2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar detaylı ultrasona gireniniz var mı? ben renkli ultrason olsun ve cd versin istiyorum ama fiyatları çok yüksek 500 TL fiyat verdiler. Gittiğim hastanede 3 boyutlu ve cd vermiyorlar benim kurum karşılıyor ama doktor çıkışında onayını almışlar artık haftaya gideceğim bir umut belki 2.'yi de karşılar en kötü kendi doktorumla konuşup durumu izah edecem Cindiyetini öğrenen arkadaşlara hayrlı olsun melekleriniz

ben medical parka gidiyorum en baştan beri yeni doğan ünitesi falan var ben sigorta yaptırdım doğum+hastanede yatış+refakatçi ücreti + muayneler + tahlil ücretleri 4500 tl ödedim

Fiyatı çok uygunmuş M melek1212 medical parka özel bir sigortamı bu yoksa dışarıdan sigorta firmalarına mı yaptırdın?

kızlar selam. cuma günü yine acil doktora gittim yine krem akıntısı yine önemli bişi yok çok şükür. bi fitil verdi ilacı söksün içerden diye, eğer işe yaramazsa rahim içi temizlik yapmayı düşünüyo çok istemesede. önce kültür alırız sıkıntı yoksa yapmayabilirizde dedi falan bilmiyorum ama muaynede çok canım yandı.

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizi, Rabbim hepimizi korusun inşallah

ben LCW'den incecik yaz pantalonu aldım kendime, kapalı olanlarda rahatlıkla kullanabilir çünkü bol pantalon. üzerinede yatay renkli çizgileri olan bi tişört aldım, pantalon giymesem mini elbise olarak kullanılır yani o kadar uzun :) bide annem defactodan pantalon almış bana yeşil, tam iş yerinde giymelik casual cinsinden :) o da bayaa rahat, bide defactoda renkli renkli pantalonlarda vardı diye hatırlıyorum orayada bakabilirisiniz.

:)) beni sağlık ocağındaki hemşire bu tarihe yazdı o yüzden mecbur ogün gidiyorum Allahtan ertesi gün çalısmıyorum
allahtan canım :)) yok bana 20. haftayı doldur gel dedi :) bu gün 20+0 olduk onun için hemen vurdurdum :) ikinci dozda 13 haziran inşallah :)

ben de lcw dan aldım iki tane dar paca ince kumaşı güzel yani :)

canım ben kısmetse 4 haziranda giricem detaylıya. 2lide gittiğim doktora gidicem tekrar, cd de veriyo. detaylının fiyatı 350tl miş. kendi hastanemde gidicem, başka yere bakmadım bile. rakam biraz yüksek gibi ama eşimde boşver başka yer araştırmak zorunda kalma, 2li de çok memnunduk dedi. benimde işime geldi. çünkü bi arkadaşım zeynep kamilde yaptırmıştı çocukta dudak yarığı varmış, görmemişler yada anneye bişi söylememişler doğumdan sonra kız çok üzülmüştü, şoka girmişti.

orada ücretlendirme nasıl oluyor?

ben medical parka gidiyorum en baştan beri yeni doğan ünitesi falan var ben sigorta yaptırdım doğum+hastanede yatış+refakatçi ücreti + muayneler + tahlil ücretleri 4500 tl ödedim

doktora göre ücret değişiyor ben 10.haftadan önce yaptırdım kredi kartına 9 taksit yaptılar gebelik ilerleyince nasıl oluyor bilmiyorum ama

doktorum henüz konuşmadı bu konuyu ama muhtemellen bana yapar gibi çünkü kilomda var diyabet ailemde genetik malesef bu arada kızlar bu gün aşımızı olduk... yavaş yavaş yakmaya başladı...
CNM ERKEN DEGILMI AŞI ICIN BANA 7B HAZIRANDA GELMEMI SOLEDILER AŞI ICCIN

günaydın, iyi haftalar herkese...
cinsiyeti öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun. sağlıkla gelsin bebişleri..
ben geçen hafta oğluma ilaç yazdırmak için uğramıştım sağlık ocağına, 22 haftalıkken gel aşı için dedi. yaptırmasak olmaz mı söz hastanede doğum yapıcam, evde yapmıcam dedim ama olmaz dedi.. çok ağrıyor kızlar vururken bişey yok da sonra kaldıramıyorsunuz kolunuzu. neyse ona da dayanacağız artık..

ayrıntılı için devlete de özele de gideceğim. özeldeki ücretten bahsetmedi hiç. bakalım haftaya giderim herhalde ona da.devlette de tavsiyem 10.30-11.00 gibi direk gidip herhangi bir doktorla görüşmeniz. randevu için uğraşmanıza gerek yok. gerekli tahlilleri yapsınlar yeter, sonuçları da özeldeki doktorunuza götürürsünüz.

bizim de düğünler başlıyor, eşimin kuzenlerinin falan. güzel bişiler almam lazım inşallah uygun fiyata bulurum..

herkese sevgiler, miniklere öpücükler...

ben aşıyı yaptırmamaya karar verdim kızlar. doktorum Allah korusun bişey olursa hemen yaptırırsın, şimdi boşuna vücuduna enfeksiyon alma dedi. bende onun dediğini uygulayacağım

Benim aldığım fiyata göre çok iyi canım bende 10 haziranda gideceğim kısmetse olmadı kameraya alırım görüntüleri :)

Anladım canım teşekkür ederim.. Ben Hacettepe ünv de çalışıyorum ve bu hastaneye güveniyorum açıkçası. Doktorların eğitimi ve araştırma alanları önemli benim için. Özel hastanelerde, birkaç doktor oluyor ve her doktorun aslında çalışma alanı farklı oluyor. Dolayısıyla size bakan kişinin çalışma alanı riskli gebelikler ise, o zaman size daha çok o gözle bakıyor ve çocuk veya sizde oluşan ufacık belki de dikkate alınmayacak durumları dahi büyütüp, insanı tedirgin edebiliyorlar. Sonra kalbinde parlaklık vardı, bilmem saçları çıkmamış gibi durumlarla hamilelerin morallerini bozuyorlar. Tabi özel hastanenin bunun dışında bazı makine teçhizat konusunda iyi olup avantajları olduğunu da görmezden gelemeyiz. Ben hacettepede gerçekten iyi bir ultrason cihazıyla takip ediliyorum ama özel hastanelerde örneğin güven hast. de çok daha ince detayların göründüğü yüksek çözünürlüklü görüntüleme cihazları bulunmakta.. O nedenle bir özel doktora gidip ayrıntılı için görünmek istiyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..

Benim aldığım fiyata göre çok iyi canım bende 10 haziranda gideceğim kısmetse olmadı kameraya alırım görüntüleri :)

girerken yinede sor belki içerde verir doktor :) ben unutmuşum cd verdiğini verince çok mutlu olmuştuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…