2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
canım çok normall:) bazen sabah biraz hareket ediyor akşama kadar tık yok,bazen 2 gün hareket etmiyor,bazen de hiç durmuyor:) biraz tatlı bişeyler ye sol tarafına uzan :)
Ben doktoruma hareketleri hissediyorum dedim doktor daha kucuk hissedemezsin dedi. Ama ben biliyorum hissediyorum.

canım çok normall:) bazen sabah biraz hareket ediyor akşama kadar tık yok,bazen 2 gün hareket etmiyor,bazen de hiç durmuyor:) biraz tatlı bişeyler ye sol tarafına uzan :)
Yaaa demek normal. Dr u arayacaktım güler bana şimdi aramim dedim :) Denedim sabah çikolata reçel filan yedim yattım soluma yok. Az önce yedim yattım yine yok. Oyuncak oldum daha şimdiden yaaa

@triton-x kız biz ailecek yerimiz duramiyoz ya, eğer ayarlayabilirsek eşimin iznini bi singapur a gidip gelecegiz tatile
Ohh gezin tabi canım ne güzel imkanınız varsa bence sıkıntı olmaz.
Kızlar 3 boyutlu 4 boyutlu ultrasona giren varmı?? Ya da bilgisi olan?? Bikaç bi şey soracaktm
Canım bende 10. Haftadan beri renkli görüyorum. ki yaşadığım şehir çok çok gelişmiş değil, ama dr um Hacettepe kökenli oyüzden ona güveniyorum.

Kızlar merhaba
Çok sık giremiyorum herşeyi okuyamıyorum o yüzden =( ama hepiniz bebişlerinize inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz rabbim hepimize bağışlasın yavrularımızı
Benim bir sorum olacaktı iki hafta sonra eşimin kuzeninin nişanı var ve eşimin ailesi biraz gösterişe düşkün kıyafet olarak kendime göre pek bir sey bulamadım hamilelik süresince çok Kilo almadım 1.5 Kilo aldım 61.5 kiloyum şuan ama hafif bir göbek ve bana göre kocaman olmuş gögüslerim var =( acaba nerden uygun bir kıyafet bulabilirim bir bilginiz var mı çok pahalı bir şey almak istemiyorum bir daha giyemeyeceğim için fikri olan var mı acaba açık bir insanım ama dediğim gibi straplez falan gögüsten dolayı sıkıntı oluşturur =(

Merhaba bizde dün doktora gittik cinsiyet kesinlesti kızımı erkek kardeş geliyor boyu 14 cm kilosu 178 gram dedi 4 lu test yaptırdım. Hayırlısı ile bişey çıkmaz insallah
inşallah güzel gelecek sonuçlar... oğluşun hayırlı olsun prensesten sonra birde prensi tadacaksınız :) kucağına almayı büyütmeyi nasip etsin Rabbim

canım nerden alacağın değil ama nasıl bişey alacağın konusunda yardım edebilirim:) zaten yaz olduğu için göğüs kızmı taşlı ve ya espiriyi barındıran kısım olcak,robalı bi uçuş uçuş elbise alabilirsin... göbişin çok çıkmamışsa ve rahatsız olmayacaksan balık da giyebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…