elini göbeğine koyup bildiğin sureleri oku bakalım canım benimde geçende öyle oldu okuyunca başladı pıtpıt vurmaya ama vurmasa bile normal hep hissetmememiz 22. haftaya kadar sabır
Canim ben en son eczanede aci badem yaģi baktim ama hep tatli badem yaglari vardi. Eczaci da teyit etti tatli badem yagi tuylanme yapio diye. O yuzden dikkat edelim de tatli badem yagi almayalim
Canim ben en son eczanede aci badem yaģi baktim ama hep tatli badem yaglari vardi. Eczaci da teyit etti tatli badem yagi tuylanme yapio diye. O yuzden dikkat edelim de tatli badem yagi almayalim
Canım bende aynı dertteydim düğün vardı,güzel bi kumaş alıp ispanyol paça fantazi tulum diktirdim uygun fiyata,kısa zamanda diktiler zaten,istersen öyle bir şey yapabilirsin
Maşallah canım gözün aydın rabbim bebeklerini korusun :) kardes onlar sevisirde dovusurlerde sen doğduktan sonra nasıl baş edicem diye düşün ortada oynatıcaklar resmen seni ay hayali bile güzel :) rabbim ikisinide sagsalim kucagina almak nasip etsin insallah
Ayy sorma canim yaa yanmisisz bizzz olsun o kadar bekledik ki bu bebekleri...gelsinlee raziyiz herseylerine korkutmuyor beni sonrası saglikla dogsunlar da bugunku gibi guluslerini gorunce bitecek hersey