2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Hayirli olaun canim sende bizdensin desene pipiligillerden

kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?

kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
Canım bu işler doçente profesöre bakmiyo aslında bazen bir profosörün görmediğini uzman bir doktor görebiliyor. ama senin için hangisi nde daha rahat edecekse öyle yap bu arada docent olan neden cd vermiyo ?

Canım bu işler doçente profesöre bakmiyo aslında bazen bir profosörün görmediğini uzman bir doktor görebiliyor. ama senin için hangisi nde daha rahat edecekse öyle yap bu arada docent olan neden cd vermiyo ?
ücretli oldugu halde üniversite oldugu için sanırım bilemiyorum...

@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
ben doktora ıstıyorum yapalım dedım. gerek yok dedi. ayrıntılı var dedı. olsun ben yınede ıstıyorum dedım. %100 sonuc vermıcekkı dedi. sonucta ıhtımal hep var dedı. sonuc ıtıbarıyle ıkna edemedım. ve yaptırmadım.

ücretli oldugu halde üniversite oldugu için sanırım bilemiyorum...

nolcak aslında veriverseler cd hadi cd de bizden olsun. gerçi benim bebegimin ultrason görüntüsü bile 7. haftadan kalma kimse vermiyo kendi doktorumdan istemeyi unutuyorum var mı böyle bi saflık mecnun gibi çıkıyorum doktorun yanından burda uzman bi doktora gittim ondan istedim makinam bozuk vermiyo dedi bidaha kontrole gitmeden hatırlatmalara kaydetcem :)

ben şimdiye dek özeldeki doktorumdan aldım usg fotolarımı ama üniversitrde bu mumkun olmucak snaırm .. usg deki degilde su ayrıntılıyı cd de isterdim acıkcası

ben şimdiye dek özeldeki doktorumdan aldım usg fotolarımı ama üniversitrde bu mumkun olmucak snaırm .. usg deki degilde su ayrıntılıyı cd de isterdim acıkcası
o zaman özele git derim canım zaten her şey güzel derse ki inşallah öyle olacak elinde bebeginin cd si olcak

amin canım çok sağol.. kız da olsa sevinirdim ama başından beri erkek diyorum annem babam eşim arkadaşlarım kız diye tutturmuştu.. hiiiii benim dediğim oldu
Bende kiz diodum kiz istiodum daha hamile oldugumu bilmiodum bulantim vardi doktor hamile degilsin diodu esim hamileisn ve erkek tipine benzio yuzun diodu erkek olcak diodu gercekten bikac hafta sonra doktor 7 haftalio dedi hamile ve simdide erkek dedi cinsiyeti tabi esim ikozde diodu bakalim doktor hep bir goruo esimde hep arkasina saklanmistir ikiz dio gecen hafta gittik doktor tek goruom dedi gene ciktik esim kereta gene saklandi kardesinin arkasina gostermedi kendini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…