2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Söylemedim kanaman olursa gel demişti ama o aşırı kanamadan bahsediyor sanırım.
Hayır canım aşırı değil azcik olsa bile bildirmen gerekli. Önemli bişey değildir ama sen yarın mutlaka ulaş doktoruna.neden böyle diyorum çünkü benim doktorumun tek takıldığı konu bu. Belki bi ilaç verir muayne eder. Bizide bilgilendir lutfen

Bana iyi bir terzi lazım zaten, İstanbul'da mı diktirdin?
Yok istanbulda diktirmedim,çok riskli bi dikim değil tulum dikimi ya,üst kısmınıda çapraz yaka lı altı döklümlü bişey yaptırdım güzel oldu,benimkini göndereyimmi :)
Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı acaba bugüne kadar kaç kilo aldınız? Ben 6 kilo aldım çok daha 20. Hafta için çok mu fazla acaba
51le hamile kaldım 49a düştüm ilk aylar,şimdi 51e tekrar çıktım.25-26 haftadan sonra bariz kilo alımı daha normal geliyo bana ama bilmiyorum canım yinede dikkat et hamur işi ekmek pirinç pilavı gibi kilo yapıcı şeyleri çok tüketme,yazda geldi bol bol meyve ye,sütü yoğurtuda light olanından tercih et

Evet pirinç pilavı çok yiyorum özellikle kısıtlamam lazım kendimi 59 kiloyla hamile kaldım şuan 65 kiloyum

3 kilo aldim.bence çok değil her hamilelik ve bünye farklı ilk hamileligimde bende bu haftalarda 6-7 kilo almıştım şimdi 3 kilo aldim takma
Aynen canım normal diyorlar genelde ama ben şimdiden böyleyim 6. 7. Aylarda daha çok alırım diye korkuyorum çünkü bacaklarım şişti diğer bölgelerimde çok yok ama direk bacaklarımı etkiledi ayakkabılarım bile sıkmaya başladı allah yardımcımız olsun şimdiden şişiyorum ben

Guzel hamileler bende girmiyorum bazen girsemde okuyup cikiyorum bebegimin kafasinda kistler vardi demistim ayrintilida bakildi 8ml 2 tarafinda da vardi aglamaktan hicbise yapamadim suan hissizim aglayamiyorumda oylece oturuyorum yarin amniyosentez yapilacak 2.bebegim ilk be egimde yasamamistim bunlari ve ben cok uzuluyorum 28.haftaya kadar gecermis ama gecmeme ihtimali de var 28.haftaya kadar stres yapacagima amniyosenteze karar verdik bebegime stres daha cok zarar verebilir icimde nasil kipirdiyor kuzum benim Allahim dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus benim yavrumada dua edin amniyosentezi atlatalim sonrada bebegimin kistleri gecsin

Icini ferah tut canim rabbim yardimciniz olsun... Hemen cikacak mi sonuclar? Insallah temiz cikar hepsi

Canım inşallaahh hersey yoluna girer. Bebegını saglıcakla kucagına alırsın. Allah yardımcın olsun .
Ayrıntılı ultrasonda mı anlaşıldı canım ?

Biz 1 taneyi merakla bekliyoruz. sen 2 sini birden ne güzel canım onlar orda sıkılmıyorlardır. Hayattada hep birbirlerine destek olacaklar inş.
Ogluşun hayırlı olsun canım.
Canım dualarimiz seninle. Nolur moralini yüksek tut, ins. kaybolacak herşey sapasağlam dünyaya gelecek.

fitili 1 ay oldu bırakalı ama onun akıntısı canım benim normal akıntıdan çok farklı. bazen fındık kadar ceviz kadar değişik bi parça düşüyo, ilk düştüğü zaman ne panik yaşamıştım bebeğimi düşürdüm diye sonra inceleyince ve doktorla konuşunca ilaç olduğunu öğrendim rahatladım. bende hiç duymadım ama mantar açısından riskli sanırım ondan yapıcak yaparsa temizliği bakalım başka ne şekilde yaparız yaşayıp görücez artık :) sağol canım

çok sevindim canım benim gözün aydın. aynı haftalarda ve aynı gramda olmalarına ayrı sevindim inşallah hep böyle gider. şimdi alanları geniş kavga ediyolardır ama ilerleyen dönemde alanları daralınca sarılırlar birbirlerine :)

İş yerinde zorlaninca oluyor bugün biraz ağır kaldırdım 1 2 damla geldi yada çok ayakta kalınca oluyor sonra geçiyor öyle olunca gitmedim doktora
canım bence sen yinede bi sor doktoruna. 1-2 damla bile olsa artık kanamanın olmaması gereken dönemdeyiz, bide ağır niye kaldırıyosunki dikkat et kendine

ah canım benim... çok geçmiş olsun geçicek sen gönlünü ferah tut. testin sonucunu birlikte kutlarız burda, neler geçti hepimizin başından öyle değil mi? sen sıkma sakın canını bebişinide daraltma içerde. Rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin, inşallah. bol bol dinlen sonrasında hiç bişi yapma sakın.

canım benimde geçiyo gibi olup 1-2 gün daha devam etmişti. şimdide otobüste falan çok sıcak olduğunda yada aşırı bi koku geldiğinde oluyo yine. ilk 3 ayda ben gözümü hiç açamadım sonra tansiyonda düşük gidiyo diye doktor serum takviyesi vermişti ondan sonra toparladım. baş dönmesi halsizlik baygınlık gibi durumlar önemli bence doktorunla konuş serum alsam iyi gelirmi sizce diye. serumun içine mide bulantısı için bir ilaç ve b vitamini taksiviyeside yapmıştı doktorum bende. geçmiş olsun

Bence bi doktora git sen canım :) geçiyomş evt ama yine de bi görünsen
Daha öncede olmuştu canım da gitmiştim o zaman normal demişti bi daha da bu sebepten gitmedim arada 1 2 damla geliyor bide hissetmeyince panik oluyorum normal diyorum artık hayirlisiyla bi hissetseydim

Öyle mi diyorsun ya aman kızıma bişey Olmasın yok olmaz bişey daha öncede olmuştu gittim normal sorun yok demişti ben ağir kaldırdım ondan oldu bi daha gelMedi dünden sonra.yok olmaz bişey demi acaba olur mu ki

Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı acaba bugüne kadar kaç kilo aldınız? Ben 6 kilo aldım çok daha 20. Hafta için çok mu fazla acaba
Canim ben ilk 4 ay 6 kilo verdim 5 ayimda gittimki 6 kilomu bir ayda geri almisim kac gundur piskolojim bozuldu nasil aldim okadar verdigim kiloyu geri diye dun aynaya bakip aglayasim geliodu

Cinsiyeti gecen ay belli olmustu yazamadim. Kizimiz olcak Allah in izniyle erken ama ismini Ada koymayi istiyorum. Herkese saglikli ve guzel hamilelikler diliyorum
Gozun aydin canim rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin kizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…