2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba, ben 21. haftada ayrıntılıya girmeye karar verdim. ama 22de daha mı iyi olur diye düşünüyorum. kafam karısıyor. doktor 22-23 daha ıyı dedi. salı kontrolum var tekrar soracağım. sizce ne yapmalıyım. ona göre ankaraya gideceğim doktor bulacagım. randevu alacagım. bırde korkuyorum bebegımın kalbınde parlaklık vardı. ya baska seyler daha cıkarsa dıye. bı suru arkadasım hiç girmemişler. napcam ya ben

Benim de ikiz gebelik kaybım olmuştu eşim bana hep duygusuz gelmişti bu hamileliğimin ilk başlarında da öyleydi doktor kalp atışı için tarih vermişti bir gece aniden kalktı şu kadar gün şu kadar saat kaldı şimdiden uykusuz bırakıyor bir kalp atışını duysaydım da rahatlasaydım dedi o zaman şok olmuştum meğer ne kadar kafaya takmış ve bebek için heyecanlanıyormuş. Aslında heyecansız değiller bize yansıtmıyorlar erkekler maalesef duygularını bizim gibi kolay ifade edemiyor özellikler hüzünlerini

ay canım sizde çok başka bi alemmissiniz.cok şükür bugunlere allah agzimizin tadını bozmasin insallah

22-23 haftada organ gelişimi tamamlandığı için genelde bu tarihleri öneriyorlar ben 22+3'de gireceğim doktorum o tarihlerde istedi.

Canım ben epilasyon yaptırmıştım yıllardır hiç yoktu.hamilelikte çıktı tekrar
hadi yaa hamilelikte çıkabiliyormus gerçi ama güzellik salonuna gidecegime makinasını alırım diyorum ben kendim yaparım sonra çıksa bile tekrar yaparım bi arkadaşım aldı 3-4 seferdir yapıyo baya azaldı dedi

yoookk olmazzz bana benzeyecek!! taktım Allahım sağlıklı olsun yüzü anasına tipi babasına aminnnn

yoookk olmazzz bana benzeyecek!! taktım Allahım sağlıklı olsun yüzü anasına tipi babasına aminnnn
Bende diyorum huyu bana benzesin tipi sana benzerse benzesin diye :) gerçi benimde her huyum iyi değil ama eşim bazen bi somurtuyo sanarsın kıyamet kopuyor ben en azından her durumda güleryüzlüyüm çok canım yanmadığı sürece :) Allah gönlüne göre versin ikinize dr benzer inşallah canim:)

badem yağı bende kıllanma yaptı şu eczanelerde satılan kremlere mi geçsem diyorum ya ama yumuşack yapıyor badem yağı o açıdan çok memnunum

CANIM ACI BADEM YAĞI ÖZELLİKLE
BENDE TAM DİCEKTİM TÜYLENME DİYE KENDİ ANLATTI
TATLI BADEM YAĞI YAPAR DEDİ
ACI BADEM YAĞI KULLAN MUTLAKA DEDİ

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak doktora cuma günü gideceğim.
Ayağa kalkamıyorum kalktığımda sanki içimden düşecekler hissi var bu psikolojik degil hissediyorum resmen devamlı akıntım var dra kaç kez dedimhep normal dedi. Bebekler aşağı mi indi acaba ayağa kalkmaya korkuyorum. Yatıyorum hep. Bu haftalarda açılmadan korkuyorum ama çarşamba baktı doktor gayet iyi demişti.
Dualarınızı beklerim arkadaşlar
Benim durumumda olan var mı açılma olsa su gelse anlayabilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…