Allahim tez vakitte sifasini versin insallah canimGuzel hamileler bende girmiyorum bazen girsemde okuyup cikiyorum bebegimin kafasinda kistler vardi demistim ayrintilida bakildi 8ml 2 tarafinda da vardi aglamaktan hicbise yapamadim suan hissizim aglayamiyorumda oylece oturuyorum yarin amniyosentez yapilacak 2.bebegim ilk be egimde yasamamistim bunlari ve ben cok uzuluyorum 28.haftaya kadar gecermis ama gecmeme ihtimali de var 28.haftaya kadar stres yapacagima amniyosenteze karar verdik bebegime stres daha cok zarar verebilir icimde nasil kipirdiyor kuzum benim Allahim dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus benim yavrumada dua edin amniyosentezi atlatalim sonrada bebegimin kistleri gecsin
Guzel hamileler bende girmiyorum bazen girsemde okuyup cikiyorum bebegimin kafasinda kistler vardi demistim ayrintilida bakildi 8ml 2 tarafinda da vardi aglamaktan hicbise yapamadim suan hissizim aglayamiyorumda oylece oturuyorum yarin amniyosentez yapilacak 2.bebegim ilk be egimde yasamamistim bunlari ve ben cok uzuluyorum 28.haftaya kadar gecermis ama gecmeme ihtimali de var 28.haftaya kadar stres yapacagima amniyosenteze karar verdik bebegime stres daha cok zarar verebilir icimde nasil kipirdiyor kuzum benim Allahim dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus benim yavrumada dua edin amniyosentezi atlatalim sonrada bebegimin kistleri gecsin
Üzülme canm bnde 1.52 yim:):):) 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 kilo oldum. Normalde 1 kilo alsam kendimi kötü hissederdim ama şimdi benimsedim sanırım kilolarımı hiç rahatsızlık vermiyor gerçi beden ölçülerimde de pek bi değişiklik olmadı nereye aldım o kiloyu bilmiyorum ama yeterli bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo dediğin nedir ki verilir doğumdan sonra:*haftaya 15 e tamamlayacaksın inşallah canım :) boy varsa sıkıntı yokta benim gibi boyda yoksa o zaman sıkıntı ben 155 im doktor boyuma göre fazla buluyo kilomu haklı :) 64 le hamile kaldım 59 a düştüm su an 60 oldum. ben bazı sabahları mide bulantisi yla uyanıyorum 1 ince dilim zar zor yiyiyorum bazen dünyayı yiyebilirmisim gibi uyanıp abartıyorum bazen az bazen çok dengeli bence :)
Üzülme canm bnde 1.52 yim:):):) 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 kilo oldum. Normalde 1 kilo alsam kendimi kötü hissederdim ama şimdi benimsedim sanırım kilolarımı hiç rahatsızlık vermiyor gerçi beden ölçülerimde de pek bi değişiklik olmadı nereye aldım o kiloyu bilmiyorum ama yeterli bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo dediğin nedir ki verilir doğumdan sonra:*
Inşallah hiçbişeyi yoktur..dualarımız seninle.mutlaka haberdar et bizi de.yawrularımızın hepsi allaha emanet..
Canım kolay degil anlıyorum seni ama öyle kıpır kıpır bir bebekte ben sağlık sorunu olacağını düşünmüyorum hem o hareketleri ben iyiyim anne demek için yapıyordur belki kistler genelde geçici oluyo seninki de geçici inşallah canım. Amniyosentezden güzel haberler alacaksın sonra tamamen rahatlatacaksın inşallah dualarımız seninleGuzel hamileler bende girmiyorum bazen girsemde okuyup cikiyorum bebegimin kafasinda kistler vardi demistim ayrintilida bakildi 8ml 2 tarafinda da vardi aglamaktan hicbise yapamadim suan hissizim aglayamiyorumda oylece oturuyorum yarin amniyosentez yapilacak 2.bebegim ilk be egimde yasamamistim bunlari ve ben cok uzuluyorum 28.haftaya kadar gecermis ama gecmeme ihtimali de var 28.haftaya kadar stres yapacagima amniyosenteze karar verdik bebegime stres daha cok zarar verebilir icimde nasil kipirdiyor kuzum benim Allahim dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus benim yavrumada dua edin amniyosentezi atlatalim sonrada bebegimin kistleri gecsin
uvÜzülme canm bnde 1.52 yim:):):) 57 kilo ile hamile kaldım şimdi 62 kilo oldum. Normalde 1 kilo alsam kendimi kötü hissederdim ama şimdi benimsedim sanırım kilolarımı hiç rahatsızlık vermiyor gerçi beden ölçülerimde de pek bi değişiklik olmadı nereye aldım o kiloyu bilmiyorum ama yeterli bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo dediğin nedir ki verilir doğumdan sonra:*
Guzel hamileler bende girmiyorum bazen girsemde okuyup cikiyorum bebegimin kafasinda kistler vardi demistim ayrintilida bakildi 8ml 2 tarafinda da vardi aglamaktan hicbise yapamadim suan hissizim aglayamiyorumda oylece oturuyorum yarin amniyosentez yapilacak 2.bebegim ilk be egimde yasamamistim bunlari ve ben cok uzuluyorum 28.haftaya kadar gecermis ama gecmeme ihtimali de var 28.haftaya kadar stres yapacagima amniyosenteze karar verdik bebegime stres daha cok zarar verebilir icimde nasil kipirdiyor kuzum benim Allahim dua edin kizlar hamilelerin duasi kabul olurmus benim yavrumada dua edin amniyosentezi atlatalim sonrada bebegimin kistleri gecsin
ama Ben hala -4 teyim canım yinede hamile kaldığım kıloyu mu baz alcamaynen canım hamile kaldığın kilo önemli bnm hedefim de 12 kilodan fazla kilo almamak şuan her ay 1 kilo aldım o da normal yani o yüzden pek üzmüyorum kendimi:) 70 e alıştır kendini şimdidendoğumdan 6 ay sonra zaten hamile kaldığn kilona dönersin kalan 2 3 kilo ile sonra uğraşırsın artık
Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı acaba bugüne kadar kaç kilo aldınız? Ben 6 kilo aldım çok daha 20. Hafta için çok mu fazla acaba
Kızlar iyi geceler bi sorum olacaktı acaba bugüne kadar kaç kilo aldınız? Ben 6 kilo aldım çok daha 20. Hafta için çok mu fazla acaba
canım herkes o kadar farklı ki.
son haftaya kadar 0 kilo almıştım, geçen hafta 2 kilo aldım çok şaşırdım. yeme düzenim de değişmedi halbuki.
bir yakınım hamilelik başından beri düzenli kilo aldı mesela, sorunsuz normal doğum yaptı.
hani aşırı beslenmiyorsan kilo tek başına bir gösterge değil.
bir de sanırım zayıflar daha fazla kilo alabiliyorlarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?