- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
Aynen öyle canım geçer sen içini ferah tut kötü düşünmeInşallah geçer tez vakitte. Rabbime emanet meleklerimiz.
Bende ogrenmedim tatlım haftaya cuma inş. öğreneceğim.
Allah seni iyi etsin hala konusmuyonuz mu siz eşinde hata sen hamile bi bayansin onun ilk adım atması lazım ama atmıyo madem güzel bi notla ilk lafı onun atmasını sağlacanım mesela yatakta Başucuna ya da lavobada yüzünü yıkarken görsün notunu aynaya yapıştır bi yazı bebeğimiz çok üzülüyor babası ne kadar sürecek bu soğukluk gibilerinden ondan sonra gelir inşallahAkşAmları bi tek ben burda oluyorum galib eşimle aram bozuk ya
Bende adım atmıyorum o da. Hiç konuşmuyoruz
amanınn canım neye bu kadar kızdın kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün Kıyamam sen öyle olunca nasıl korkup pusmuştur kenara kıyılır mı onlara. benimde arada karnimda ağrı oluyo sanki sırtıma beline bıçak saplanıyo gibi oluyo ama çok nadir bunlar durduk yere olursa normalde bebeğin içerde kasılması olabilir kızdığında sinirlendiginde bebeginle konus bizim en iyi sakinlestiricimiz bebıslerımız.Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye
Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye[/QUOTE
Yapma hem senin için iyi bir durum degil hem bebeğin için gergin huysuz sürekli aglak bir bebeğin olmasini istiyorsan yap tabi tecrübe ile sabittir sakin olup hiçbirşeyi sallamamak taraftarıyım ben öğretmenim bazen çocuklara sesim yükseliyor hemen karnım taş gibi oluyor nacizane tavsiyem bebeginizi düşünmeniz
Canım benim ben sıkıntıdan erkenden uyuya kalıyorum genelde. sabahta böyle erkenden uyanıyorum. Aranızdaki problem eminim büyük bişey değildir, ama eşine durumunu anlatman lazım. bebek herseyi hissediyor, Ogün ozlemden dolayı ağlamaklı oldum hemen içimde pıt pıt bişeyler oldu. minisler uzulmesin Kıyamam eşimin eşleri doğum yapmış olan arkadaslari özellikle telkin ediyorlarmis, bak şunları şunları yapma üzme eşini diye keşke seninkininde etrafında böyle birileri olsa ve seni uzmemeye gayret etse.. .AkşAmları bi tek ben burda oluyorum galib eşimle aram bozuk ya
Bende adım atmıyorum o da. Hiç konuşmuyoruz
Canım bu haftalarda bi sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla, yinede ne kadar uzaklara gidiyorsun sen öyleCanim bugun 6-7 saatlik uçuşu sordum 20 haftalik için, bi sakinca olmadığını söyledi doktorum.. ama 2 saatte bir kalkıp yürüyüş yapmak gerekiyor uçakta, aslında planladığım ucus 12 saat ama arada aktarma olacağı için endişe etmiyorum
Her ay 3 saatlik uçuşum oluyor iki kere, bulantı dışında bi sorun yaşamadım
Tatlım neye sıktın kendini böyle yapma bebegine yazık, onun için sakin olmaya çalış.Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye
Yok canım direk biray sonra diyip kestirip attı :/Satlar yakin seninle zaten tahmin ettimi hic dr cnm
Günaydın canim nasılsın. Okulda Son yazililar başladı artık kapanma telaşı . Biraz yogunlastikCanım benim ben sıkıntıdan erkenden uyuya kalıyorum genelde. sabahta böyle erkenden uyanıyorum. Aranızdaki problem eminim büyük bişey değildir, ama eşine durumunu anlatman lazım. bebek herseyi hissediyor, Ogün ozlemden dolayı ağlamaklı oldum hemen içimde pıt pıt bişeyler oldu. minisler uzulmesin Kıyamam eşimin eşleri doğum yapmış olan arkadaslari özellikle telkin ediyorlarmis, bak şunları şunları yapma üzme eşini diye keşke seninkininde etrafında böyle birileri olsa ve seni uzmemeye gayret etse.. .
Canım bu haftalarda bi sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla, yinede ne kadar uzaklara gidiyorsun sen öyle
Tatlım neye sıktın kendini böyle yapma bebegine yazık, onun için sakin olmaya çalış.
İyiyim canım sağolasın, bizimde haftaya dersler bitecek inş. öbür hafta finaller, senin adinada sevindim inş rahat edeceğiz ben dört gözle bayramı bekliyorum.Günaydın canim nasılsın. Okulda Son yazililar başladı artık kapanma telaşı . Biraz yogunlastik
Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye
Kizlar dun ayrintili ultrasona girdim ve malesef bebegimin sol bobreginde cok.sayida kist oldugunu bobreginin calismadigini ustelik dogar dogmaz alinmasi gerektigini soyledi doktor dunden beri gozumun yasi dinmedi ilk bebegim sanki butun dunyam yerle bir oldu ama biliyorum ki rabbimin gucu herseye yeter sizlerdende dua istiyorum baska bir doktora daha gruncem ins yanilmistir oyle bisy yoktur
Allah seni iyi etsin hala konusmuyonuz mu siz eşinde hata sen hamile bi bayansin onun ilk adım atması lazım ama atmıyo madem güzel bi notla ilk lafı onun atmasını sağlacanım mesela yatakta Başucuna ya da lavobada yüzünü yıkarken görsün notunu aynaya yapıştır bi yazı bebeğimiz çok üzülüyor babası ne kadar sürecek bu soğukluk gibilerinden ondan sonra gelir inşallah
Doktor tedavi edilemyecgni syledi anck bobrek alinblir tek bobrkle ysar dedi ins cnm tek temnnim ynilmis olmasiCanım inşallah geçicibir durumdur ya. Baska doktor farklı birsey söyler inşallaj
Bu kadar sinir krizi yaşayacak ne oldu canım. .. sandalyeleri niye kaldırıyon sen herkul musun hamilesin hamile... Doktora falan git bari... uzuntuden kasılman olmuş olabilir muhtemelen magnezyum verip rahatlatir seni...yavrum yaa bebeğini nasıl korkutmussundur şimdi. ..Kızlar 3 gündür moralim bozuk ara ara ağlıyorum ,bugün baya sinir krizi geçirdim sandalyeleri falan kaldırdım attım 1saat boyunca sakinleşmeden ağladım ama şimdi karnımda ağrı var sırtıma vuruyo ara ara,çok tedirginim,şiddetlenirse doktora giderim dedim ama buraya da bi yazayım dedim sizde bişeyler söyleyin diye
Geçmiş olsun canım. .. insallah göründüğü gibi değildir. ..Kizlar dun ayrintili ultrasona girdim ve malesef bebegimin sol bobreginde cok.sayida kist oldugunu bobreginin calismadigini ustelik dogar dogmaz alinmasi gerektigini soyledi doktor dunden beri gozumun yasi dinmedi ilk bebegim sanki butun dunyam yerle bir oldu ama biliyorum ki rabbimin gucu herseye yeter sizlerdende dua istiyorum baska bir doktora daha gruncem ins yanilmistir oyle bisy yoktur
Kizlar dun ayrintili ultrasona girdim ve malesef bebegimin sol bobreginde cok.sayida kist oldugunu bobreginin calismadigini ustelik dogar dogmaz alinmasi gerektigini soyledi doktor dunden beri gozumun yasi dinmedi ilk bebegim sanki butun dunyam yerle bir oldu ama biliyorum ki rabbimin gucu herseye yeter sizlerdende dua istiyorum baska bir doktora daha gruncem ins yanilmistir oyle bisy yoktur
Ben de inşallah 2 hafta sonra rahatlayacagim, çocuklar gelmez artık 12 lerin lys var benim de ağırlıklı o sınıflar mevcut. Hadi bakalım hayırlısını tatilini gelsinİyiyim canım sağolasın, bizimde haftaya dersler bitecek inş. öbür hafta finaller, senin adinada sevindim inş rahat edeceğiz ben dört gözle bayramı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?