Anladım canım teşekkür ederim.. Ben Hacettepe ünv de çalışıyorum ve bu hastaneye güveniyorum açıkçası. Doktorların eğitimi ve araştırma alanları önemli benim için. Özel hastanelerde, birkaç doktor oluyor ve her doktorun aslında çalışma alanı farklı oluyor. Dolayısıyla size bakan kişinin çalışma alanı riskli gebelikler ise, o zaman size daha çok o gözle bakıyor ve çocuk veya sizde oluşan ufacık belki de dikkate alınmayacak durumları dahi büyütüp, insanı tedirgin edebiliyorlar. Sonra kalbinde parlaklık vardı, bilmem saçları çıkmamış gibi durumlarla hamilelerin morallerini bozuyorlar. Tabi özel hastanenin bunun dışında bazı makine teçhizat konusunda iyi olup avantajları olduğunu da görmezden gelemeyiz. Ben hacettepede gerçekten iyi bir ultrason cihazıyla takip ediliyorum ama özel hastanelerde örneğin güven hast. de çok daha ince detayların göründüğü yüksek çözünürlüklü görüntüleme cihazları bulunmakta.. O nedenle bir özel doktora gidip ayrıntılı için görünmek istiyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler..
Böyle doktorlar gerçekten çok zor herkes kapısında yığılınca size ayıracakları vakitte çok az oluyor. Ben hastaneye yeni gelen bir doktora gittim baktım üniversitesi falan iyi güzel yerlerde görev yapmış. Randevusu da bomboş geniş geniş istediğim vakit randevu var. İstediğim kadar takılıyorum içerde, vakit ayırıyor. Yeni doktor bakarken bence herkesin gittiğimi falan diye çokta takılmayın üniversitesine bakın, daha önce çalıştığı yerlere bakın ona göre karar verin. Benim doktorum GATA mezunu adamın duruşu bile güven veriyor bana :)izmitte yaşıyorum çünkü doktorumdan randevu almak çok zor, bulsak bile kapısında en az yarım saat bekliyoruz. okadar beklememize rağmen bize doğru düzgün bakmadan hiçbir sorumuzu sordurmadan maksimum 5 dakkada dışarı atıyor. 2li testi yaptırdık mesela bize sonuç iyi dedi 3lü test 4lü test ayrıntılı ultrason hiç bahsetmedi demir hapını bile kapıdan bizi atarken biz hatırlattık da bir isim verdi çok şükürbide her gidişimizde 80 lira sadece muayene için veriyoruz sinir olduk
Teşekkür ederim canımanlaşmalı oldukları çok hastane var
http://www.turknippon.com/Anlasmali-Saglik-Kurumlari
hastane ve doktora göre fiyat değişiyor aynı gün bi arkadaş eryaman hastanesinde 2500 e yaptırdı mesela
yok canım doktoruma da sordum... asm deki hemşireyede 20. haftayı doldurmak yeterli ilk doz için:)CNM ERKEN DEGILMI AŞI ICIN BANA 7B HAZIRANDA GELMEMI SOLEDILER AŞI ICCIN
Canım anne karnında müdahale edebildiklerine ilaç tedavisiyle ediyorlar ama edemeyecekleri bişey se biliyorlar mesela nerde neyi var doğumdan sonra hemen ameliyata alıyorlar. ama inşallah hiçbirimizin bebegine gerek kalmaz hepsi sağlıklı bi şekilde gelir inşallah. Birde doktorun erkek mi erkekler gramı az diye bizi anlamıyo saniyo bende doktoruma dedim hissediyorum diye daha erken dedi sonra eşime dedim tekme attı diye sana mı inancam doktora mı diyo bana inancan tabi doktor kaç kere hamile kalmış dedim :) (doktorum erkek)Çok saol canim
Bugün biraz arastiracagim bakalım nerde ne kadar. Bide bişey daha sorayım mesela allah korusun bişi çıktı anne karninda tedaviye mi başlanıyor acaba
Aynen gitcem canım . Ben kararsız kalmıştım ama eşim zorla goturecekti beni
Bende hissetmedim daha canım. Korkma. Doktora sordum dün hissetmemen çok normal daha 250 gramlık bişeyin hareketlerini nasıl hissedebilirsin ki dedi. 2 hafta içinde hissedeceksin dedi. E dedim hissedenler var olamaz çok küçük oluyor bu haftalarda hissediyorum diyenler karıştırıyor dedi
canım hiç aklına takılmasın çok normal :) benimki sabahları bi tane yapıstırıyor annesineMerhaba kızlar .. cinsiyet belli olan arkadaşlarselopi C chtluck H hasrettt hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
G gunesjuly1234 cnm ben de bülent hocanın olduğu hastaneye gitmiştim eve yakındı, bebeğin kalp atışlarını orada duymuştum hatta ilk.. ama orada doğum 2.500 tl ve yenidoğanı yok. Küçücük bir hastane ve çok da nezih değil.. o yüzden gitmedim tekrar.
Başkent hastanesinin kadın doğumunu bilmiyorum nasıl ama orada akrabalarım ameliyat olduğunda gittin odaları güzel değil dvlet hastanesi gibiydi yani temiz gelmedi bana. Ve duyduğuma göre doğum+kalma 3.500 falanmış orada.
Eviniz nerede bilmiyorum ama fiyatı çok uçuk olmayan medicalpark,etimed ve sincan koru hastanesini öneririm sana... hem yenidoğanları var hem nezih hem doktorları cidden iyi buralarda..
MarV-el @leyl-i efruz Bu arada ben 3 gündür bebeği hissetmeye başladım, tam 18.hafta bitip 19.hafta başlarken.. böyle pıt pıt içimde bişey hareket ediyo gibi gıdıklanıyo gibi oluyorum ama çok kısa sürüyor hemen bitiyor. Günde 2 ya da 3 kez oluyor onlar da saniyelik... ama bugün hissetmedim aklım takıldı
Merhaba canım sen hangi hastaneye gidiyorsunKızlar yazdıklarınızn hepsini takip edemiyorum ama, R Rotgeist cnm hacettepe hastanesinde çalışman ve güvenmen güzel ama, ben özel mi devlet mi kararsız kalan arkadaşlar için yazıyorum şimdi bunları;
Benim çok çok yakınım kuzenim 5 ay önce orda doğum yaptı. O da doktorunu seviyordu ama gittiği düzenli muayenelerde kendisi bebeğini görememiş hiç ekran yokmuş. Sadece dr bebek iyi falan gibi konuşurken duyuyormuş o kadar. Ve ultrason çıktısı vermemiş doktoru, 1 cinsiyet belli olduğunda vermiş 1 de son hafta yüzünün fotosunu sanırım...
Bunlar bazı kişiler için önemli o yüzden yazıyorum, ayrıca devlet hastanesi olduğu için sanırım doğuma müsait olmadığı için(resmi tatildi) gelmedi aylarca gittiği güvendiği doktoru. . Doğumunu internler yaptırdı ve birsürü şey oldu, doğum esnasında da aileleri yanlış bilgilendirdiler ben şahsen internler tarafından doğum istemem,
özelde doktorun resmi tatil bile olsa sen hastaneye geldiğin an doğum başlayınca evinden kalkıp geliyor doğuma, en azından bugune kadar duyduklarım hep öyle..
Kararsız arkadaşlara yardımcı olmak için yazdım :) inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebişlerine ..
Cnm ben çukurambar koru hast. Gidiyorum.. ama burası sincan koruya göre pahalı. Evim buraya yakın diye ve doktorları iyi diye tercih ettim. Bir de şimdiki doktoruma gebelik öncesi genel muayene içi gitmiştim bi arkdş tavsiyesiyle,o kadar olumlu bi doktordu ki pozitif güleryüzlü falan, demiştim hamile kalırsam bu adama gelcem diye . Biraz da bu sebeble paraya kıydık gibi oldu.Merhaba canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
Evet cnm ya uyuyorlardır. Uyusunlar da büyüsünelr :)))canım hiç aklına takılmasın çok normal :) benimki sabahları bi tane yapıstırıyor annesinesonra gün boyunca nerdeyse uyuyor bi de akşam yemeğinden sonra hareketleniyor zatten daha çok minnaklar güçleride çok yok
canım ilk bebek se 20. haftaya kadar bekle bide ben çok zayıfim 47 kilo ile hamile kaldım bilmiyorum ilgisi varmıdır ama kişiden kişiye değişir sonuçta kontrollerde görüyorsun bebegin iyidir inslh hemen telaşa kapılma ve stres olunca da hareket etmiyor benimki rahat ol mutlu olduğun anlarda dinle bide :)Çok güzel anlatmışsin ama ben hala hiç hissedemiyorum acaba bişey mi oldu ki diye hep düşünüyorum
saol canım verdiğin bilgiler için. baskentte göğsen beyi duymustum. onun için oraya gitmeyi istiyorum. sezeryanda dikişleri çok iyiymiş. giden herkes memnun dıye duydum. bülent beyi de gebelik zehirlenmesi olanları fln anlayamıyomus. zekai tahıre yönlendırmıs. bir suru kısı magdur olmus. ondan bıraktım bıde hastane sartları tabıkı. bu arada ben ankarada yasamıyorum. annemler orda keçiörendeler. ondan dogumu orda yapmak ıstıyorum. ama ankarada 28 yıl yaşadım yenı tasındım baska bi ile. bir de güvenı arastırıyıım bakayım.Merhaba kızlar .. cinsiyet belli olan arkadaşlarselopi C chtluck H hasrettt hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
G gunesjuly1234 cnm ben de bülent hocanın olduğu hastaneye gitmiştim eve yakındı, bebeğin kalp atışlarını orada duymuştum hatta ilk.. ama orada doğum 2.500 tl ve yenidoğanı yok. Küçücük bir hastane ve çok da nezih değil.. o yüzden gitmedim tekrar.
Başkent hastanesinin kadın doğumunu bilmiyorum nasıl ama orada akrabalarım ameliyat olduğunda gittin odaları güzel değil dvlet hastanesi gibiydi yani temiz gelmedi bana. Ve duyduğuma göre doğum+kalma 3.500 falanmış orada.
Eviniz nerede bilmiyorum ama fiyatı çok uçuk olmayan medicalpark,etimed ve sincan koru hastanesini öneririm sana... hem yenidoğanları var hem nezih hem doktorları cidden iyi buralarda..
MarV-el @leyl-i efruz Bu arada ben 3 gündür bebeği hissetmeye başladım, tam 18.hafta bitip 19.hafta başlarken.. böyle pıt pıt içimde bişey hareket ediyo gibi gıdıklanıyo gibi oluyorum ama çok kısa sürüyor hemen bitiyor. Günde 2 ya da 3 kez oluyor onlar da saniyelik... ama bugün hissetmedim aklım takıldı
canım doktorun kim hangi ildesin.tetenöz aşısı için yaptırma dedi değil mi ?bende yaptırmıcam ama herkes üstüme geliyor yaptır diye çok sukur yapma diyen bir doktor varmış...ben aşıyı yaptırmamaya karar verdim kızlar. doktorum Allah korusun bişey olursa hemen yaptırırsın, şimdi boşuna vücuduna enfeksiyon alma dedi. bende onun dediğini uygulayacağım
geçmiş olsun canım :) bişicik olmaz. sen hala fitil mi kullanıyorsun neden?kızlar selam. cuma günü yine acil doktora gittim yine krem akıntısı yine önemli bişi yok çok şükür. bi fitil verdi ilacı söksün içerden diye, eğer işe yaramazsa rahim içi temizlik yapmayı düşünüyo çok istemesede. önce kültür alırız sıkıntı yoksa yapmayabilirizde dedi falan bilmiyorum ama muaynede çok canım yandı.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizi, Rabbim hepimizi korusun inşallah
ben LCW'den incecik yaz pantalonu aldım kendime, kapalı olanlarda rahatlıkla kullanabilir çünkü bol pantalon. üzerinede yatay renkli çizgileri olan bi tişört aldım, pantalon giymesem mini elbise olarak kullanılır yani o kadar uzun :) bide annem defactodan pantalon almış bana yeşil, tam iş yerinde giymelik casual cinsinden :) o da bayaa rahat, bide defactoda renkli renkli pantalonlarda vardı diye hatırlıyorum orayada bakabilirisiniz.
Çukurambar koru hastanesi güzel bir hastane orda doğum yapan arkadaşım var ve çok memnun kalmıştı. Ben çalıştığım kurum açısından şanslıyım birçok özel hastanede hiçbir ücret ödemiyoruz testler doğum dahil ama hem evime yakın diye hemde benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanmıştı ve bu süreçde doktorumun yaklaşımından ve başarılı bir küretaj dönemi geçirdiğimden medicalparka gidiyorum.Cnm ben çukurambar koru hast. Gidiyorum.. ama burası sincan koruya göre pahalı. Evim buraya yakın diye ve doktorları iyi diye tercih ettim. Bir de şimdiki doktoruma gebelik öncesi genel muayene içi gitmiştim bi arkdş tavsiyesiyle,o kadar olumlu bi doktordu ki pozitif güleryüzlü falan, demiştim hamile kalırsam bu adama gelcem diye . Biraz da bu sebeble paraya kıydık gibi oldu.
Aslında gebelikte bir risk yoksa cidden hastane farketmiyor, ama eğer ilgi bekliosan özel araştırıcaksn tk fark bu sanırım...
Bende artık yazılanlardan sonra yaptırmaya karar verdim.tek memur maaşiyla geçinmek zoroyüzden biraz uygun biryer olsun istiyorum aslında. Evet benim doktorumda erkekCanım anne karnında müdahale edebildiklerine ilaç tedavisiyle ediyorlar ama edemeyecekleri bişey se biliyorlar mesela nerde neyi var doğumdan sonra hemen ameliyata alıyorlar. ama inşallah hiçbirimizin bebegine gerek kalmaz hepsi sağlıklı bi şekilde gelir inşallah. Birde doktorun erkek mi erkekler gramı az diye bizi anlamıyo saniyo bende doktoruma dedim hissediyorum diye daha erken dedi sonra eşime dedim tekme attı diye sana mı inancam doktora mı diyo bana inancan tabi doktor kaç kere hamile kalmış dedim :) (doktorum erkek)
Orası da iyi cnm. Zaten bahsetmiştim daha önce, ankaranın o taraflarında oturup medicalparka giden arkadaşlarım da var.. ne güzel güveniyorsan ve seviyosan zaten sıkıntı yok :) ben memur olduğm için hastane parası neyse onu ödedim sırf güvendiğim için ve sigorta falan da yaptırabilceğmizi yaralancağımızı bilmiyorduk o zamanlar. Neyse ya kısmet önemli olan bebişlerin sağlığı para ne ki düşününce :)Çukurambar koru hastanesi güzel bir hastane orda doğum yapan arkadaşım var ve çok memnun kalmıştı. Ben çalıştığım kurum açısından şanslıyım birçok özel hastanede hiçbir ücret ödemiyoruz testler doğum dahil ama hem evime yakın diye hemde benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanmıştı ve bu süreçde doktorumun yaklaşımından ve başarılı bir küretaj dönemi geçirdiğimden medicalparka gidiyorum.
Bende 16. Hafta bittikten sonra hissetmeye başladım canım zaten başka harkeketle karıştırılması imkansız Merhaba anne der gibi hareket ediyor sıpalar :) ama bazen hissedip bazen hissetmememiz normalmiş canım 22. Haftadan sonra düzenli oluyor hareketleri. benimde cumartesi günü hiç hareket etmedi 2 bardak ayran içtim kafa yaptı sanırım oğlumda :) bide benimki tam tersine tatlı falan yedikten sonra değil çok acıktığım zaman hareket ediyo gece 10 buçuk gibi coştu içimde takla atiyo heralde dedim bişeyler yedim durdu :)Merhaba kızlar .. cinsiyet belli olan arkadaşlarselopi C chtluck H hasrettt hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?