Allah zihin açıklığı versin talebe anne :)))))kızlar bugün biraz seyrek giriyorum yarın sınavım var dua edin bana emi :)
ayy allah razı olsun canım :))Allah zihin açıklığı versin talebe anne :)))))
:) çok tatlı heyecanlar Rabbim kucağımıza alıp kime benziyor diye tartışmaları görmeyi nasip etsin :)Benim eşim karnıma kulağıminı dayıyor ne duymayı umuyor bilmiyorum çok komik oluyor
Allah yardimcin olsun çok güzel geçer inşallah yarın güzel geçti diye haber bekliyoruz canım :)kızlar bugün biraz seyrek giriyorum yarın sınavım var dua edin bana emi :)
Aynen 5 aylik olduk 87 kiloyum sonumu dusunemiyorum bile yemedende durmaiom coxuga aciyorum zayif kalir diyeAynen yani gereksiz fazla kilo almak sıkıyor insanın canını yolun yarısındayız daha
Hayirli olaun canim sende bizdensin desene pipiligillerdenMarV-el canım benim çok şükür bebeğimin cinsiyeti belli oldu kafam çok rahatladı alışveriş açısından, çok üzülüordum çünkü
şehir:istanbul, beklenen doğum tarihi:25 ekim, ilk bebeğim, cinsiyeti: erkek, yaşım 29, çalışmıyor, bebeğimizin isminde kararsızız ..
bilgilerimi eklersen sevinirim öptüm bye
Allah yardimcin olsun canimkızlar bugün biraz seyrek giriyorum yarın sınavım var dua edin bana emi :)
Hayirli olaun canim sende bizdensin desene pipiligillerden
Canım bu işler doçente profesöre bakmiyo aslında bazen bir profosörün görmediğini uzman bir doktor görebiliyor. ama senin için hangisi nde daha rahat edecekse öyle yap bu arada docent olan neden cd vermiyo ?kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
ücretli oldugu halde üniversite oldugu için sanırım bilemiyorum...Canım bu işler doçente profesöre bakmiyo aslında bazen bir profosörün görmediğini uzman bir doktor görebiliyor. ama senin için hangisi nde daha rahat edecekse öyle yap bu arada docent olan neden cd vermiyo ?
basarılar canımsagolun kızlarrr :)) Allah razı olsun hepinizden
ben doktora ıstıyorum yapalım dedım. gerek yok dedi. ayrıntılı var dedı. olsun ben yınede ıstıyorum dedım. %100 sonuc vermıcekkı dedi. sonucta ıhtımal hep var dedı. sonuc ıtıbarıyle ıkna edemedım. ve yaptırmadım.@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
ücretli oldugu halde üniversite oldugu için sanırım bilemiyorum...
ben şimdiye dek özeldeki doktorumdan aldım usg fotolarımı ama üniversitrde bu mumkun olmucak snaırm .. usg deki degilde su ayrıntılıyı cd de isterdim acıkcasınolcak aslında veriverseler cd hadi cd de bizden olsun. gerçi benim bebegimin ultrason görüntüsü bile 7. haftadan kalma kimse vermiyo kendi doktorumdan istemeyi unutuyorum var mı böyle bi saflık mecnun gibi çıkıyorum doktorun yanından burda uzman bi doktora gittim ondan istedim makinam bozuk vermiyo dedi bidaha kontrole gitmeden hatırlatmalara kaydetcem :)
o zaman özele git derim canım zaten her şey güzel derse ki inşallah öyle olacak elinde bebeginin cd si olcakben şimdiye dek özeldeki doktorumdan aldım usg fotolarımı ama üniversitrde bu mumkun olmucak snaırm .. usg deki degilde su ayrıntılıyı cd de isterdim acıkcası
Bende kiz diodum kiz istiodum daha hamile oldugumu bilmiodum bulantim vardi doktor hamile degilsin diodu esim hamileisn ve erkek tipine benzio yuzun diodu erkek olcak diodu gercekten bikac hafta sonra doktor 7 haftalio dedi hamile ve simdide erkek dedi cinsiyeti tabi esim ikozde diodu bakalim doktor hep bir goruo esimde hep arkasina saklanmistir ikiz dio gecen hafta gittik doktor tek goruom dedi gene ciktik esim kereta gene saklandi kardesinin arkasina gostermedi kendini dediamin canım çok sağol..kız da olsa sevinirdim ama başından beri erkek diyorum annem babam eşim arkadaşlarım kız diye tutturmuştu.. hiiiii benim dediğim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?