yok canım bana sadece ikili tarama testi yaptı doktor. 17+6 da gittim bişey demedi 22. haftada görüşelim dedi dörtlü de yapmayacak sanırım@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
benimki arada geliyo beni değil göbeğimi öpüyo sadece :) daha şimdiden pabucum dama atıldı diyorum sonra beni öpüyo :) ama gelip elini koymasını ben istiyorum dün bana elini sende çok koyma oraya rahatsız oluyordur belki diyo neden rahatsız olsun bastırmıyorum ki dedim rahatsız olsa napçak karnından başka gidecek yeri mi var dedi bende hıhh bidaha sen dokunma dedim oğluma da artık baba geldiğinde hareket etmek yok dedim :)ya kızlar bişi sorucam adamların karınlarınıza bakışları nasıl? mesela benimki büyük bi heyecanla bakıyo bazen yakalıyorum, gözlerinin için gülüyo resmen karnım büyüdükçe ama dokunamıyo korkuyo zarar veririm diye. ilk başlarda çok ilgilenmiyodu kilo aldın sanki falan diye dalga geçiyodu ama şimdi daha farklı bakışları
benimki de asagida yaa cekmiyo sıpalar doktor 1 ay sonra çekmiş olur inşallah dedi başka bi doktor da son 3 ay önemli dedi. ama biz devam edelim progestana canım alıştık artık :)@leyl-i efruz bu arada benmi plesanta hala asada 24. haftaya kadar prrogestana devam dedi üniversite
bende de ayın durum var hiç midem bulanmadı ve iştahım çok açıktı sürekli midem kazınıyordu sağlıksız hiçbirşey yemedim ama 3 ayda 3 kilo aldım şimdi 4.kg'dayım.Bundan sonra haftalık 350-400 gr alınması normal dedi doktorum.
Dimiii valla bagimsiz bi şekilde buyuyorlarbenimkide dalga geçiyor göğüslerle ben seni böyle almadım özgürlüklerini ilan etti bunlar diyor
zararlı mıdır tam bilemem ama benim düşüncem göbek zaten normalde hassas bir deri birde hamilelik var, acıdan bir anlık kasılmanın nelere yol açacağını bilemezsin, ve ağda yaptırırsan 1 ay sonra tekrar isticek belki, göbeğin iyice büyücek ve bu tarz kasılmalar, acılar başka şeyleri tetikleyebilecek. Bence gerekli birşey değil her yerde gebelikten sonra döküldüğü yazıyor. Bazı doktorlar gebelikte bikini bölgesine bile ağda önermiyorlar ama tabikide tamamen tercih meselesi.
benim arkadasın 31 .hafatda cekmiş, kacıncı haftadaydın canım sen ? ben daha öndeyimsanırım ama bakalım 24 leri beklicezbenimki de asagida yaa cekmiyo sıpalar doktor 1 ay sonra çekmiş olur inşallah dedi başka bi doktor da son 3 ay önemli dedi. ama biz devam edelim progestana canım alıştık artık :)
Evet canim sen 10 gün önde sin ben bugün 18+4 :)benim arkadasın 31 .hafatda cekmiş, kacıncı haftadaydın canım sen ? ben daha öndeyimsanırım ama bakalım 24 leri beklicez
Sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canımMarV-el canım benim çok şükür bebeğimin cinsiyeti belli oldu kafam çok rahatladı alışveriş açısından, çok üzülüordum çünkü
şehir:istanbul, beklenen doğum tarihi:25 ekim, ilk bebeğim, cinsiyeti: erkek, yaşım 29, çalışmıyor
bilgilerimi eklersen sevinirim öptüm bye
hepimiz inşallah cnm çok sağol, mutlu annişler olalım, sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı neslimiz olur inş.....Sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım
Bana hamileliğin çok yakistigini söylüyor :) ben hareketlerini hissediyorum içi gidiyor oda hissetmek istiyor bazen uyurken elini karnımda yakalıyorum bizim babickomuz bizim üzerimize titriyor o kadar güzel duygular içine girdik ki hayalini kurarken kaybediyoruz kndimizi :) elimi karnima koyuyor ama hissedemiyor hareket ettiğini. Yatarken gobeklerimizi uzak tutuyoruz carpmak istemiyorum dönerken diyor.allah razı olsun çok şükür sonsuz şükür olsun böyle bi eşe sahip olduğum içinya kızlar bişi sorucam adamların karınlarınıza bakışları nasıl? mesela benimki büyük bi heyecanla bakıyo bazen yakalıyorum, gözlerinin için gülüyo resmen karnım büyüdükçe ama dokunamıyo korkuyo zarar veririm diye. ilk başlarda çok ilgilenmiyodu kilo aldın sanki falan diye dalga geçiyodu ama şimdi daha farklı bakışları
Amin canım,inşallah:)hepimiz inşallah cnm çok sağol, mutlu annişler olalım, sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı neslimiz olur inş.....
a aaa niye soramıyosun canım yaa okuyorum sabahtan beri yzdıklarınızı dayanamadım :) valla ben herşeyi sorabiliyorum sağolsun eşimde anlayışlı o konuda. cinselliği sormadık hiç doktora gerek görmedik ama asistanıyla konuştum denedik bişi olmadı dedim iyi o zaman dedi, asistanı arkadaşım zaten. kıl tüy meselelerine gelince ben zaten jilet kullanıyorum, ondada bi sıkıntı olmuyo şimdilik ama karın büyüdüğü zaman nasıl olur bilmiyorum. banyoya girerken eşim banada diyo yardıma geliyim istersen diye bişi olursa seslenirim diyorum çünkü Allah korusun düşme tehlikesi en çok hamileyken atlatılıyomuş. şimdilik gerek olmadı ama seslensem gelir hemen beni bile yıkar, gerçi göbeğime dokunmaktan çekiniyo zarar veririm korkusuyla ama cesaretlendiriyorum yavaş yavaş korkma diye. geçen göbeğimi açmıştım o da baktı napıyosun diye elini getir bak dedim koydu hemen bişi anlamadım dedi. ben zaten biliyorum ama maksadım onu alıştırmaktı :) doğumdan hemen önce çoraplarını o giydirmiycekmi? doğumdan sonra eşinin yanında emzirmiycekmisin? sen yataktan kalkamazken bebeğini sana o getirip yavrunuzu doyurmanı keyifle ve aşkla izlemiycekmi? adamlar ne hallerimizi biliyolar yahu öyle yada böyle hamileliği tek başımıza başlatmadık ya ama dimi? ne utanıcam yaa en keyifli dönemdeyim çok şükür :)))
benimki arada geliyo beni değil göbeğimi öpüyo sadece :) daha şimdiden pabucum dama atıldı diyorum sonra beni öpüyo :) ama gelip elini koymasını ben istiyorum dün bana elini sende çok koyma oraya rahatsız oluyordur belki diyo neden rahatsız olsun bastırmıyorum ki dedim rahatsız olsa napçak karnından başka gidecek yeri mi var dedi bende hıhh bidaha sen dokunma dedim oğluma da artık baba geldiğinde hareket etmek yok dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?