2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet yaa melekler sağ salim gelsinler de gerisi teferruat :)

Bende artık yazılanlardan sonra yaptırmaya karar verdim.tek memur maaşiyla geçinmek zoroyüzden biraz uygun biryer olsun istiyorum aslında. Evet benim doktorumda erkek
anlıyorum canım seni bende memur kızıyım eşimde memur tek maaşla çok gerek kalmadıkça yaptırmak istemiyo insan ana ayrıntılı yaptırmakta fayda var benim ilkim erken doğduğu için ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum onlarda malum her seferinde ayrıntılı baktığı için 300 alıyorlar ama sağ salim alayım kucağıma diyorum sadece. su an icin parayi düşünmüyoruz sağlıkla gelsinde 3 milyarlık arabaya binecegine 1 milyarliga binsin hiç olmadı sırtımızda taşırız yeterki sağ salim gelsinler :)

Valla içime su serptin ben çalışıyorum arada bi zorlaninca 1 2 damla kan da geliyor bi de hissetmeyince çok korkuyordum artık. İnşaallah hayirlisiyla hissederiz

Ewt kilonun da çok alakası varmış sanırım. İnt.te bi yerde okumuştum kilolu kişiler daha geç hissedermiş benim ki ondan sanırım benim de kilom var

Bilmiyorum ki bana göre zayifsin yine ben 75 le kaldim öyle okumuştum ama doktor 2 3 hafta içinde hissedersin diyor bekliyorum elbet benim kızım da ben burdayım der

BANA DA DOKTORUM İLK GEBELİKTE 22 HAFTA DEDİ ABLAM DA AYNISINI DEDİ... BİR DE KIZ BEBEKLER DAHA AZ HAREKET EDERMİŞ

ben geçen haftadan beri hissediyorum şuan 174cm-65kg zayıf kilolu bilmem gerçi benim oğlan biraz irice belki ondandır :)

canım doktorun kim hangi ildesin.tetenöz aşısı için yaptırma dedi değil mi ?bende yaptırmıcam ama herkes üstüme geliyor yaptır diye çok sukur yapma diyen bir doktor varmış...
istanbuldayım canım, medipol hastanesi leyla hanım doktorum. sen bilirsin ama ben pek yaptırma taraftarı değilim, bebeğe zararı olmasada sadece kaza geçirme ihtimaline karşı boşuna aşılanmana gerek yok, vücuduna boşuna enfeksiyon alma bence dedi. Allah korusun kaza vs gibi bir durum olursa o zaman hiç beni bile arama yaptır hemen dedi.

cicekkokusu canım hiç takma kafana . yeni hissttiğimiz için hevesliyiz ama doktr normal arada hissetmemeniz dedi. haftasonu ben de dinlendim meğersem o da dinlenmiş dün endişelendim gittim doktora yan gelmiş yatıyordu paşam :)
hiç endişelenme. çikolata ye soluna yat belki o zaman bililer hissedersin

crinone jeli 1 ay önce kullanmayı kestim aslında ama akıntısı devam ediyo ve birazda muaynede mantar başlangıcı olmuş gibi sanki dedi ondan yeni verdi fitili

olsun iyi yapmışsın görmüşsun paşanı, bana bu sefer göstermedi kızçemi, sadece alttan muayne yaptı ameliyata yetişicekti beklemiyim diye hızlıca baktı

hı anladım çok önemli bişey değil demek ki. sevindim iyi olmana :)

Çok haklisin bidede kan uyusmazligi var sanırım benimde mutlaka yaptırmam gerek. Bir çok kişi evlat sahibi olmak için dünya paralar döküyor bebisime 350 harcamisim önemli degil

Valla içime su serptin ben çalışıyorum arada bi zorlaninca 1 2 damla kan da geliyor bi de hissetmeyince çok korkuyordum artık. İnşaallah hayirlisiyla hissederiz
Ben hep rahat olmaya çalışıyorum ki bebegimde sakin bi bebek olsun. Ama kanamana dikkat et canım doktoruna söyledin mi

Aynen canım zaten düşünecek olursak kaç 350 harcıcaz bıcırıklara :) sağlıklı olsunlar yeter ki gerisi boş. ama bi araştır istersen 350 den daha uygun bi yerde bulabilirsin mesela benim doktor 300 e bakıyor ama manisa da :/ perinotologları araştır iyice mutlaka daha uygun da vardır

kızlar ben 14. kilomu aldım

deyim yerindeyse ayı gibi yiyorum.

nasıl olcak bilmiyorum. doktor bana kılo sınırlaması da getırmedı hıcbır sey demedı.

Yıyoruz bakalım kızımla önümüze geleni
maşallah canım rekor sende :) çok zayıf mı hamile kaldın ? benim doktor da bana kilo alma dedi son kontrolde o nasıl olacak bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…