2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MarV-el bizim oğlumuz olucak canım listeye ekleyebilir misin? bu ayda doktor değiştiricem çok canım sıkkın kızlar insanın bilmediği kimsesinin olmadığı bir şehirde hamile kalması ne zormuş. doktorlarınız şeker yüklemesi için ne düşünüyor, yaptıracak mısınız?

Hayırlı olsun canım neden doktor değiştireceksin peki canım nerede yaşıyorsun

Hayırlı olsun canım neden doktor değiştireceksin peki canım nerede yaşıyorsun
izmitte yaşıyorum çünkü doktorumdan randevu almak çok zor, bulsak bile kapısında en az yarım saat bekliyoruz. okadar beklememize rağmen bize doğru düzgün bakmadan hiçbir sorumuzu sordurmadan maksimum 5 dakkada dışarı atıyor. 2li testi yaptırdık mesela bize sonuç iyi dedi 3lü test 4lü test ayrıntılı ultrason hiç bahsetmedi demir hapını bile kapıdan bizi atarken biz hatırlattık da bir isim verdi çok şükür bide her gidişimizde 80 lira sadece muayene için veriyoruz sinir olduk

Neden öyle dusunuyorsun canım bende ailemden uzak bilmedigim bi şehirdeyim ama şükür doktorum iyi. Bi problemmi yaşadın benim doktor dah şeker yuklemesinden bahsetmedi
Günaydın hamişler hayırlı haftalar olsn cinsiyet öğrenen anneler hayırlı olsun yavrularınız
Tesekkurlerrrrrrr

canım o da çok zor ya peki bildiğin bi doktor var mı hemen değiştir gerçekten

Evet insan sinir olur o zaman. Hele ki ilk gebeliginizse. Tecrübesiz bilgisisiz bişeyler soylemelerini istiyoruz.benikisinide ücreti 70 lira adalet Bakanlığı çalışanlarına indirim varda 55 veriyoruz şükür. Bende her gittigimde en az yarım saat bekliyorum genelde ama ilgili bilgili bir doktor.oyuzden bunları gormezden geliyorum.dün 1 saat bekledik artık okadar çok gerildim ki ağlamaya başlıyordum valla

valla internetten araştırıyorum napıyım bilmediğin kimseyi tanımadığın şehir olunca çaresiz deneme yanılma yapıyosun doktor işini. kocamı düşünmesem gidicem ankarada doğurucam annemin yanında

ankaradayım bende doktor seçeneği çok fazla öyle imkanın olsa ankaraya gelsen internetten araştır izmitteki doktorları istersen

hayırlı olsun oğluşun canım :) ekliyorum canım :)

doktorum henüz konuşmadı bu konuyu ama muhtemellen bana yapar gibi çünkü kilomda var diyabet ailemde genetik malesef bu arada kızlar bu gün aşımızı olduk... yavaş yavaş yakmaya başladı...

doktorum henüz konuşmadı bu konuyu ama muhtemellen bana yapar gibi çünkü kilomda var diyabet ailemde genetik malesef bu arada kızlar bu gün aşımızı olduk... yavaş yavaş yakmaya başladı...

çok acıyor mu canım bende çarşamba yaptırıp işe geçeceğim de

çok acıyor mu canım bende çarşamba yaptırıp işe geçeceğim de
şimdilik dediğim gibi sadece hafiften yanmaya başladı... vururken çok acımıyor küçücük iğne zaten :) ama banyonuzu yapıp gidin kızlar iki gün hiç su değmemesi lazım... acısı arttıkça yazarım ama şimdilik çok bişey yok...

ankaradayım bende doktor seçeneği çok fazla öyle imkanın olsa ankaraya gelsen internetten araştır izmitteki doktorları istersen

araştırıyorum canım doktor. ankarada doğursam kocamı burda bırakıcam o kadar hevesli ki merakından geçen stetoskopla karnımı dinlemeye çalışıyordu duyar mıyım acaba diye hani hiçbir aşamadan uzak kalmak istemiyor benden de beter her akşam bebek nasıl emzirilir nasıl yıkanır videoları izliyor. ankarada olsa doğumum okadar uzun kalamaz benle şef mühendis 2 hafta üst üste izin bile alamıyor. ne kadar kalacağımızda belli olmaz bebişle

merhaba kızlar, malum benim yatılı misafirlerim olduğu için pek giremedim. cinsiyeti ögrenen arkadaslara hayırlı olsun. bende ankarada doktor arayısındayım ama maddi yönü de uygun olsun istiyorum. önce bülent alp aydına gıttım. ama hastneyı pek sevmedim. yeni doğan ünitesi de yokmuş. simdi baskent üni hastanesınde bir doktor arıyorum. ama gebelik takibi yapmıyorlarmış. dogumu da orda olsun istiyorum. giden varmı hiç

evet su değmeme meselesini duymuştum ben işe gideceğim için acıdan korkuyorum

ben medical parka gidiyorum en baştan beri yeni doğan ünitesi falan var ben sigorta yaptırdım doğum+hastanede yatış+refakatçi ücreti + muayneler + tahlil ücretleri 4500 tl ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…