Çok haklisin bidede kan uyusmazligi var sanırım benimde mutlaka yaptırmam gerek. Bir çok kişi evlat sahibi olmak için dünya paralar döküyor bebisime 350 harcamisim önemli degil
Ben hep rahat olmaya çalışıyorum ki bebegimde sakin bi bebek olsun. Ama kanamana dikkat et canım doktoruna söyledin mi
Canım bana 3 doz yapıldı,böyle buralarda okuyunca gözüm korkmuştu,ama benim ne ağrım hiç bişeyim olmadı,yapan kişiden ya da bünyedendir belki.Ama ağrısı olsa da dayanılmaz bişey olmuyomuş,hiç korkmainşallah canım tekrar işe döneceğim için korkuyorum :)
canım beyaz renkte krem kıvamında akıntı hamilelikte normalmiş.Bence hiç vajinal temizlik filan yaptırma,hiç duymadım da öyle bişey ama drun bile isteksize ne gerek var ama dimi? Ne zaman bıraktın pregesteron fitili bilmiyorum ama dediğim gibi o fitilin kalıntısı değil de normal akıntı olabilir.Geçmiş olsun tekrar.kızlar selam. cuma günü yine acil doktora gittim yine krem akıntısı yine önemli bişi yok çok şükür. bi fitil verdi ilacı söksün içerden diye, eğer işe yaramazsa rahim içi temizlik yapmayı düşünüyo çok istemesede. önce kültür alırız sıkıntı yoksa yapmayabilirizde dedi falan bilmiyorum ama muaynede çok canım yandı.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizi, Rabbim hepimizi korusun inşallah
ben LCW'den incecik yaz pantalonu aldım kendime, kapalı olanlarda rahatlıkla kullanabilir çünkü bol pantalon. üzerinede yatay renkli çizgileri olan bi tişört aldım, pantalon giymesem mini elbise olarak kullanılır yani o kadar uzun :) bide annem defactodan pantalon almış bana yeşil, tam iş yerinde giymelik casual cinsinden :) o da bayaa rahat, bide defactoda renkli renkli pantalonlarda vardı diye hatırlıyorum orayada bakabilirisiniz.
Benim kizcem hiçte az hareket etmiyor 15.haftada hissetmeye başladım şimdi o kadar net hissediliyor ki gece gündüz oynuyor bu gece uykumdan uyandım hanimefendi bicir bicir oynuyordu sağa dönsem tekme atıyor yüzüstü yatsam tekme atıyordu bu gece oturdum dinledim kendisini ay daha şimdiden gece uykularimk almaya başladı daha çok erkendi ama annecim dedim ama yok bana misin demediBANA DA DOKTORUM İLK GEBELİKTE 22 HAFTA DEDİ ABLAM DA AYNISINI DEDİ... BİR DE KIZ BEBEKLER DAHA AZ HAREKET EDERMİŞ
Canım ilk hissetmeye başladığın zamanlar cok hareket bekleme zaten yeni yeni hissediyorsun çünkü ama haftalar geçtikçe hareketleri daha sık olucak ve daha net hissedilecek.@cicekkokusu canım hiç takma kafana . yeni hissttiğimiz için hevesliyiz ama doktr normal arada hissetmemeniz dedi. haftasonu ben de dinlendim meğersem o da dinlenmiş dün endişelendim gittim doktora yan gelmiş yatıyordu paşam :)
hiç endişelenme. çikolata ye soluna yat belki o zaman bililer hissedersin
Seninle aynı düşünüyorum canımKızlar bende 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 olcam yaknda.ne kadar çabuk aldım diye moralim çok bozuluyodu ama hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı doğal olarak da yediklerim bende kaldı doktor anlatınca biraz rahatlattı beni. Kızımın sağlığını düşündükçe benim kilo almam önemli değil ama aynaya bakınca insanın morali bozuluyo yinede
benim de 64 :) çok da dikkat ediyorum ama demekki alınıyormuş 70 le tamamlasam süper olacak ama zor gibişimdi 63-64 değişiyor canım
oooooo tebriklleerrrkızlar ben 14. kilomu aldım
deyim yerindeyse ayı gibi yiyorum.
nasıl olcak bilmiyorum. doktor bana kılo sınırlaması da getırmedı hıcbır sey demedı.
Yıyoruz bakalım kızımla önümüze geleni
benim de moralim bozuluyorKızlar bende 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 olcam yaknda.ne kadar çabuk aldım diye moralim çok bozuluyodu ama hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı doğal olarak da yediklerim bende kaldı doktor anlatınca biraz rahatlattı beni. Kızımın sağlığını düşündükçe benim kilo almam önemli değil ama aynaya bakınca insanın morali bozuluyo yinede
benim iştahım da yok anlamadım gitti. abur cuburda yemiyorum. ama sanırım ödemim çok çünkü çoraplarımı çıkarınca iz oluyor yüzüğüm gün içinde çok sıkıyor takmıyor bikaç gündür.Seninle aynı düşünüyorum canımbende 56 ile hamile kaldım her ay birer kilo aldım şimdi 60 olmusumdur kesin ama bebeğim alsa bu kiloyu sıkıntım olmaz ama o gramla kilo alıyor ben kilogramla misli misli fazlasini alıyorum ilk 4 ay da 4 kilo çok aldım bence almamam gerekiyordu mide bulantısi çok az yaşadım. Hiç kusmadim istahimda Vardı hep şimdi biraz daha duruldu iştahım.
canım neden kanaman var?Söylemedim kanaman olursa gel demişti ama o aşırı kanamadan bahsediyor sanırım.
Bende abur cubur yemiyorum yemek yiyorum düzenli olarak. daha ödem olmadı çok şükür o kadar tuzlu yememe rağmen.benim iştahım da yok anlamadım gitti. abur cuburda yemiyorum. ama sanırım ödemim çok çünkü çoraplarımı çıkarınca iz oluyor yüzüğüm gün içinde çok sıkıyor takmıyor bikaç gündür.
beni de o gün sabah uyandırdı. bi de ben de gece uyanmaları başladı saat 2:30 da uyanıyorumCanım ilk hissetmeye başladığın zamanlar cok hareket bekleme zaten yeni yeni hissediyorsun çünkü ama haftalar geçtikçe hareketleri daha sık olucak ve daha net hissedilecek.
ben tuzlu da yemiyorum belki ödem sandığım şey kilodurBende abur cubur yemiyorum yemek yiyorum düzenli olarak. daha ödem olmadı çok şükür o kadar tuzlu yememe rağmen.
salak gibi bir cahillik edip pilav yedim geçen ay 2 güne bir yemeğin yanında. karbonhidrat önemli ye dediler. sanırım 1 kiloyu pilava borçluyumBende abur cubur yemiyorum yemek yiyorum düzenli olarak. daha ödem olmadı çok şükür o kadar tuzlu yememe rağmen.
oooooo tebriklleerrrana kız maşallah çatlak kremi kullan o zaman canım çatlayabilirsin
ben hem bebe yağı hem de çatlak kremi aldım bikaç haftadır sürüyorum. canım ben azcık takıntılıyım sen değilsen sal kendini gitsin ohhhh bi dah abu kadar yiyemeyeceksin zatenbebek yağıyla krem suruyorum 2 gune bır. catlamam ınsallah. 54 ıle hamıle kaldım. tam gaz devam
kızlar hıc canınızı sıkmayın sizden şişmanlar var
maşallah canım rekor sende :) çok zayıf mı hamile kaldın ? benim doktor da bana kilo alma dedi son kontrolde o nasıl olacak bilmiyorum :)
Geçen ay annem kahraman Maraş a gitti geldisalak gibi bir cahillik edip pilav yedim geçen ay 2 güne bir yemeğin yanında. karbonhidrat önemli ye dediler. sanırım 1 kiloyu pilava borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?