2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
yok canım bana sadece ikili tarama testi yaptı doktor. 17+6 da gittim bişey demedi 22. haftada görüşelim dedi dörtlü de yapmayacak sanırım

ben 2 li 3 lü yaptırdım doktorum yaptıralım demişti şimdi doktorum yok yani tam anlamıyla yok .. oyuzden bu haftalardada kendi doktorum 4 lü yaptırırdı kesin bırakmasaydı beni.bende haftaya ayrıntılı ultrasona giricem inş

ayrıntılı için burda peritanalog bulamadım malesef fakat docent radyoloji doktoru buldum ona yaptırıcam özel hastanedede sadece radyoLOJİ DOKTORU var , en iyisi docente yaptırmak diye düşündüm.

benimki arada geliyo beni değil göbeğimi öpüyo sadece :) daha şimdiden pabucum dama atıldı diyorum sonra beni öpüyo :) ama gelip elini koymasını ben istiyorum dün bana elini sende çok koyma oraya rahatsız oluyordur belki diyo neden rahatsız olsun bastırmıyorum ki dedim rahatsız olsa napçak karnından başka gidecek yeri mi var dedi bende hıhh bidaha sen dokunma dedim oğluma da artık baba geldiğinde hareket etmek yok dedim :)

doğal sürecin getirdiği bir durum.. maşallah artık bundan sonra ben de alırım heralde

Son düzenleme:
Dimiii valla bagimsiz bi şekilde buyuyorlar önceden fındık kadarki şimdi kafam kadarlar

benimki de asagida yaa cekmiyo sıpalar doktor 1 ay sonra çekmiş olur inşallah dedi başka bi doktor da son 3 ay önemli dedi. ama biz devam edelim progestana canım alıştık artık :)
benim arkadasın 31 .hafatda cekmiş, kacıncı haftadaydın canım sen ? ben daha öndeyimsanırım ama bakalım 24 leri beklicez

MarV-el canım benim çok şükür bebeğimin cinsiyeti belli oldu kafam çok rahatladı alışveriş açısından, çok üzülüordum çünkü
şehir:istanbul, beklenen doğum tarihi:25 ekim, ilk bebeğim, cinsiyeti: erkek, yaşım 29, çalışmıyor, bebeğimizin isminde kararsızız ..
bilgilerimi eklersen sevinirim öptüm bye

Son düzenleme:
Sağlıkla kavuş oğluşuna inşallah canım

Bana hamileliğin çok yakistigini söylüyor :) ben hareketlerini hissediyorum içi gidiyor oda hissetmek istiyor bazen uyurken elini karnımda yakalıyorum bizim babickomuz bizim üzerimize titriyor o kadar güzel duygular içine girdik ki hayalini kurarken kaybediyoruz kndimizi :) elimi karnima koyuyor ama hissedemiyor hareket ettiğini. Yatarken gobeklerimizi uzak tutuyoruz carpmak istemiyorum dönerken diyor.allah razı olsun çok şükür sonsuz şükür olsun böyle bi eşe sahip olduğum için

sedabk benim 2 tane düşüğüm olduğu için eşim ilk 3 ay çok heyecansızdı, benim de kafam aşırı rahattı, nasıl olsa endişe etsem de etmesem de giden gidio, Allahın dediği olur diye büyük bi sabırla bekledim, onun hep sağlıklı olduğunu düşündüm,çok şükür her şey yolunda..... ama şimdi göbeğim çıktı eşim bebiki de ultrasonda gördükçe heyecanlanmaya başladı, göbeğimi öpüyo sevio hareketlerini anlamaya çalışıo filan, güzel zamanlar
Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah ..

Canım sadece kıl tüy mevzularında eşimi sokamıyorum.
Niye bilmiyorum.. Yani ilerleyen aylarda zorlanacagım kesin

Benim eşim karnıma kulağıminı dayıyor ne duymayı umuyor bilmiyorum çok komik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…