2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hadi ya
Ben de 182 veya Mhrs üzerinden randevu almaya çalışıyorum .... Hastanenin kadın doğum bölümünde mi sıraya girdin heramora ?..
sıra numarası verilen yerde sıraya girdim canım ve sabahın köründe gitmeme rağmen öğlen ikide muayene oldum :) aylardır özele gittiğim için her şey tuhaf geldi tbi :)

sıra numarası verilen yerde sıraya girdim canım ve sabahın köründe gitmeme rağmen öğlen ikide muayene oldum :) aylardır özele gittiğim için her şey tuhaf geldi tbi :)
İyi aynı güne alabilmişin , bende denesem mi , gerçi çok stress oluyorum öyle yerlerde , kalabalıkta .... Sen İstanbul da mışın heramora ?..

Allaj ona ektigini versin çok sinirlendim esinede kayinvalidene millet annesine neler neler veriyor hem onane yaa altini sana verdiyse altin senindir hem dinen hem de kanunen istedigini yaparsin ama sen karninda ki melegi dusun insallah esinde duzelir yeni mi evlisiniz evliligin ilk zamanlarinda erkekler genelde böyle yapıyor annem babam ne derse o ama zamanla azaliyor inşallah senin esinde tez vakitte durmasi gereken yeri anlar

Yaz canım son durumu merak ederiz

Ayyy canım benimm buaralar herkes çok yoğun girmiyor arada görmemişizdir kıyaamaaamm annesi hayırlı uğurlu olsunn. Afedersin gerçekteb görmedim

Sağolasın arkadaşım,1 sene olacak önümüzde ki ay canım,hala tam bir aile olamadığımızı düşünüyorum,beni kolay harcayabiliyo,annesi bana öyle bağırırken sustum görsün annesinin edepsiz olduğunu kimseyle geçinemediğini sorunlu olduğunu diye ama yok,düzelmez sanırım artık,umudum yok o konuda

Valla canm herkes sorun yasayacak die bisey yok ama cok fazla kisi yasiyo bende simdi gorusmuyorum torunlari olunca tabiki gidecek gorecek onlari ama icim hic rahat etmeyecek biliyorum benm esimde hic benden yana falan olmazdi ama sanki bu ara biraz daha iyi gibi bende fazladan trip hakkimi kullaniyorum tabi rabbim esine akil versin cunku onemli olan onun tavri cnm simdi esim diyo gelip senden ozur dilemedikleri surece onlarla konusmamana saygi duyuyorum die

Ne güzel,Allah dahada arttırsın mutluluğunuzu anlayışını...insan eşindende destek göremeyince daha çok yalnızlaşıyo,tek başına bi mücadele içindeymişsin gibi hissediyo insan.Bende özürdilemediği sürece konuşmak görüşmek istemiyorum,2.seferdir ailemi ve beni aşağıladı,bu kadar gurursuz olamam annesi deyip gidemem,bunu eşimde anlar inşallah.

Yok duzelir canim benimde farkli problemlerim vardi gerci avantajim farkli sehirdeydik ve kayinpeder daha çok karisiyordu ama eşimin davranislari simdi daha iyi bebisde olunca oda aile oldugunu anlayacak senin için zorlu bir surec olacak cevremde buna benzer olaylar yasayanlar oldu bir çoğu esi ile annesinin yerinin ayri ve nasil davranmasi gerektiğini anladi inşallah o günler bebis gelmeden baslar bebislede iyice percinlenir.

Şu an benim yanımda yok,kitaplar ama olunca yazarım daha öncede yazmıştık burda ama bir geriye dönük bak istersen

canım yaa gün doğmadan neler doğar inşallah kendi görür anasının nasıl biri olduğunu...

kızlar ya bebek alışveriş i icon internetten hangi sitelere bakıyorsunuz annelutfen.com güzelmiş baktım biraz sizin de tavsiye edeceğiniz siteler var mı internetten almak daha uygun gibi...

kızlar ya bebek alışveriş i icon internetten hangi sitelere bakıyorsunuz annelutfen.com güzelmiş baktım biraz sizin de tavsiye edeceğiniz siteler var mı internetten almak daha uygun gibi...
sitelerden ziyade mağazaların kendi sitelerine bakıyorum ben :) biz daha çok büyük parçaları netten alıcağız onun için de n11 i düşüüyoruz:)

e söylemedi mi sebebini, yok benden istememişti ilk hamileliğimde, bunda da henüz bir şey yok.
Cok kafaya taktim ve gittik doktora sorduk.ben herkesten istiyorum bunu dedi.bu cok onemli bisey bence her doktor istemeli dedi.bebegin kolu olmasa yapabilecegimiz bisey olmaz ama bi kalp sorunu olsa bunun çözümü olabilir dedi.ankarada bebek kardiyologu daha cok sayıda ama izmirde sanirim tek yerde var dedi

Doktor tedavi edilemyecgni syledi anck bobrek alinblir tek bobrkle ysar dedi ins cnm tek temnnim ynilmis olmasi
Belli olmaz o canım. Sen başka bir doktoru daha gör bence. Hatalı teşhisler çok oluyor gebeliklerde. Kafanı takıp kendini yorma boş yere. Herşeyin çaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…