2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ay çok tatlısın yaaa. valla benim bi de rengi koyulaştı o gün adaya gitmiştim kız birsürü hamile aldırıyor dedi gaza geldim aldırdım ama baya korktum :) amma velakin tertemiz oldu ohhh
benımde öyle canım hem rengi koyulaştı hemde daha sert çıkıyo valla bacaklar falan yattigim icin hep jilet vurdum Kuaföre gitsem o bile ağda olmaz jilet yapalım diyebilir :) ramazandan sonraya kadar sabrediyorum canım eğer Ramazan sonu her şey normal derse doktor yinede kendim yaparım güvenemem başkasına ben tane tane alırım gerekirse sabahtan aksama :)

Hahahaha

Canım walla iyi bir yer bulup gitmek istiyorum dayanamıcam
doktoruna sorsan çekinir misin canım ? cheesecake30 aldırmış ama benim hamilelik sorunlu eşi falan asagida ondan cesaret edemem aldırmaya 7. Aya gireyimde her şey yolunda derse doktor anca öyle alırım hem bebeği sıcak tutar daha iyi

ANNE ŞEHİR YAŞ ÇALIŞMADURUMU BDT GDT CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ
Alys Bursa 30 --- 28/10/2016 ? erkek Yavuz 2.

GDT nedir?

Hahahahaa :)))

Eşim yanımda oluyor ya soramam caniko

eşinden nolcak canikim sonuçta biliyo adamlar oramız buramızı yolduğumuzu :) hamilelikte göbektede tüy patlaması oldu dersin hatta gösterme ama kendin de benim göbeğim çok tüylendi doktoruma sorup aldırsam falan diye doktora gittiğinde de sorarsın bişey olmaz iyi günde kötü günde dedik sonuçta benimki jilet yaptığımı biliyo hatta Kıyamam yardıma ihtiyacın olursa seslen diyo :) bende Özür dilerim hamilelikte kardes gibi olduk doğumdan sonra çok guzellescem diyorum inşallah bebis fırsat verdiği kadariyla çok bakımlı olcam :)

MarV-el kusura bakma canım gönderiyorum, ellerine sağlık

ŞEHİR YAŞ ÇALIŞMADURUMU BDT CİNSİYET BEBİŞİN ADI KAÇINCI BEBİŞ
1 İstanbul 29 Denetçi 07.10.2016 - Erkek Ali 1.

N Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar

a aaa niye soramıyosun canım yaa okuyorum sabahtan beri yzdıklarınızı dayanamadım :) valla ben herşeyi sorabiliyorum sağolsun eşimde anlayışlı o konuda. cinselliği sormadık hiç doktora gerek görmedik ama asistanıyla konuştum denedik bişi olmadı dedim iyi o zaman dedi, asistanı arkadaşım zaten. kıl tüy meselelerine gelince ben zaten jilet kullanıyorum, ondada bi sıkıntı olmuyo şimdilik ama karın büyüdüğü zaman nasıl olur bilmiyorum. banyoya girerken eşim banada diyo yardıma geliyim istersen diye bişi olursa seslenirim diyorum çünkü Allah korusun düşme tehlikesi en çok hamileyken atlatılıyomuş. şimdilik gerek olmadı ama seslensem gelir hemen beni bile yıkar, gerçi göbeğime dokunmaktan çekiniyo zarar veririm korkusuyla ama cesaretlendiriyorum yavaş yavaş korkma diye. geçen göbeğimi açmıştım o da baktı napıyosun diye elini getir bak dedim koydu hemen bişi anlamadım dedi. ben zaten biliyorum ama maksadım onu alıştırmaktı :) doğumdan hemen önce çoraplarını o giydirmiycekmi? doğumdan sonra eşinin yanında emzirmiycekmisin? sen yataktan kalkamazken bebeğini sana o getirip yavrunuzu doyurmanı keyifle ve aşkla izlemiycekmi? adamlar ne hallerimizi biliyolar yahu öyle yada böyle hamileliği tek başımıza başlatmadık ya ama dimi? ne utanıcam yaa en keyifli dönemdeyim çok şükür :)))

N Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
bana doktor ne 3lü dedi ne 4lü dedi. sadece detaylıya giricem haziranın başında inşallah o kadar, söylersede düşünmüyorum yaptırmayı. şükür 2li temiz geldi, detaylıda temiz çıkarsa hiçte gerek yok bence

ya kızlar bişi sorucam adamların karınlarınıza bakışları nasıl? mesela benimki büyük bi heyecanla bakıyo bazen yakalıyorum, gözlerinin için gülüyo resmen karnım büyüdükçe ama dokunamıyo korkuyo zarar veririm diye. ilk başlarda çok ilgilenmiyodu kilo aldın sanki falan diye dalga geçiyodu ama şimdi daha farklı bakışları

Evet benimde 2 li temiz çıktı detayliya gircem okadar.doktorum da gerek gormedi zaten

beni meşim çokkk şükür sabah kalkınca önce göbegimi oksuor işe giderkende arada göbegimi opüp gidiyor ( kzıını opüyormuş oyle )

Iste bu açabalar için ara doktorunu canım. Sonra keşke dememek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…