2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
Allah bağışlasın cnım

Canim doktprum bana 1 ay sonra ayrintili ultrasona gel dedi. Aşi da 20. Haftadan sonra yapiliyormus. Saglik ocagi beni cagirinca ben asi olcam zannettim ama dedigim gibi 20. Haftadan sonraymis
Cnm bana doktrum 20 haftada ası yaptir dedi yani 27 mayista asi için gidicem 3 haziranda 21 haftada ayrıntılı için çağırdı

7 haziranda olucam aşı cnm ozamnda renkliye giricem inşalalh

Teşekkür ederim canım =)

Kızlar Merhaba
Cumartesi hastaneye gitcem cinsiyet ogrencem demiştim. Gittim kızım oluyo ins kilosu 248 gram boyunu tam hatirlayamiyorum ama 18 cm di sanirim
Sagligida yerinde çok şükür. Ama doktor ayrıntılı ultrason istedi gittigim hastanede 350 lira çokta pahalli sizler yaptirdiniz mi.doktor ben kalbinde felan bi problem görmedim dedi. Ben sordum ona ayrıntılı ultrason varmış diye oda evet tabiki yaptırsan iyi olur herzaman 2. Bir gözün gormesinde fayda var dedi. Çok kararsız kaldım yaptırsam mi yaptırmasam mi

A

Allah bağışlasın kuzucugunu canım

hayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :) ayrıntılı ultrason için ünv hastanesi perinotologa gidebilirsin ücretsiz ya da devlet hastanelerinde de bakılıyor

Kızlar teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı kız erkek hiç farketmiyordu hayırlısı olsub yeter ki Rabbim den hepimiz için tek dileğim sağlıklı ve huzurlu bi gebelik ve doğum inşallh ayrıntılı ultrason için ben randevu aldım doktorum da muayne sırasında birşey görmedi çok şükür ama ayrıntılı ultrason a girmek istiyorum istanbul bakırköy de ultramed e randevu aldım 420 tl imiş ama doktor yönlendirdiği için 300 alacak doktorum sağolsun. Bi sonraki muayneye geldiğin zaman muayne açtırma dedi fiyat çok yüksek gelmedi o yüzden 170 doktor muayne si olacaktı ona ücret almayacak şimdi herşeyine bakalım minik kuzumun

Hayırlı olsun senin de güzel prensesin canım

Dr'unun da dediği gibi 2.ve uzman bir gözün bakması önemli,genelde gidiyoruz,bence sen de git

Çok güzel anlatmışsin ama ben hala hiç hissedemiyorum acaba bişey mi oldu ki diye hep düşünüyorum

A

Allah bağışlasın kuzucugunu canım
Çok saol canim
hayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :) ayrıntılı ultrason için ünv hastanesi perinotologa gidebilirsin ücretsiz ya da devlet hastanelerinde de bakılıyor
Bugün biraz arastiracagim bakalım nerde ne kadar. Bide bişey daha sorayım mesela allah korusun bişi çıktı anne karninda tedaviye mi başlanıyor acaba
Hayırlı olsun senin de güzel prensesin canım

Dr'unun da dediği gibi 2.ve uzman bir gözün bakması önemli,genelde gidiyoruz,bence sen de git
Aynen gitcem canım . Ben kararsız kalmıştım ama eşim zorla goturecekti beni
Çok güzel anlatmışsin ama ben hala hiç hissedemiyorum acaba bişey mi oldu ki diye hep düşünüyorum
Bende hissetmedim daha canım. Korkma. Doktora sordum dün hissetmemen çok normal daha 250 gramlık bişeyin hareketlerini nasıl hissedebilirsin ki dedi. 2 hafta içinde hissedeceksin dedi. E dedim hissedenler var olamaz çok küçük oluyor bu haftalarda hissediyorum diyenler karıştırıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…