2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bende 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 59 olcam yaknda.ne kadar çabuk aldım diye moralim çok bozuluyodu ama hiç mide bulantım olmadı ve iştahım açıldı doğal olarak da yediklerim bende kaldı doktor anlatınca biraz rahatlattı beni. Kızımın sağlığını düşündükçe benim kilo almam önemli değil ama aynaya bakınca insanın morali bozuluyo yinede

Söylemedim kanaman olursa gel demişti ama o aşırı kanamadan bahsediyor sanırım.

inşallah canım tekrar işe döneceğim için korkuyorum :)
Canım bana 3 doz yapıldı,böyle buralarda okuyunca gözüm korkmuştu,ama benim ne ağrım hiç bişeyim olmadı,yapan kişiden ya da bünyedendir belki.Ama ağrısı olsa da dayanılmaz bişey olmuyomuş,hiç korkma

canım beyaz renkte krem kıvamında akıntı hamilelikte normalmiş.Bence hiç vajinal temizlik filan yaptırma,hiç duymadım da öyle bişey ama drun bile isteksize ne gerek var ama dimi? Ne zaman bıraktın pregesteron fitili bilmiyorum ama dediğim gibi o fitilin kalıntısı değil de normal akıntı olabilir.Geçmiş olsun tekrar.

BANA DA DOKTORUM İLK GEBELİKTE 22 HAFTA DEDİ ABLAM DA AYNISINI DEDİ... BİR DE KIZ BEBEKLER DAHA AZ HAREKET EDERMİŞ
Benim kizcem hiçte az hareket etmiyor 15.haftada hissetmeye başladım şimdi o kadar net hissediliyor ki gece gündüz oynuyor bu gece uykumdan uyandım hanimefendi bicir bicir oynuyordu sağa dönsem tekme atıyor yüzüstü yatsam tekme atıyordu bu gece oturdum dinledim kendisini ay daha şimdiden gece uykularimk almaya başladı daha çok erkendi ama annecim dedim ama yok bana misin demedi

Canım ilk hissetmeye başladığın zamanlar cok hareket bekleme zaten yeni yeni hissediyorsun çünkü ama haftalar geçtikçe hareketleri daha sık olucak ve daha net hissedilecek.

Seninle aynı düşünüyorum canım bende 56 ile hamile kaldım her ay birer kilo aldım şimdi 60 olmusumdur kesin ama bebeğim alsa bu kiloyu sıkıntım olmaz ama o gramla kilo alıyor ben kilogramla misli misli fazlasini alıyorum ilk 4 ay da 4 kilo çok aldım bence almamam gerekiyordu mide bulantısi çok az yaşadım. Hiç kusmadim istahimda Vardı hep şimdi biraz daha duruldu iştahım.

kızlar ben 14. kilomu aldım

deyim yerindeyse ayı gibi yiyorum.

nasıl olcak bilmiyorum. doktor bana kılo sınırlaması da getırmedı hıcbır sey demedı.

Yıyoruz bakalım kızımla önümüze geleni
oooooo tebriklleerrr ana kız maşallahçatlak kremi kullan o zaman canım çatlayabilirsin

benim de moralim bozuluyor belim kalınlaştı 2 günde hem de şaştım kaldım valla

benim iştahım da yok anlamadım gitti. abur cuburda yemiyorum. ama sanırım ödemim çok çünkü çoraplarımı çıkarınca iz oluyor yüzüğüm gün içinde çok sıkıyor takmıyor bikaç gündür.

Bende abur cubur yemiyorum yemek yiyorum düzenli olarak. daha ödem olmadı çok şükür o kadar tuzlu yememe rağmen.

Canım ilk hissetmeye başladığın zamanlar cok hareket bekleme zaten yeni yeni hissediyorsun çünkü ama haftalar geçtikçe hareketleri daha sık olucak ve daha net hissedilecek.
beni de o gün sabah uyandırdı. bi de ben de gece uyanmaları başladı saat 2:30 da uyanıyorum tuvalete de gitmiyorum ki alışkanlık yapmasın diye

bebek yağıyla krem suruyorum 2 gune bır. catlamam ınsallah. 54 ıle hamıle kaldım. tam gaz devam

kızlar hıc canınızı sıkmayın sizden şişmanlar var
ben hem bebe yağı hem de çatlak kremi aldım bikaç haftadır sürüyorum. canım ben azcık takıntılıyım sen değilsen sal kendini gitsin ohhhh bi dah abu kadar yiyemeyeceksin zaten

maşallah canım rekor sende :) çok zayıf mı hamile kaldın ? benim doktor da bana kilo alma dedi son kontrolde o nasıl olacak bilmiyorum :)

54 kıloyla hamıle kaldım.

Sımdı tosuncuk gibiyim 68 kılo

sabah uyandığımda öyle aç oluyorum ki dünyayı yiyebilirim.

haftaya doktora gctez bakalım bebısım kac gram

salak gibi bir cahillik edip pilav yedim geçen ay 2 güne bir yemeğin yanında. karbonhidrat önemli ye dediler. sanırım 1 kiloyu pilava borçluyum
Geçen ay annem kahraman Maraş a gitti geldi MarV-el arkadaşımız meşhur tarhanamizi bilir annem benim için Firik getirdi 1 kilo Firik yedim bide bir poşet dolusu aldım ve gece yatmadan önce catir cutur yedim onun yüzünden kesin aldım kilo çünkü tarhana da gözüm doymuyor kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum çok seviyorum tarhana aşktır dimi Emel? şimdi annem yine marasta ve getir demeye cekiniyorum gerçi ben demeden getirir ama alacağım kilolari düşününce korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…