen içimde pıt pıt bişeyler oldu. minisler uzulmesin Kıyamam eşimin eşleri doğum yapmış olan arkadaslari özellikle telkin ediyorlarmis, bak şunları şunları yapma üzme eşini diye keşke seninkininde etrafında böyle birileri olsa ve seni uzmemeye gayret etse.. .
Canım bu haftalarda bi sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla, yinede ne kadar uzaklara gidiyorsun sen öyle
Tatlım neye sıktın kendini böyle yapma bebegine yazık, onun için sakin olmaya çalış.

Günaydın canim nasılsın. Okulda Son yazililar başladı artık kapanma telaşı . Biraz yogunlastik

Kizlar dun ayrintili ultrasona girdim ve malesef bebegimin sol bobreginde cok.sayida kist oldugunu bobreginin calismadigini ustelik dogar dogmaz alinmasi gerektigini soyledi doktor dunden beri gozumun yasi dinmedi ilk bebegim sanki butun dunyam yerle bir oldu ama biliyorum ki rabbimin gucu herseye yeter sizlerdende dua istiyorum baska bir doktora daha gruncem ins yanilmistir oyle bisy yoktur

Canım noldu ya niye
Sinirlendin bu kadar

Canım inşallah geçicibir durumdur ya. Baska doktor farklı birsey söyler inşallaj

Canım yok asla yapmam ya. Artık kendi düşünsün ..

Canım ya sen valla cok tatlısın kimin yazdıgına bakmadan sen oldugunu anlayabiliyorum yazılarından

Bu kadar sinir krizi yaşayacak ne oldu canım. .. sandalyeleri niye kaldırıyon sen herkul musun hamilesin hamile... Doktora falan git bari... uzuntuden kasılman olmuş olabilir muhtemelen magnezyum verip rahatlatir seni...yavrum yaa bebeğini nasıl korkutmussundur şimdi. ..

Geçmiş olsun canım. .. insallah göründüğü gibi değildir. ..

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH BEBEĞİN İYİDİR SEN İYİ DÜŞÜN YETER Kİ DUALARIMIZ SENİNLE

İyiyim canım sağolasın, bizimde haftaya dersler bitecek inş. öbür hafta finaller, senin adinada sevindim inş rahat edeceğiz ben dört gözle bayramı bekliyorum.
Ben de inşallah 2 hafta sonra rahatlayacagim, çocuklar gelmez artık 12 lerin lys var benim de ağırlıklı o sınıflar mevcut. Hadi bakalım hayırlısını tatilini gelsin

@rosinant şu an için en önemli şey sen ve bebeğin canım bunu aklından çıkarma, mümkün olduğunca rahat ol, yakınlarında varsa bi ayaklarını toprağa bas ve hep güzel şeyler düşün, ya da sevdiğin seni yormayacak şeylerle vakit geçir, atıyorum kitap oku, hobi edin, canını skn neyse zihnini boşaltmaya çalış, bebeğini de kendini de üzme, hayat çok hızlı geçiyor mümkün olduğunca tadını çıkartmaya bak cnm bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…