2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar merhaba aranizda kalsiyum kullanan varmi? Bana doktor osteozinc diye bi hap verdi, 15 gun sabah aksam icmem icin. Dislerimde coook agri var dedim, bunu verdi. Kalsiyummus. Sizde varmi kullanan
bende kullanıyorum ama bana sabah 1 tane aç karnına ve Doğuma kadar kullanacaksın dedi bilmiyorum kullanmam heralde bu kutudan sonra çok ilaç kullanmak istemiyorum çünkü

Kızlar ayrıtılı ultrasona girenler anlatabilir mi nasıl geçiyor .21. Haftada girilen

kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
bence ünvanından çok doktorun tecrübesi önemli canım. bi arkadaşım özelde gitmiyim devlette gidiyim diye düşündü ancak maalesef gittiği doktor kızının dudak damak yarığını farketmedi. hatta gittiği hastane kadın doğum üzerineydi. benim gittiğim doktorun ünvanını bilmiyorum, özelde bi doktor ama tecrübesi çok iyi, her zaman riskli gebelikleri takip ediyor ve o hastanenin bütün 2li 3lü 4lü testlerini detaylı ultrasonlarını o yapıyor canım. e cd veriyor olmasıda cabası :))

için rahat etsin canım ne zaman istersen o zaman sen yaparsın. lazerle bitirmek gerekirdi aslında ama geç kaldık işte neyse doğum sonrasına artık :)

açıkçay la konuşuyor musun? iyi mi? sanırım siteye girmiyor artık mesaj atıyorum ama yanıt vermiyor

:) çok tatlı heyecanlar Rabbim kucağımıza alıp kime benziyor diye tartışmaları görmeyi nasip etsin :)
ay benim en büyük korkum ''kayınvalidem durup duurp ayyyyy aynııı oğlumm'' demesi!!! babası da çok yakışlıklı ama bana benzesin yazık değil mi bana o kadar emek emek taşıyorum onu

kızlar size şimdi bir soru ayrıntılı için docent radyolojı doktoruna gidip cd almamak mı ? yoksa ozel hastaneye gidip normal bir radyoloji doktoruna ayrıntılıyı yaptırıp cd almak mı?
canım cd için bence gerek yok. deneyimli olsun. sana gösterirken eşin ya da kiminle gideceksen o telefondan kayıt alsın bence.

Benim eşimde yatarken illa benim ona sarılmamı istiyor bebişe yazık diyorum olsun çekirdek aile olduğumuzu hissediyorum aramızda uyusun diyor arada özellikle uykusuz kaldığı günler karnımı sallıyor doktordan gördü uyansın sanki sabah işe mi gidecek iki dakika sonra yine uyuyacak diyor doktora anlattığımda eşin haklı diye güldü normalde muzip biri olduğu için hamileliğimde de devam ediyor bir de karagül dizisinde Kendal karekteri var onun taklidini yapıyor heryerde mehdim oğlum, mehdimin anasına iyi bakın vs...

için rahat etsin canım ne zaman istersen o zaman sen yaparsın. lazerle bitirmek gerekirdi aslında ama geç kaldık işte neyse doğum sonrasına artık :)
Aynen canım aslında ben ilk hamileligimde de diyordum 2. ye tüyleri bitirip hamile kalcam diye ama kaybettiğim icon tüyleri bitirene kadar beklemek istemedim tabi doktorlar sağolsun 1 sene korunmaya devam dedi belki hala Korun diyecekler di de ben bıraktım sinir olup. bi doktor goruyo onlarda kusura bakmasın artık tuylerimin :)

ay benim en büyük korkum ''kayınvalidem durup duurp ayyyyy aynııı oğlumm'' demesi!!! babası da çok yakışlıklı ama bana benzesin yazık değil mi bana o kadar emek emek taşıyorum onu
bana doktor kime benzesin istiyorsun dedi sağlıklı olsun hic farketmez dedim babaya benziyo dedi nasıl anladıysa artık :) ama çocuklar belli bi yasa kadar sürekli değişiyo babasının tıpkısıyken 1 sene sonra anasına benziyo :) sağlıklı olsunda benzesin canım boşver 2. li kendimize benzetiriz :)

Canım ben epilasyon yaptırmıştım yıllardır hiç yoktu.hamilelikte çıktı tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…