2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım inat işte .. Belkide başka birşey bilemiyorum
Canım bizimde oluyo arada. Hamile olduğum için uzatmıyor eşim yoksa uzatır biliyorum. Ben zaten iyice dengesizleştim bağıyorum her şeye. İki gün önce bizde küsmüştük.Küs olduğumuz saatler o kadar üzüldüm ki sinirimden yemek bile yiyemedim. Seni anlıyorum. Eşin inatçı biri demek ki yoksa çoktan düzeltirdi. İnadını yenemiyordur

Herkese meraba
Siteye yeni üye oldum çok geç kalmışım sanırım baya şeyler kaçırdım :)
22 yaşındayım istanbulda yaşıyorum gebelik haftam 17+1 ve kız bebek bekliyoruz gruba bende katılmak istiyorum
Herkes inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alsın o doğunca hiçbirimiz için dünyanın geri kalanı önemli olmayacak hissediyorum

Amin canim benim allah razi olsun insallah bende saglikla kucagima alirim bebgimi

İnsallh canim dua istiyorum hepinizden pazartesi belli olck hersey yine yazarim rabbimden umut kesilmez

Hoş geldin canım :) sağlıkla kucagına alırsın umarım mink kızını

hoşgeldiin prensesin de hayırlı olsun

Aynen öyle canım daha hareketlerini hissedelim diye deli olurken kokusunu hissettiğimiz an başka bişeye odaklanabilir miyiz :) hosgeldin aramıza prensesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)

hoşgeldin canım :) prensesin hayırlı olsun :)

Merhaba sevgili güzel Ekim anneleri, ben epeydir giremedim bugün de atlaya atlaya ancak okudum, cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun, evinde misafir olanlara Rabbim sabır ve güç versin, şimdi ayrıntılı ultrason hakkında bilgi aldım sadece bebeği görmek istiyorsam 70 tl imiş, organlarına detaylı bakılırsa 200 tl imiş, özel bi laboratuvar merkezi, video kaydı da vereceklermiş, iyi geldi bana, siz ne dersiniz

Aynen öyle canım daha hareketlerini hissedelim diye deli olurken kokusunu hissettiğimiz an başka bişeye odaklanabilir miyiz :) hosgeldin aramıza prensesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah :)
Teşekkür ederim hepinize ve önce cinsiyet merakı şimdi hareketlerini hissetmek istiyoruz sonra doğumu beklemek...vakit geçmiyo sanki

ayseyma video kaydı vs varsa bence 200 çok uyguın canım. Ben devlete gittim ayrıntılıda çünkü çevredeki en iyi doktor devlette herkes oraya yönlendiriyordu. Beni 21. haftada bi daha çağırdı büyümüş olur iyice tekrar bakılır diye

normalde kitap okumayı çok seviyorum ama hamilelikte çok gözüme büyüdü bilmiyorum daralıyorum elime alınca :)

Bende deneyeceğim bakalım , daralacakmıyım bayılacakmıyım elimden bırakamayacakmıyım .....

Bence de gayet iyi , ben birkaç Prof perinatolog arayıp sordum 500 dediler Kozyatağı Central Hospital dan aldım 330 müş... Sen İstanbul da mışın arkadaşım ?..

Yaw bende devletten almaya çalıştım ama 1 haftadır bi boşluk bulamadım randevu almak için . Hep dolu hep dolu , gündüz ayrı denedim 12 den sonra ayrı denedim . Cnm sen Nasıl aldın öyle ya ne güzrl

Teşekkür ederim hepinize ve önce cinsiyet merakı şimdi hareketlerini hissetmek istiyoruz sonra doğumu beklemek...vakit geçmiyo sanki
bebisler iyi olsun vaktine kadar dursun hepsi olur biter Canım banada vakit geçmek bilmiyo çok uzun süredir hamileymisim gibi geliyo ama altı üstü 3-4 aydır biliyoruz hamile olduğumuzu :) ınsallah sağ salim tamamlar 9 ayımızı kavuşuruz yavrulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…