2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?

Canım benim doktorum perinatalog ve prof.

Ama beni bir merkeze gönderdi orda yaptırmamı istedi

@Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
Canım ben cuma gideceğim. Dr. yaptiralim demişti. yaptıracağım oyüzden
kızlar bugün biraz seyrek giriyorum yarın sınavım var dua edin bana emi :)
Başarılar tatlım senin finaller erken başladı desene kolay gelsin.

ilahi :)) doktor ikiz olabilir mi demişti canım :)

Kizlar merhaba aranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan

ilahi :)) doktor ikiz olabilir mi demişti canım :)
Yok demedi kocam hep ikiz dedi halada dio internette bi yazi okumus 25 haftalik ikiz oldugunu ogrenmisler diye esimde daha zamanimiz var görbak ikizi gorcek doktor dio

Son düzenleme:
GÖrünen problem olarak sukur testlerm iyi cıktı bebekte sıkıntı yok ama ayrıntılıyı yaptırmak istiyorum sıkıntım plesantam asada kalkmıyorum

Canım insallaj en kısa sürede yukarı ceker

Kizlar merhaba aranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan

Canım ben gnc balık yağı kullanıyorum.
Elevit multivitan
Ve birde kan ilacı kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…