- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
Aynen canım inşallah doğumdan sonra kolay veririz kilolarıAynen 5 aylik olduk 87 kiloyum sonumu dusunemiyorum bile yemedende durmaiom coxuga aciyorum zayif kalir diye
işte siz olsanız kimi tercih ederdinizbesyo_86 canim kalbin hangisinde güvende hissederse ona git nasıl oldun sayfaları takip edemiyorum
anladım canım o merkezde ki dr radyoloji doktorumu sorudn mu hiç?Canım benim doktorum perinatalog ve prof.
Ama beni bir merkeze gönderdi orda yaptırmamı istedi
Canım ben cuma gideceğim. Dr. yaptiralim demişti. yaptıracağım oyüzden@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
Başarılar tatlım senin finaller erken başladı desene kolay gelsin.kızlar bugün biraz seyrek giriyorum yarın sınavım var dua edin bana emi :)
anladım canım o merkezde ki dr radyoloji doktorumu sorudn mu hiç?
anladım canım o merkezde ki dr radyoloji doktorumu sorudn mu hiç?
GÖrünen problem olarak sukur testlerm iyi cıktı bebekte sıkıntı yok ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum sıkıntım plesantam asada kalkmıyorumCanım senin görünen bir problemin mi ver yoksa rutin kontrolmu?
ilahi :)) doktor ikiz olabilir mi demişti canım :)Bende kiz diodum kiz istiodum daha hamile oldugumu bilmiodum bulantim vardi doktor hamile degilsin diodu esim hamileisn ve erkek tipine benzio yuzun diodu erkek olcak diodu gercekten bikac hafta sonra doktor 7 haftalio dedi hamile ve simdide erkek dedi cinsiyeti tabi esim ikozde diodu bakalim doktor hep bir goruo esimde hep arkasina saklanmistir ikiz dio gecen hafta gittik doktor tek goruom dedi gene ciktik esim kereta gene saklandi kardesinin arkasina gostermedi kendini dedi
Canim ben yarim kilo almişimKızlar iyi geceler bi sorum olacaktı acaba bugüne kadar kaç kilo aldınız? Ben 6 kilo aldım çok daha 20. Hafta için çok mu fazla acaba
Insallah canimAynen canım inşallah doğumdan sonra kolay veririz kiloları
Kizlar merhabaaranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan
Yok demedi kocam hep ikiz dedi halada dio internette bi yazi okumus 25 haftalik ikiz oldugunu ogrenmisler diye esimde daha zamanimiz var görbak ikizi gorcek doktor dioilahi :)) doktor ikiz olabilir mi demişti canım :)
GÖrünen problem olarak sukur testlerm iyi cıktı bebekte sıkıntı yok ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum sıkıntım plesantam asada kalkmıyorum
sagol canım inş ya inş...Canım insallaj en kısa sürede yukarı ceker
sağol tatlım :) finaller daha 10 gün sonra baslıycak inşallah :) bu bi vizeye girememiştim fenalaşıp mazereti onun :)Canım ben cuma gideceğim. Dr. yaptiralim demişti. yaptıracağım oyüzden
Başarılar tatlım senin finaller erken başladı desene kolay gelsin.
Kizlar merhabaaranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?