- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
5 kilo aldım canm benKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız,ben 5,5 6 kilo kadar aldım.
Benim de ikiz gebelik kaybım olmuştu eşim bana hep duygusuz gelmişti bu hamileliğimin ilk başlarında da öyleydi doktor kalp atışı için tarih vermişti bir gece aniden kalktı şu kadar gün şu kadar saat kaldı şimdiden uykusuz bırakıyor bir kalp atışını duysaydım da rahatlasaydım dedi o zaman şok olmuştum meğer ne kadar kafaya takmış ve bebek için heyecanlanıyormuş. Aslında heyecansız değiller bize yansıtmıyorlar erkekler maalesef duygularını bizim gibi kolay ifade edemiyor özellikler hüzünlerinisedabk benim 2 tane düşüğüm olduğu için eşim ilk 3 ay çok heyecansızdı, benim de kafam aşırı rahattı, nasıl olsa endişe etsem de etmesem de giden gidio, Allahın dediği olur diye büyük bi sabırla bekledim, onun hep sağlıklı olduğunu düşündüm,çok şükür her şey yolunda..... ama şimdi göbeğim çıktı eşim bebiki de ultrasonda gördükçe heyecanlanmaya başladı, göbeğimi öpüyo sevio hareketlerini anlamaya çalışıo filan, güzel zamanlar
Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah ..
Benim eşimde yatarken illa benim ona sarılmamı istiyor bebişe yazık diyorum olsun çekirdek aile olduğumuzu hissediyorum aramızda uyusun diyorarada özellikle uykusuz kaldığı günler karnımı sallıyor doktordan gördü uyansın sanki sabah işe mi gidecek iki dakika sonra yine uyuyacak diyor doktora anlattığımda eşin haklı diye güldü normalde muzip biri olduğu için hamileliğimde de devam ediyor bir de karagül dizisinde Kendal karekteri var onun taklidini yapıyor heryerde mehdim oğlum, mehdimin anasına iyi bakın vs...
22-23 haftada organ gelişimi tamamlandığı için genelde bu tarihleri öneriyorlar ben 22+3'de gireceğim doktorum o tarihlerde istedi.kızlar merhaba, ben 21. haftada ayrıntılıya girmeye karar verdim. ama 22de daha mı iyi olur diye düşünüyorum. kafam karısıyor. doktor 22-23 daha ıyı dedi. salı kontrolum var tekrar soracağım. sizce ne yapmalıyım. ona göre ankaraya gideceğim doktor bulacagım. randevu alacagım. bırde korkuyorum bebegımın kalbınde parlaklık vardı. ya baska seyler daha cıkarsa dıye. bı suru arkadasım hiç girmemişler. napcam ya ben
Amin canım cümlemizin :)ay canım sizde çok başka bi alemmissiniz.cok şükür bugunlere allah agzimizin tadını bozmasin insallah
hadi yaa hamilelikte çıkabiliyormus gerçi ama güzellik salonuna gidecegime makinasını alırım diyorum ben kendim yaparım sonra çıksa bile tekrar yaparım bi arkadaşım aldı 3-4 seferdir yapıyo baya azaldı dediCanım ben epilasyon yaptırmıştım yıllardır hiç yoktu.hamilelikte çıktı tekrar
İnşallah allahın izniyle görürüz o günleride :)bebişler doğunca verirz hepsini arkalarından koşarken :))
yoookk olmazzz bana benzeyecek!! taktımbana doktor kime benzesin istiyorsun dedi sağlıklı olsun hic farketmez dedim babaya benziyo dedi nasıl anladıysa artık :) ama çocuklar belli bi yasa kadar sürekli değişiyo babasının tıpkısıyken 1 sene sonra anasına benziyo :) sağlıklı olsunda benzesin canım boşver 2. li kendimize benzetiriz :)
bende 6 kilo almisim. 47 kilo ile hamile kalmıştım :)Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız,ben 5,5 6 kilo kadar aldım.
aynen ben de. solgar balık yağı sadece. yemekle yemezsem felaket balık kokuyor
Bende diyorum huyu bana benzesin tipi sana benzerse benzesin diye :) gerçi benimde her huyum iyi değil ama eşim bazen bi somurtuyo sanarsın kıyamet kopuyor ben en azından her durumda güleryüzlüyüm çok canım yanmadığı sürece :) Allah gönlüne göre versin ikinize dr benzer inşallah canim:)yoookk olmazzz bana benzeyecek!! taktımAllahım sağlıklı olsun yüzü anasına tipi babasına aminnnn
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız,ben 5,5 6 kilo kadar aldım.
Ben 1 kilo almışım canım
1 kg almışım canım
ben iki kilo almisim kizlar
badem yağı bende kıllanma yaptışu eczanelerde satılan kremlere mi geçsem diyorum ya ama yumuşack yapıyor badem yağı o açıdan çok memnunum
Canımmm hayırlı olsun yanlış degildir tabiki :)kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
çok mutluyum bende artık bebeğimi hissediyorum
sabahtan beri pıt pıt oynuyo seğirir gibi
yanlış hissetmiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?