- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
bende kullanıyorum ama bana sabah 1 tane aç karnına ve Doğuma kadar kullanacaksın dedi bilmiyorum kullanmam heralde bu kutudan sonra çok ilaç kullanmak istemiyorum çünküKizlar merhabaaranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan
Oh ne güzell :)Canim ben yarim kilo almişim
Ya ne güzel ama ben sonumu düşünemiyorum işte :) şimdi siz rahatsınız ne güzel :)esmaasya hamileliğin başndan beri 5 kilo verdm sonra 1.5 aldım totalde 3.5 kilo vermiş oluyorm ama alıyorm yani kilo almaya devamm :)
Evet canim ayrintilida anlasildi maalesef boyle birseyle karsilastik..Canım inşallaahh hersey yoluna girer. Bebegını saglıcakla kucagına alırsın. Allah yardımcın olsun .
Ayrıntılı ultrasonda mı anlaşıldı canım ?
Cok sagol canim insallah bebisler hep iyi olsunGüzel arkadaşım dualarim bebegine inşallah geçecek onlar minicikler ama çok güçlüler inşallah atlatacaksin hersey temiz olduğunu göreceksin rabbim acil şifa versin inşallah.
bebişler doğunca verirz hepsini arkalarından koşarken :))Ya ne güzel ama ben sonumu düşünemiyorum işte :) şimdi siz rahatsınız ne güzel :)
bence ünvanından çok doktorun tecrübesi önemli canım. bi arkadaşım özelde gitmiyim devlette gidiyim diye düşündü ancak maalesef gittiği doktor kızının dudak damak yarığını farketmedi. hatta gittiği hastane kadın doğum üzerineydi. benim gittiğim doktorun ünvanını bilmiyorum, özelde bi doktor ama tecrübesi çok iyi, her zaman riskli gebelikleri takip ediyor ve o hastanenin bütün 2li 3lü 4lü testlerini detaylı ultrasonlarını o yapıyor canım. e cd veriyor olmasıda cabası :))kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
için rahat etsin canım ne zaman istersen o zaman sen yaparsın. lazerle bitirmek gerekirdi aslında ama geç kaldık işte neyse doğum sonrasına artık :)benımde öyle canım hem rengi koyulaştı hemde daha sert çıkıyo valla bacaklar falan yattigim icin hep jilet vurdum Kuaföre gitsem o bile ağda olmaz jilet yapalım diyebilir :) ramazandan sonraya kadar sabrediyorum canım eğer Ramazan sonu her şey normal derse doktor yinede kendim yaparım güvenemem başkasına ben tane tane alırım gerekirse sabahtan aksama :)
açıkçay la konuşuyor musun? iyi mi? sanırım siteye girmiyor artık mesaj atıyorum ama yanıt vermiyorben 2 li 3 lü yaptırdım doktorum yaptıralım demişti şimdi doktorum yok yani tam anlamıyla yok .. oyuzden bu haftalardada kendi doktorum 4 lü yaptırırdı kesin bırakmasaydı beni.bende haftaya ayrıntılı ultrasona giricem inş
ay benim en büyük korkum ''kayınvalidem durup duurp ayyyyy aynııı oğlumm'' demesi!!!:) çok tatlı heyecanlar Rabbim kucağımıza alıp kime benziyor diye tartışmaları görmeyi nasip etsin :)
canım cd için bence gerek yok. deneyimli olsun. sana gösterirken eşin ya da kiminle gideceksen o telefondan kayıt alsın bence.kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
aynen ben de. solgar balık yağı sadece. yemekle yemezsem felaket balık kokuyorCanım ben gnc balık yağı kullanıyorum.
Elevit multivitan
Ve birde kan ilacı kullanıyorum
Benim eşimde yatarken illa benim ona sarılmamı istiyor bebişe yazık diyorum olsun çekirdek aile olduğumuzu hissediyorum aramızda uyusun diyorBana hamileliğin çok yakistigini söylüyor :) ben hareketlerini hissediyorum içi gidiyor oda hissetmek istiyor bazen uyurken elini karnımda yakalıyorum bizim babickomuz bizim üzerimize titriyor o kadar güzel duygular içine girdik ki hayalini kurarken kaybediyoruz kndimizi :) elimi karnima koyuyor ama hissedemiyor hareket ettiğini. Yatarken gobeklerimizi uzak tutuyoruz carpmak istemiyorum dönerken diyor.allah razı olsun çok şükür sonsuz şükür olsun böyle bi eşe sahip olduğum için
Evet canim ayrintilida anlasildi maalesef boyle birseyle karsilastik..
Aynen canım aslında ben ilk hamileligimde de diyordum 2. ye tüyleri bitirip hamile kalcam diye ama kaybettiğim icon tüyleri bitirene kadar beklemek istemedim tabi doktorlar sağolsun 1 sene korunmaya devam dedi belki hala Korun diyecekler di de ben bıraktım sinir olup. bi doktor goruyo onlarda kusura bakmasın artık tuylerimin :)için rahat etsin canım ne zaman istersen o zaman sen yaparsın. lazerle bitirmek gerekirdi aslında ama geç kaldık işte neyse doğum sonrasına artık :)
bana doktor kime benzesin istiyorsun dedi sağlıklı olsun hic farketmez dedim babaya benziyo dedi nasıl anladıysa artık :) ama çocuklar belli bi yasa kadar sürekli değişiyo babasının tıpkısıyken 1 sene sonra anasına benziyo :) sağlıklı olsunda benzesin canım boşver 2. li kendimize benzetiriz :)ay benim en büyük korkum ''kayınvalidem durup duurp ayyyyy aynııı oğlumm'' demesi!!!babası da çok yakışlıklı ama bana benzesin yazık değil mi bana o kadar emek emek taşıyorum onu
Ben 1 kilo almışım canımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız,ben 5,5 6 kilo kadar aldım.
Canım ben epilasyon yaptırmıştım yıllardır hiç yoktu.hamilelikte çıktı tekrarAynen canım aslında ben ilk hamileligimde de diyordum 2. ye tüyleri bitirip hamile kalcam diye ama kaybettiğim icon tüyleri bitirene kadar beklemek istemedim tabi doktorlar sağolsun 1 sene korunmaya devam dedi belki hala Korun diyecekler di de ben bıraktım sinir olup. bi doktor goruyo onlarda kusura bakmasın artık tuylerimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?