2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ben ilk gebeliğimde devlete gittim ve o gün tövbe ettim açıkçası eşimde zaten devleti istemiyor bu doktora tesadüfen gitmeye başladım ve inanızlma memnun kaldım devam ediyorum tabi herkes in güvendiği farklı sonuçta :)) benim doktorum riskli gebelik mesela ama bana hiç o gözle bakmıyor

Böyle doktorlar gerçekten çok zor herkes kapısında yığılınca size ayıracakları vakitte çok az oluyor. Ben hastaneye yeni gelen bir doktora gittim baktım üniversitesi falan iyi güzel yerlerde görev yapmış. Randevusu da bomboş geniş geniş istediğim vakit randevu var. İstediğim kadar takılıyorum içerde, vakit ayırıyor. Yeni doktor bakarken bence herkesin gittiğimi falan diye çokta takılmayın üniversitesine bakın, daha önce çalıştığı yerlere bakın ona göre karar verin. Benim doktorum GATA mezunu adamın duruşu bile güven veriyor bana :)

Canım anne karnında müdahale edebildiklerine ilaç tedavisiyle ediyorlar ama edemeyecekleri bişey se biliyorlar mesela nerde neyi var doğumdan sonra hemen ameliyata alıyorlar. ama inşallah hiçbirimizin bebegine gerek kalmaz hepsi sağlıklı bi şekilde gelir inşallah. Birde doktorun erkek mi erkekler gramı az diye bizi anlamıyo saniyo bende doktoruma dedim hissediyorum diye daha erken dedi sonra eşime dedim tekme attı diye sana mı inancam doktora mı diyo bana inancan tabi doktor kaç kere hamile kalmış dedim :) (doktorum erkek)

Merhaba kızlar .. cinsiyet belli olan arkadaşlar selopi C chtluck H hasrettt hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah...

G gunesjuly1234 cnm ben de bülent hocanın olduğu hastaneye gitmiştim eve yakındı, bebeğin kalp atışlarını orada duymuştum hatta ilk.. ama orada doğum 2.500 tl ve yenidoğanı yok. Küçücük bir hastane ve çok da nezih değil.. o yüzden gitmedim tekrar.
Başkent hastanesinin kadın doğumunu bilmiyorum nasıl ama orada akrabalarım ameliyat olduğunda gittin odaları güzel değil dvlet hastanesi gibiydi yani temiz gelmedi bana. Ve duyduğuma göre doğum+kalma 3.500 falanmış orada.

Eviniz nerede bilmiyorum ama fiyatı çok uçuk olmayan medicalpark,etimed ve sincan koru hastanesini öneririm sana... hem yenidoğanları var hem nezih hem doktorları cidden iyi buralarda..

MarV-el @leyl-i efruz Bu arada ben 3 gündür bebeği hissetmeye başladım, tam 18.hafta bitip 19.hafta başlarken.. böyle pıt pıt içimde bişey hareket ediyo gibi gıdıklanıyo gibi oluyorum ama çok kısa sürüyor hemen bitiyor. Günde 2 ya da 3 kez oluyor onlar da saniyelik... ama bugün hissetmedim aklım takıldı

Kızlar yazdıklarınızn hepsini takip edemiyorum ama, R Rotgeist cnm hacettepe hastanesinde çalışman ve güvenmen güzel ama, ben özel mi devlet mi kararsız kalan arkadaşlar için yazıyorum şimdi bunları;

Benim çok çok yakınım kuzenim 5 ay önce orda doğum yaptı. O da doktorunu seviyordu ama gittiği düzenli muayenelerde kendisi bebeğini görememiş hiç ekran yokmuş. Sadece dr bebek iyi falan gibi konuşurken duyuyormuş o kadar. Ve ultrason çıktısı vermemiş doktoru, 1 cinsiyet belli olduğunda vermiş 1 de son hafta yüzünün fotosunu sanırım...

Bunlar bazı kişiler için önemli o yüzden yazıyorum, ayrıca devlet hastanesi olduğu için sanırım doğuma müsait olmadığı için(resmi tatildi) gelmedi aylarca gittiği güvendiği doktoru. . Doğumunu internler yaptırdı ve birsürü şey oldu, doğum esnasında da aileleri yanlış bilgilendirdiler ben şahsen internler tarafından doğum istemem,
özelde doktorun resmi tatil bile olsa sen hastaneye geldiğin an doğum başlayınca evinden kalkıp geliyor doğuma, en azından bugune kadar duyduklarım hep öyle..

Kararsız arkadaşlara yardımcı olmak için yazdım :) inşallah herkes sağlıkla kavuşur bebişlerine ..

canım hiç aklına takılmasın çok normal :) benimki sabahları bi tane yapıstırıyor annesine sonra gün boyunca nerdeyse uyuyor bi de akşam yemeğinden sonra hareketleniyor zatten daha çok minnaklar güçleride çok yok

Merhaba canım sen hangi hastaneye gidiyorsun

Merhaba canım sen hangi hastaneye gidiyorsun
Cnm ben çukurambar koru hast. Gidiyorum.. ama burası sincan koruya göre pahalı. Evim buraya yakın diye ve doktorları iyi diye tercih ettim. Bir de şimdiki doktoruma gebelik öncesi genel muayene içi gitmiştim bi arkdş tavsiyesiyle,o kadar olumlu bi doktordu ki pozitif güleryüzlü falan, demiştim hamile kalırsam bu adama gelcem diye . Biraz da bu sebeble paraya kıydık gibi oldu.
Aslında gebelikte bir risk yoksa cidden hastane farketmiyor, ama eğer ilgi bekliosan özel araştırıcaksn tk fark bu sanırım...

Evet cnm ya uyuyorlardır. Uyusunlar da büyüsünelr :)))
şu an hissetmek bile muciE sanırım daha 15-20 cm bişeyler yani :)

Çok güzel anlatmışsin ama ben hala hiç hissedemiyorum acaba bişey mi oldu ki diye hep düşünüyorum
canım ilk bebek se 20. haftaya kadar bekle bide ben çok zayıfim 47 kilo ile hamile kaldım bilmiyorum ilgisi varmıdır ama kişiden kişiye değişir sonuçta kontrollerde görüyorsun bebegin iyidir inslh hemen telaşa kapılma ve stres olunca da hareket etmiyor benimki rahat ol mutlu olduğun anlarda dinle bide :)

saol canım verdiğin bilgiler için. baskentte göğsen beyi duymustum. onun için oraya gitmeyi istiyorum. sezeryanda dikişleri çok iyiymiş. giden herkes memnun dıye duydum. bülent beyi de gebelik zehirlenmesi olanları fln anlayamıyomus. zekai tahıre yönlendırmıs. bir suru kısı magdur olmus. ondan bıraktım bıde hastane sartları tabıkı. bu arada ben ankarada yasamıyorum. annemler orda keçiörendeler. ondan dogumu orda yapmak ıstıyorum. ama ankarada 28 yıl yaşadım yenı tasındım baska bi ile. bir de güvenı arastırıyıım bakayım.

ben aşıyı yaptırmamaya karar verdim kızlar. doktorum Allah korusun bişey olursa hemen yaptırırsın, şimdi boşuna vücuduna enfeksiyon alma dedi. bende onun dediğini uygulayacağım
canım doktorun kim hangi ildesin.tetenöz aşısı için yaptırma dedi değil mi ?bende yaptırmıcam ama herkes üstüme geliyor yaptır diye çok sukur yapma diyen bir doktor varmış...

geçmiş olsun canım :) bişicik olmaz. sen hala fitil mi kullanıyorsun neden?
bu arada benimki de haftasonu hiç kımıldamadı, ben de dayanamadım MarV-el sakinleştirdi biraz ama yine de gittim :) zaten kontrol zamanım vardı onu kullanmış oldum. annemle kızkardeşim gelmişti onlar da hiç görmemişti hem onlara da göstermiş olduk :)
benim oğlan el ense yapmış, bacak bacak üstüne atmış yatıyordu. meğersem ben tatilim diye o da tatil yapıyor sıpam :)

Çukurambar koru hastanesi güzel bir hastane orda doğum yapan arkadaşım var ve çok memnun kalmıştı. Ben çalıştığım kurum açısından şanslıyım birçok özel hastanede hiçbir ücret ödemiyoruz testler doğum dahil ama hem evime yakın diye hemde benim ilk gebeliğim kayıpla sonuçlanmıştı ve bu süreçde doktorumun yaklaşımından ve başarılı bir küretaj dönemi geçirdiğimden medicalparka gidiyorum.

Bende artık yazılanlardan sonra yaptırmaya karar verdim.tek memur maaşiyla geçinmek zoroyüzden biraz uygun biryer olsun istiyorum aslında. Evet benim doktorumda erkek

Orası da iyi cnm. Zaten bahsetmiştim daha önce, ankaranın o taraflarında oturup medicalparka giden arkadaşlarım da var.. ne güzel güveniyorsan ve seviyosan zaten sıkıntı yok :) ben memur olduğm için hastane parası neyse onu ödedim sırf güvendiğim için ve sigorta falan da yaptırabilceğmizi yaralancağımızı bilmiyorduk o zamanlar. Neyse ya kısmet önemli olan bebişlerin sağlığı para ne ki düşününce :)

Bende 16. Hafta bittikten sonra hissetmeye başladım canım zaten başka harkeketle karıştırılması imkansız Merhaba anne der gibi hareket ediyor sıpalar :) ama bazen hissedip bazen hissetmememiz normalmiş canım 22. Haftadan sonra düzenli oluyor hareketleri. benimde cumartesi günü hiç hareket etmedi 2 bardak ayran içtim kafa yaptı sanırım oğlumda :) bide benimki tam tersine tatlı falan yedikten sonra değil çok acıktığım zaman hareket ediyo gece 10 buçuk gibi coştu içimde takla atiyo heralde dedim bişeyler yedim durdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…