2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım doktor yok dediyse sen neden bu kadar endiselisin.

Oncesinde bi sıkıntın mı olmuştu

açılmayı anlayamazsın canım bazılarında ağrıyla açılma oluyo ama bazılarında direk açılabilirmış ağrısız ama suyun gelse anlarsın zaten akıntı biraz sümüksü oluyo bebeğin suyu bildiğin su gibi ve renksiz. Bende hareketleri çok asagida hissediyorum ama doktor normal yerinde diyo ayağa kalkarken birden kalkma canım ağırlık direk Rahim ağzına inmesin yavaş yavaş kalk. eğer doktor bebeğin suyu rahim ağzın iyi diyorsa cok panik yapma canım

Canım doktor yok dediyse sen neden bu kadar endiselisin.

Oncesinde bi sıkıntın mı olmuştu
İki gündür böyle oldu inan sanki düşecek gibi hissediyorum resmen vajinada hissediyorum. Açılma olsa su gelse anlayabilir miyim acaba

Gerçekten iki gündür vajinada hissediyorum çok dikkat ediyorum uzanıyorum hep ama korkuyorum akıntım şu an su gibi

Gerçekten iki gündür vajinada hissediyorum çok dikkat ediyorum uzanıyorum hep ama korkuyorum akıntım şu an su gibi
doktorunu arayip bi git istersen canım icin rahat etsin çünkü şu an akıntından dolayı diken üstünde olacaksın bendede akıntı var ama su gibi değil. bende bazen tekmesini sanki çıkacak gibi hissediyorum korkuyorum ama doktor olmasi gereken yerde diyo

ONUN için ped onerdi bana medicalde yada eczanede satılan pedlerden al su nornmal akıntı mı yoksa senni suyunmu anlasılıor .. benmide asada oldugu için dr bunu önerdi bana kalkma canım yatt

cheesecake30 acıkcay atlatmaya claışıor iyi olmaya calışıyor evet buraya girmiyor aertık canım .. ayrıntılı içinse docente karar verdim varsın olmasın cd saglıgı cokkk daha önemli

eger dr göremedigi bi organ olursa tekrar bakabiliyomuş canım ayrıca bana 21,.haftada yaptırabilirsin dedi üniversitedeki doktor inş gecmiştir o parlaklık inş iyidir bebişin

için rahat etmesini istiyorsan git bence doktora. belki evham yapıyosundur ama nolur nolmaz.

benim ilk 3 ay falan bulantım olmasaydı çok alırdımda yiyemedim hiç bişi ondan almadım neyseki :))

Slm arkadaslar nasilsiniz keyifler yerindedir insallah birkac gundur giremiyorum. Esim umreye gidicek ramazanda onun hazırlıkları falan bide esim gitmedrn yakaladim kendime hamile kiyafeti aldim oglusuma alisveris yaptim stres attim ama o kadar yürümüşüm ki bugun kalcam bacaklarim agriyo yatistayim bugun ramazan gelse de anneme gitsem artik bu sene 1 ay rahatim

1 aydır görmüyorum bebeğimi bu kontroller ne zaman ayda birden daha sık olacak? iyi mi diye merak etmekten kafa gitti hep kabus görüyorum
Al benden de o kadar ben birde hala hissetmiyorum, hissetmeye başlasam çok rahatlıcam bebeğim iyi diye

İki gündür böyle oldu inan sanki düşecek gibi hissediyorum resmen vajinada hissediyorum. Açılma olsa su gelse anlayabilir miyim acaba

Canım suyu gelse zaten iş işten geçmiş olur tahminen.
Ama açılma hissediliyor mu bilmiyorum @leyl-i efruz un belki bilgisi vardır

Canım hayırlısıyla birsey olmaz insallah.. Hepimiz diken üstündeyiz molacak bilmiyorum
Hamile kalabilmek bir dertti şimdi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak mesele... Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Ben iyi bir doktor bulamadım bir türlü. Öğretmenim ayakta cok kalıyorum. Eşime göre sorun yok hep abartıyor oluyorum ama ben taşıyorum onları hissediyorum işte diyorum. Ne biliyim hep sıkıntı

Canım suyu gelse zaten iş işten geçmiş olur tahminen.
Ama açılma hissediliyor mu bilmiyorum @leyl-i efruz un belki bilgisi vardır
eğer su kesesi açılmadan suyu damla damla geliyorsa müdahele edilebiliyor canım hatta eksilen suyun yerine su ekleniyor ama tabi birden suyun hepsi gelirse hem anlamamak imkansız hem dediğin gibi iş işten geçmiş oluyor benim suyum ilk hamileligimde damla damla gelmiş 1 hafta ama ben doktora dedim o akıntı kum döküyorsun normal dedi benim sancım da oluyordu ara ara enfeksiyon kaynaklı dediler ama 1 hafta sonunda 4 cm açılma ve suyun yarısı bitikti. eğer enfeksiyon olmasaydı dikiş atıp su ekleyeceklerdi en azından 5-6 hafta tutmaya çalışacaklardı olmadı malesef. ben açılma sancısı çektim ama bazıları çekmedim hiç pat diye açıldı diyo. o yüzden bende de fena korkular var 26 hafta bitse bebeğin yaşama şansı var inşallah hepimiz görürüz 30lu haftaları.. zeynepzumra canım tuvalet dışında kalkma bebeklerinle konuş karnına dokun oku dua et cuma günü güzel haberler alacaksın inşallah. besyo_86 nın dediği pedi bende duydum hatta turnusol kağıdı da deniyo sanırım istersen eşine söyle eczaneler baksın bi bak bakalim eğer renk değiştirirse cuma yı beklemeden gidersin bulundugun yerde ünv hastanesine ya da devletin aciline özellerde genelde kadın doğum cu nöbetçi olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…