2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
badem yağı bende kıllanma yaptı şu eczanelerde satılan kremlere mi geçsem diyorum ya ama yumuşack yapıyor badem yağı o açıdan çok memnunum
Canim ben en son eczanede aci badem yaģi baktim ama hep tatli badem yaglari vardi. Eczaci da teyit etti tatli badem yagi tuylanme yapio diye. O yuzden dikkat edelim de tatli badem yagi almayalim

Gecmis olsun canim.insallah agrisiz atlatirsin. Beni de listeye kiz olarak ekleyebilirsin. Doktor %90 demisti herhalde degismez bu saatten sonra.
hayırlı olsun kızın canım :) ekliyorum tatlım :) allaha çok şükür şimdilik bi ağrı yok :)

Canim ben en son eczanede aci badem yaģi baktim ama hep tatli badem yaglari vardi. Eczaci da teyit etti tatli badem yagi tuylanme yapio diye. O yuzden dikkat edelim de tatli badem yagi almayalim
acı badem yağı mı almalıyım o yapmıyo dmi kıllanma ya ben çok rahatsz oldm

Canım bende aynı dertteydim düğün vardı,güzel bi kumaş alıp ispanyol paça fantazi tulum diktirdim uygun fiyata,kısa zamanda diktiler zaten,istersen öyle bir şey yapabilirsin
Bana iyi bir terzi lazım zaten, İstanbul'da mı diktirdin?

Benim doktorum her seferinde susam yağı diyor araştırmadım hiç ama bakmak lazım

Ayy sorma canim yaa yanmisisz bizzz olsun o kadar bekledik ki bu bebekleri...gelsinlee raziyiz herseylerine korkutmuyor beni sonrası saglikla dogsunlar da bugunku gibi guluslerini gorunce bitecek hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…