2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sanırım öyle canım ne kdr şanslısın ya :)) bebeğini o şekilde gördün dmi yani

Canım her defasında görüyorum. İlk başta birsey anlamıyordum bir onceki gidişimde cok güzel göründü.
Son gidisimde de tatsız oldugum için dikkat edememiştim.
Canım özel hastaneler gösteriyor diye biliyorum

Cnım benım doktorum normal ultraso dan sonra renkli gösteriyor. O dort boyutlu di mi
Aynen canım doktorun perinotolog mu? benimkide en başta siyah beyaz bakiyo sonra renkli Gösteriyo ama renkli de daha minik duruyo siyah beyaz tam bir bebek gibi renkli de daha ten rengi kırmızı diye sanırım küçücük görünüyo ama çok tatlı

Hamilesin diye birşey demek istemiyorum ama o insanlarla ömür geçmez karnındaki bebeğe ayrı sana ayrı üzüldüm canım. Umarım en yakın zamanda Allah onların akıllarını başlarına getirir. Seni bu eziyetten kurtarır. Cidden çok üzüldüm..

bizimkinde yok o alet zaten doktorum gitti yeni buldğm doktorda varmış 3 boyutlu 4 boyutlu renkli inş iki hafta snra gidicem ona da ama haftan küçük der mi bana diye düşünmştm sanırım belli bi sınırı yok renkli ultrasonun :)

bende tutmayacağım canım tutamayız ki susuzluğu yeter yani.. Borçları emzirme döneminden snra öderiz heralde bende hesaplamaya çalışmıştm

bende tutmayacağım canım tutamayız ki susuzluğu yeter yani.. Borçları emzirme döneminden snra öderiz heralde bende hesaplamaya çalışmıştm
Allah kolaylik versin bize caanim. Zaten doktorumun bana en cook soyledigi gunde 3 litre su icmem. Iciomusun diye sorup duruyor.

Ilk basta anlamiyolar canm zamanla anliyolar ama ben hic annesini kotulemedim sadece onun gormesini bekledim belki gordu bilmiyorum insallah seninkide gorur

Yok canım sınırsız ilk 8. Haftada baktım o kadar söyliyim:))

A Ankaaa ben çok istiyorm renkli de görmeyi inşallah görürm ya :)) doktor da değiştrcez inşallah başka başka şeyler söylemez aynen devam ederiz :)

Prens'in hayırlı olsun sağlıkla gelsin insallah :) emme refleksleri gelişiyor artık çok şükür Rabbime nasıl da her gün bir yeri gelişiyor yeni bişey öğreniyorlar. :) bu sene böyle olacak artık canım ama seneye belki tutabiliriz yani duruma göre 1-2 gun deneriz sütte azalma falan olmazsa tutarız inşallah

A Ankaaa ben çok istiyorm renkli de görmeyi inşallah görürm ya :)) doktor da değiştrcez inşallah başka başka şeyler söylemez aynen devam ederiz :)

Canım görüceksin insallah :)
İnşallahhepimiz sağlıklı devam ederiz hamileliğimize

Kizlar merhaba. Herkese hayirli aksamlar..
Sizinle bi sıkintimi paylasicam Bende son derece rahatsiz edici bi kasinti var, progestani fitil olarak kullanmaya basladigimdan beri cok kasinti ve yanma oluyor. Doktora soyledim, hic bakmadan HAMETAN diye bi krem verdi, onu kullaniyorum 3 gundur ama hic gecmedi bi zarari varmi onuda bilemiyorum ne yapmaliyim acaba

ağızdan alsan daha çok mu yan etkisi oldu canım ? ben ağızdan alıyorum mide bulantısı yapıyo ama başta ki mide bulantisina göre çok iyi ondan fitil olarak denemedim o konuda güvenmiyorum kendime itemem bi işe yaramaz diye ağızdan alıyorum hemen kusmadığım sürece gittiği yer belli en azından :) benimde bi ara çok kaşıntım vardı günlük Ped tuvalet kağıdı falan koyuyordum onları bıraktım eski tülbentlerden kestim yikadim ütüleyip onlardan koyuyorum şu an yok kaşıntım çok şükür :) banada doktor krem vermişti ama almadım geçmezse alırım dedim geçti

İlk basta agizdan vermisti ama o bana cok dokundu, simdi fitile baslatti ama bu seferde kasinti oluyor. Gunluk ped kullanmayi bende biraktim ama yok gecmiyor o krem zarar verir diyede ödüm kopuyor napicam bilmiorum

Bebeğini hisseden anneler benneredeyse her gün hareketlerini hissediyordum ama bugün 1 kere hissettim gibi ne yaptıysam olmadı şimdiden her gün hissetmemek normal mi siz ne durumdasınız? Paranoya mı yaptım daha şimdiden

canım çok normall:) bazen sabah biraz hareket ediyor akşama kadar tık yok,bazen 2 gün hareket etmiyor,bazen de hiç durmuyor:) biraz tatlı bişeyler ye sol tarafına uzan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…