Evet yaa melekler sağ salim gelsinler de gerisi teferruat :)Orası da iyi cnm. Zaten bahsetmiştim daha önce, ankaranın o taraflarında oturup medicalparka giden arkadaşlarım da var.. ne güzel güveniyorsan ve seviyosan zaten sıkıntı yok :) ben memur olduğm için hastane parası neyse onu ödedim sırf güvendiğim için ve sigorta falan da yaptırabilceğmizi yaralancağımızı bilmiyorduk o zamanlar. Neyse ya kısmet önemli olan bebişlerin sağlığı para ne ki düşününce :)
anlıyorum canım seni bende memur kızıyım eşimde memur tek maaşla çok gerek kalmadıkça yaptırmak istemiyo insan ana ayrıntılı yaptırmakta fayda var benim ilkim erken doğduğu için ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum onlarda malum her seferinde ayrıntılı baktığı için 300 alıyorlar ama sağ salim alayım kucağıma diyorum sadece. su an icin parayi düşünmüyoruz sağlıkla gelsinde 3 milyarlık arabaya binecegine 1 milyarliga binsin hiç olmadı sırtımızda taşırız yeterki sağ salim gelsinler :)Bende artık yazılanlardan sonra yaptırmaya karar verdim.tek memur maaşiyla geçinmek zoroyüzden biraz uygun biryer olsun istiyorum aslında. Evet benim doktorumda erkek
Çok saol canim
Bugün biraz arastiracagim bakalım nerde ne kadar. Bide bişey daha sorayım mesela allah korusun bişi çıktı anne karninda tedaviye mi başlanıyor acaba
Aynen gitcem canım . Ben kararsız kalmıştım ama eşim zorla goturecekti beni
Bende hissetmedim daha canım. Korkma. Doktora sordum dün hissetmemen çok normal daha 250 gramlık bişeyin hareketlerini nasıl hissedebilirsin ki dedi. 2 hafta içinde hissedeceksin dedi. E dedim hissedenler var olamaz çok küçük oluyor bu haftalarda hissediyorum diyenler karıştırıyor dedi
Ewt kilonun da çok alakası varmış sanırım. İnt.te bi yerde okumuştum kilolu kişiler daha geç hissedermiş benim ki ondan sanırım benim de kilom var
Bilmiyorum ki bana göre zayifsin yine ben 75 le kaldim öyle okumuştum ama doktor 2 3 hafta içinde hissedersin diyor bekliyorum elbet benim kızım da ben burdayım derBEN 61 LE KALDIM AMA HALA HİSSETMİYORUM BENDE KİLOLUYUM SANIRIM
Bilmiyorum ki bana göre zayifsin yine ben 75 le kaldim öyle okumuştum ama doktor 2 3 hafta içinde hissedersin diyor bekliyorum elbet benim kızım da ben burdayım der
Ben 2 3 hafta daha sabırla bekliyim o zaman daha vaktimiz var demek kiBANA DA DOKTORUM İLK GEBELİKTE 22 HAFTA DEDİ ABLAM DA AYNISINI DEDİ... BİR DE KIZ BEBEKLER DAHA AZ HAREKET EDERMİŞ
istanbuldayım canım, medipol hastanesi leyla hanım doktorum. sen bilirsin ama ben pek yaptırma taraftarı değilim, bebeğe zararı olmasada sadece kaza geçirme ihtimaline karşı boşuna aşılanmana gerek yok, vücuduna boşuna enfeksiyon alma bence dedi. Allah korusun kaza vs gibi bir durum olursa o zaman hiç beni bile arama yaptır hemen dedi.canım doktorun kim hangi ildesin.tetenöz aşısı için yaptırma dedi değil mi ?bende yaptırmıcam ama herkes üstüme geliyor yaptır diye çok sukur yapma diyen bir doktor varmış...
geçmiş olsun canım :) bişicik olmaz. sen hala fitil mi kullanıyorsun neden?
bu arada benimki de haftasonu hiç kımıldamadı, ben de dayanamadımMarV-el sakinleştirdi biraz ama yine de gittim :) zaten kontrol zamanım vardı onu kullanmış oldum. annemle kızkardeşim gelmişti onlar da hiç görmemişti hem onlara da göstermiş olduk :)
benim oğlan el ense yapmış, bacak bacak üstüne atmış yatıyordu. meğersem ben tatilim diye o da tatil yapıyor sıpam :)
ben de 61 le kaldımBEN 61 LE KALDIM AMA HALA HİSSETMİYORUM BENDE KİLOLUYUM SANIRIM
hı anladım çok önemli bişey değil demek ki. sevindim iyi olmana :)crinone jeli 1 ay önce kullanmayı kestim aslında ama akıntısı devam ediyo ve birazda muaynede mantar başlangıcı olmuş gibi sanki dedi ondan yeni verdi fitili
olsun iyi yapmışsın görmüşsun paşanı, bana bu sefer göstermedi kızçemi, sadece alttan muayne yaptı ameliyata yetişicekti beklemiyim diye hızlıca baktı
ben de 61 le kaldımhayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım tam diyete giriyordum hamile kaldım. şimdi kaçsın canım?
Çok haklisin bidede kan uyusmazligi var sanırım benimde mutlaka yaptırmam gerek. Bir çok kişi evlat sahibi olmak için dünya paralar döküyor bebisime 350 harcamisim önemli degilanlıyorum canım seni bende memur kızıyım eşimde memur tek maaşla çok gerek kalmadıkça yaptırmak istemiyo insan ana ayrıntılı yaptırmakta fayda var benim ilkim erken doğduğu için ben riskli gebelik uzmanına gidiyorum onlarda malum her seferinde ayrıntılı baktığı için 300 alıyorlar ama sağ salim alayım kucağıma diyorum sadece. su an icin parayi düşünmüyoruz sağlıkla gelsinde 3 milyarlık arabaya binecegine 1 milyarliga binsin hiç olmadı sırtımızda taşırız yeterki sağ salim gelsinler :)
Ben hep rahat olmaya çalışıyorum ki bebegimde sakin bi bebek olsun. Ama kanamana dikkat et canım doktoruna söyledin miValla içime su serptin ben çalışıyorum arada bi zorlaninca 1 2 damla kan da geliyor bi de hissetmeyince çok korkuyordum artık. İnşaallah hayirlisiyla hissederiz
çok sağol canım benim. yok değil çok şükür ama eğer devam ederse o zaman rahim içi temizliği biraz sıkıntı olabilir bakalım inşallah biterde gerek kalmazhı anladım çok önemli bişey değil demek ki. sevindim iyi olmana :)
şimdi 63-64 değişiyor canım
Aynen canım zaten düşünecek olursak kaç 350 harcıcaz bıcırıklara :) sağlıklı olsunlar yeter ki gerisi boş. ama bi araştır istersen 350 den daha uygun bi yerde bulabilirsin mesela benim doktor 300 e bakıyor ama manisa da :/ perinotologları araştır iyice mutlaka daha uygun da vardırÇok haklisin bidede kan uyusmazligi var sanırım benimde mutlaka yaptırmam gerek. Bir çok kişi evlat sahibi olmak için dünya paralar döküyor bebisime 350 harcamisim önemli degil
Ben hep rahat olmaya çalışıyorum ki bebegimde sakin bi bebek olsun. Ama kanamana dikkat et canım doktoruna söyledin mi
maşallah canım rekor sende :) çok zayıf mı hamile kaldın ? benim doktor da bana kilo alma dedi son kontrolde o nasıl olacak bilmiyorum :)kızlar ben 14. kilomu aldım
deyim yerindeyse ayı gibi yiyorum.
nasıl olcak bilmiyorum. doktor bana kılo sınırlaması da getırmedı hıcbır sey demedı.
Yıyoruz bakalım kızımla önümüze geleni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?