- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
Canim doktprum bana 1 ay sonra ayrintili ultrasona gel dedi. Aşi da 20. Haftadan sonra yapiliyormus. Saglik ocagi beni cagirinca ben asi olcam zannettim ama dedigim gibi 20. Haftadan sonraymisGunaydin kızlar
Renkli ayrıntılı uktrasona giren var mi aşı olanlar var mi acaba
7 haziranda olucam aşı cnm ozamnda renkliye giriceminşalalhGunaydin kızlar
Renkli ayrıntılı uktrasona giren var mi aşı olanlar var mi acaba
Hayirli olsun canim :)Merhaba bizde dün doktora gittik cinsiyet kesinlesti kızımı erkek kardeş geliyor boyu 14 cm kilosu 178 gram dedi 4 lu test yaptırdım. Hayırlısı ile bişey çıkmaz insallah
Allah bağışlasın cnımKızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
hayırlı olsun prensesin hosgelsin :)Kızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
Cnm bana doktrum 20 haftada ası yaptir dedi yani 27 mayista asi için gidicem 3 haziranda 21 haftada ayrıntılı için çağırdıCanim doktprum bana 1 ay sonra ayrintili ultrasona gel dedi. Aşi da 20. Haftadan sonra yapiliyormus. Saglik ocagi beni cagirinca ben asi olcam zannettim ama dedigim gibi 20. Haftadan sonraymis
7 haziranda olucam aşı cnm ozamnda renkliye giricem inşalalh
Kızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım =)canım nerden alacağın değil ama nasıl bişey alacağın konusunda yardım edebilirim:) zaten yaz olduğu için göğüs kızmı taşlı ve ya espiriyi barındıran kısım olcak,robalı bi uçuş uçuş elbise alabilirsin... göbişin çok çıkmamışsa ve rahatsız olmayacaksan balık da giyebilirsin...
Sağlıkla gelsin güzel prensesinKızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
Kızlarrr Merhaba sağlıklı huzurlu hamileliğimiz olsun. Dün doktor kontrolünde nihayet cinsiyeti öğrenebildik kızımız olacak hayırlısıyla
Kızlar Merhaba
Cumartesi hastaneye gitcem cinsiyet ogrencem demiştim. Gittim kızım oluyo ins kilosu 248 gram boyunu tam hatirlayamiyorum ama 18 cm di sanirim
Sagligida yerinde çok şükür. Ama doktor ayrıntılı ultrason istedi gittigim hastanede 350 lira çokta pahalli sizler yaptirdiniz mi.doktor ben kalbinde felan bi problem görmedim dedi. Ben sordum ona ayrıntılı ultrason varmış diye oda evet tabiki yaptırsan iyi olur herzaman 2. Bir gözün gormesinde fayda var dedi. Çok kararsız kaldım yaptırsam mi yaptırmasam mi
hayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :) ayrıntılı ultrason için ünv hastanesi perinotologa gidebilirsin ücretsiz ya da devlet hastanelerinde de bakılıyorKızlar Merhaba
Cumartesi hastaneye gitcem cinsiyet ogrencem demiştim. Gittim kızım oluyo ins kilosu 248 gram boyunu tam hatirlayamiyorum ama 18 cm di sanirim
Sagligida yerinde çok şükür. Ama doktor ayrıntılı ultrason istedi gittigim hastanede 350 lira çokta pahalli sizler yaptirdiniz mi.doktor ben kalbinde felan bi problem görmedim dedi. Ben sordum ona ayrıntılı ultrason varmış diye oda evet tabiki yaptırsan iyi olur herzaman 2. Bir gözün gormesinde fayda var dedi. Çok kararsız kaldım yaptırsam mi yaptırmasam mi
Hayırlı olsun senin de güzel prensesin canımKızlar Merhaba
17.haftada en net hisettim aha bu bebekti dedim çok tatli yemis tim belki o tetikledi bilmiyorum hergün hisettim çok sukur böyle içinde balık hareket eder gibi bi duygu gazla onu ayırt edersin yani başka bi hareket mükemmel bir duygu :)
Çok saol canimA
Allah bağışlasın kuzucugunu canım
Bugün biraz arastiracagim bakalım nerde ne kadar. Bide bişey daha sorayım mesela allah korusun bişi çıktı anne karninda tedaviye mi başlanıyor acabahayırlı olsun prensesin Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım :) ayrıntılı ultrason için ünv hastanesi perinotologa gidebilirsin ücretsiz ya da devlet hastanelerinde de bakılıyor
Aynen gitcem canım . Ben kararsız kalmıştım ama eşim zorla goturecekti beniHayırlı olsun senin de güzel prensesin canım
Dr'unun da dediği gibi 2.ve uzman bir gözün bakması önemli,genelde gidiyoruz,bence sen de git
Bende hissetmedim daha canım. Korkma. Doktora sordum dün hissetmemen çok normal daha 250 gramlık bişeyin hareketlerini nasıl hissedebilirsin ki dedi. 2 hafta içinde hissedeceksin dedi. E dedim hissedenler var olamaz çok küçük oluyor bu haftalarda hissediyorum diyenler karıştırıyor dediÇok güzel anlatmışsin ama ben hala hiç hissedemiyorum acaba bişey mi oldu ki diye hep düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?