2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aynen ben hiçbir aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum baskılara dayanabilirsem tabi.

Canlar geldik doktordan... Ilk kez bu kdar duygusal bir muayene geçirdik o kadar tatli o kadar guzellerdi ki... Oglusum hep hareketsizdi ama bu kez o da hareketliydi hemde ne hareket doktor yandiniz cok hareketli bir bebek dedi. Ayy bizim sipalar birbirlerini ittiriyorlar ayaklariyla bir görseniz..geldigimden beri videoyu izliyorum. Simdiden kavga var aralarinda ikiside altta kalmiyor...4 boyutlu foto verdi bildigin gülüyor oglusum nasil tatli yaaa masallah nazar degiricem kizim 275 gr oglum 270 gr ikiside aynilar 2 haftada 100 gr almislar ayy kizlar bugun oyle garip hissettim ki yaaa icim kipir kipir bu nasil buyuk bir mucize hayirlisi ile kucagimiza alalim insallahhh.... Tum organlari kemikleri hepsi yien detayli ile bakildi cok sukur ki hic bir sorun cikmadi.

Cnm çok sevindim. Maşallah bebislere. Rabbim sağlıklı doğmalarini nasip etsin

54 kıloyla hamıle kaldım.

Sımdı tosuncuk gibiyim 68 kılo

sabah uyandığımda öyle aç oluyorum ki dünyayı yiyebilirim.

haftaya doktora gctez bakalım bebısım kac gram
haftaya 15 e tamamlayacaksın inşallah canım :) boy varsa sıkıntı yokta benim gibi boyda yoksa o zaman sıkıntı ben 155 im doktor boyuma göre fazla buluyo kilomu haklı :) 64 le hamile kaldım 59 a düştüm su an 60 oldum. ben bazı sabahları mide bulantisi yla uyanıyorum 1 ince dilim zar zor yiyiyorum bazen dünyayı yiyebilirmisim gibi uyanıp abartıyorum bazen az bazen çok dengeli bence :)

maşallah canım ne güzel anlatmış sin ne güzel geçmiş muayeneniz hep böyle güzel olur inşallah :) oğluşun kızını önemsiyo ama bak 5 gram az yiyeyim sen al demiş kardeşine :) ne tatlılardır yaa hareketlerini hissedince daha keyifli olacak eminim :) Rabbim ikisinide sağ salim kucaklamayı nasip etsin

Ayy evet canim ya gecen defa oglan daha agirdi simdi dengelendiler o hissettigim pitpitlar harketleri ve hickiriklariymisgiderek guclenecek dedi doktor

Bizim de cinsiyetimiz belli oldu oğlumuz olacakmış. Acayip hareketli işimiz var doğunca. Doktor bir daha ki kontrolde açlık kan şekerine bakıp ona göre şeker yüklemesine karar vericez dedi. Birde benim göbek bölgemde kaşıntılar vardı çatlak kremi sürünce geçti ama bütün vücutta olursa doktora gitmek lazımmış karaciğere bakılması gerekiyormuş sizlerde dikkat edersiniz

hayırlı olsun oğluşun canım:)

Ben de aynı durumdayım, 1 kilo aldım, göbek akşamları çıkıyor sadece, göğüsler büyüdü. Bel altından bollaşan payetli simli bir elbise aldım geçen gün. Fiyatı da uygundu. Bir bak istersen, İroni adı.

Kızlar merhaba,1-2 haftadır mide bulantılarım çok hafiflemişti ama 2gündür yine başladı,bi anda baş dönmelerim oluyo bi de,yediğim yetersiz mi kalıyo,hamileliğimin başlarında ki gibi halsizleştim böyle bişey yaşayan ya da sebep söyleyebilecek var mı

Canım bende aynı dertteydim düğün vardı,güzel bi kumaş alıp ispanyol paça fantazi tulum diktirdim uygun fiyata,kısa zamanda diktiler zaten,istersen öyle bir şey yapabilirsin

aynen canım benim güzellik uzmanımda acı badem yağı mutlaka dedi
ondan önce bebe yağı almıştım şimdi onu da alacağım
birazda genetikmiş ama bakalım annemde hiç yok darısı başıma

Ayy evet canim ya gecen defa oglan daha agirdi simdi dengelendiler o hissettigim pitpitlar harketleri ve hickiriklariymisgiderek guclenecek dedi doktor
Evet canim orda hickiriyorlarmıs duyunca çok şaşırdım bende guclensinler artık yaa çok hissedelim :) yeriz onların hareketlerini :)

kızlar ben 14. kilomu aldım

deyim yerindeyse ayı gibi yiyorum.

nasıl olcak bilmiyorum. doktor bana kılo sınırlaması da getırmedı hıcbır sey demedı.

Yıyoruz bakalım kızımla önümüze geleni
Canım naptın sen yaa:))Ye ama dikkat et bana kalırsa,toplamda alınması gereken kiloyu sen ilk 4 ayda almışsın.Maşallahh:))
Dr'un daha iyi bilir takibini o yapıyor sonuçta ama aşırı kilo alımı yüksek tansiyona,gebelik şekerine yol açabiliyormuş Allah korusun,bu da bebeğin gelişimini etkiliyormuş vs.Sen bilirsin yine de

aynen canım benim güzellik uzmanımda acı badem yağı mutlaka dedi
ondan önce bebe yağı almıştım şimdi onu da alacağım
birazda genetikmiş ama bakalım annemde hiç yok darısı başıma
badem yağı bende kıllanma yaptı şu eczanelerde satılan kremlere mi geçsem diyorum ya ama yumuşack yapıyor badem yağı o açıdan çok memnunum

badem yağı bende kıllanma yaptı şu eczanelerde satılan kremlere mi geçsem diyorum ya ama yumuşack yapıyor badem yağı o açıdan çok memnunum
Canım hakiki zeytinyağı da güzel oluyo yumuşacık kayıveriyo elin ben zeytinyağı sürüyorum o da banyodan banyoya :) biraz çekene kadar açık kalıyo göbeğim sonra batarsa da sadece atlet batiyo :)

doktorum henüz konuşmadı bu konuyu ama muhtemellen bana yapar gibi çünkü kilomda var diyabet ailemde genetik malesef bu arada kızlar bu gün aşımızı olduk... yavaş yavaş yakmaya başladı...

Gecmis olsun canim.insallah agrisiz atlatirsin. Beni de listeye kiz olarak ekleyebilirsin. Doktor %90 demisti herhalde degismez bu saatten sonra.

Maşallah canım gözün aydın rabbim bebeklerini korusun :) kardes onlar sevisirde dovusurlerde sen doğduktan sonra nasıl baş edicem diye düşün ortada oynatıcaklar resmen seni ay hayali bile güzel :) rabbim ikisinide sagsalim kucagina almak nasip etsin insallah

Cok uzuldum canim rabbm sifasini versin insallah dualarim sizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…