2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
KIZLAR GÖBEĞİME YUKARDAN BAKTIĞIM OYNUYO SANKİ SAĞA SOLA TİTRİYO İLK NASIL HİSSEDİLİYO BU BEBİŞLER ELİMİZİ KOYDUĞUMUZDA MI HİSSEDERİZ YOKSA İÇTEN HİSSEDİLİR Mİ 15+5İM BU ARADA

Güzel arkadaşım dualarim bebegine inşallah geçecek onlar minicikler ama çok güçlüler inşallah atlatacaksin hersey temiz olduğunu göreceksin rabbim acil şifa versin inşallah.

Canım ben muayenede falan ıtanıyorum yada eşim göbeğimin bareketlerine bakmak isteyecek ilerde utanırım:/
bence utanacak birşey yok ya hamilelik mükemmel bir durum değil vücudumuz değişiyor. Eşlerimizde iyi günde kötü günde dedi her zaman kusursuz olamayız,ki hiçbirimiz kusursuz değiliz. Onlar ne kadar dikkat ediyor ki bence vücudunuzdan utanmayın hele hamilelikte hiç utanmayın. Ben geçen gün eşime açtım gösterdim bile kıllanmışsın diye gülüştük bile. Bebeklerimizin küçük armağanları bunlar doğumdan sonra kalacakları saymıyorum bile yani.

[/QUOTE]
Ben özel muayeneye gidiyorum Ziya çetin doktorumdan çok çok memnunum.cumartesi günü inşallah kontrolum var o zaman sorucam hangi hastanede ne şartlarda ne kadar a doğum yaptirilir diye.ama rentip hastanesinde doğum fiyatları hem çok uygun hemde bi arkadaşım yakın zaman da orada doğum yaptı doktoru Songül yapıcı idi bende rentipta Songül hanimda kürtaj olmustum hastanenin temizliginden doktorlardan memnun kalmıştım tek kişilik odalar bile var odalar çok temiz içinde banyo tuvalet sıcak suya kadar var bence rentip hastanesinide araştır derim orada cem diye bir doktor vardı met edilen bi doktor ama Songül hanimda cana yakın bir kadın tavsiye edebilirm ben hiç pişman olmadım.

Evet canım bizde sizin gibiyiz ve eşim çok anlayisli oda suan hamilelikten dolayi hormonlarin alt üst olduğunun farkında ve bana hiç değişik bi gözle bakmiyor bizde gülüp geçiyoruz goguslerim çok aşırı büyüdü dalga konusu yapıyoruz yoksa o benim Özümu biliyor yani o yüzden sıkıntı yok bende utanmiyorum sonuçta beni bu hale getiren onunda çocuğu oluyor A Ankaaa bence sizde gülüp gecmelisiniz :)

peki ağda zararlı mı sizce?

benimkide dalga geçiyor göğüslerle ben seni böyle almadım özgürlüklerini ilan etti bunlar diyor

zararlı mıdır tam bilemem ama benim düşüncem göbek zaten normalde hassas bir deri birde hamilelik var, acıdan bir anlık kasılmanın nelere yol açacağını bilemezsin, ve ağda yaptırırsan 1 ay sonra tekrar isticek belki, göbeğin iyice büyücek ve bu tarz kasılmalar, acılar başka şeyleri tetikleyebilecek. Bence gerekli birşey değil her yerde gebelikten sonra döküldüğü yazıyor. Bazı doktorlar gebelikte bikini bölgesine bile ağda önermiyorlar ama tabikide tamamen tercih meselesi.

Ayy oyle canim ya dun o hallerini görünce esime dedim cok iyi anlassinlar hayatlari boyu birbirlerinin en yakin arkadaslari olsunlar diye. Insallah bunu basarabiliriz. Rabbim o gunleri gosterir bize insallah.
Ayyy valla bilmece gibiler her hafta ayri heyecan her hafta ayri hikayr yasiyoruz meleklerimle rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
Ayy simdiden 7 kilo aldimm takmamali miyim gerçketen bilemiyorum.kilodan degil de bebeklerime zararli olacak birsey olmasindan korkuyorum sadece yoksa zaten bir skeilde veririz o kilolari.
En güzeli de bi kerede iki cocugunuz olucak :) ne kadar güzel
Ayy evet rabbime binlerce kez sukrediyorum bunun icin hergun.inslalah kucagimiza aldigimiz gunude goruruz

Canım ağda zararlı değildir ama acı çektiğin icin kasilman olabilir bende rahatsız oluyorum çok birde ben 2-3 ayda bir aldırıyordum doğuma kadar nasıl uzar düşünmek istemiyorum :) eşime göstermiyorum zaten atletin üzerinden dokunsun :)

canım hemen çıkacakmıymış sonuçlar? net bilgi vereceklerdir zaten. inşallaahh hiç bişey çıkmayacak içini ferah tut annesi bebeğin iyi. sonuçlardan sonra tüh keşke stres yapmasaydım diyeceksin. dualarımız sizinle...

ay çok tatlısın yaaa. valla benim bi de rengi koyulaştı o gün adaya gitmiştim kız birsürü hamile aldırıyor dedi gaza geldim aldırdım ama baya korktum :) amma velakin tertemiz oldu ohhh

@goha A amos87 nyx_sima kızlar bilgileri hep eksik yazmışsınız ilk sayfadaki listedeki bilgilere göre eksiksiz yazın da bilgilerinizi ekliyeyim olur mu :) sonrasında bi kaç kez güncellemek mecburiyetinde kalıyorum :) onun için siz tam bişekilde verseniz bilgilerinizi çok iyi olur :)

Listeye benide ekleyebilir misiniz :)

Hahahaha

Canım walla iyi bir yer bulup gitmek istiyorum dayanamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…