Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak doktora cuma günü gideceğim.
Ayağa kalkamıyorum kalktığımda sanki içimden düşecekler hissi var bu psikolojik degil hissediyorum resmen devamlı akıntım var dra kaç kez dedimhep normal dedi. Bebekler aşağı mi indi acaba ayağa kalkmaya korkuyorum. Yatıyorum hep. Bu haftalarda açılmadan korkuyorum ama çarşamba baktı doktor gayet iyi demişti.
Dualarınızı beklerim arkadaşlar
Benim durumumda olan var mı açılma olsa su gelse anlayabilir miyim ?
açılmayı anlayamazsın canım bazılarında ağrıyla açılma oluyo ama bazılarında direk açılabilirmış ağrısız ama suyun gelse anlarsın zaten akıntı biraz sümüksü oluyo bebeğin suyu bildiğin su gibi ve renksiz. Bende hareketleri çok asagida hissediyorum ama doktor normal yerinde diyo ayağa kalkarken birden kalkma canım ağırlık direk Rahim ağzına inmesin yavaş yavaş kalk. eğer doktor bebeğin suyu rahim ağzın iyi diyorsa cok panik yapma canımMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak doktora cuma günü gideceğim.
Ayağa kalkamıyorum kalktığımda sanki içimden düşecekler hissi var bu psikolojik degil hissediyorum resmen devamlı akıntım var dra kaç kez dedimhep normal dedi. Bebekler aşağı mi indi acaba ayağa kalkmaya korkuyorum. Yatıyorum hep. Bu haftalarda açılmadan korkuyorum ama çarşamba baktı doktor gayet iyi demişti.
İki gündür böyle oldu inan sanki düşecek gibi hissediyorum resmen vajinada hissediyorum. Açılma olsa su gelse anlayabilir miyim acabaCanım doktor yok dediyse sen neden bu kadar endiselisin.
Oncesinde bi sıkıntın mı olmuştu
Gerçekten iki gündür vajinada hissediyorum çok dikkat ediyorum uzanıyorum hep ama korkuyorum akıntım şu an su gibiaçılmayı anlayamazsın canım bazılarında ağrıyla açılma oluyo ama bazılarında direk açılabilirmış ağrısız ama suyun gelse anlarsın zaten akıntı biraz sümüksü oluyo bebeğin suyu bildiğin su gibi ve renksiz. Bende hareketleri çok asagida hissediyorum ama doktor normal yerinde diyo ayağa kalkarken birden kalkma canım ağırlık direk Rahim ağzına inmesin yavaş yavaş kalk. eğer doktor bebeğin suyu rahim ağzın iyi diyorsa cok panik yapma canım
doktorunu arayip bi git istersen canım icin rahat etsin çünkü şu an akıntından dolayı diken üstünde olacaksın bendede akıntı var ama su gibi değil. bende bazen tekmesini sanki çıkacak gibi hissediyorum korkuyorum ama doktor olmasi gereken yerde diyoGerçekten iki gündür vajinada hissediyorum çok dikkat ediyorum uzanıyorum hep ama korkuyorum akıntım şu an su gibi
ONUN için ped onerdi bana medicalde yada eczanede satılan pedlerden al su nornmal akıntı mı yoksa senni suyunmu anlasılıor .. benmide asada oldugu için dr bunu önerdi bana kalkma canım yattMerhaba arkadaşlar bir sorum olacak doktora cuma günü gideceğim.
eger dr göremedigi bi organ olursa tekrar bakabiliyomuş canım ayrıca bana 21,.haftada yaptırabilirsin dedi üniversitedeki doktor inş gecmiştir o parlaklık inş iyidir bebişinkızlar merhaba, ben 21. haftada ayrıntılıya girmeye karar verdim. ama 22de daha mı iyi olur diye düşünüyorum. kafam karısıyor. doktor 22-23 daha ıyı dedi. salı kontrolum var tekrar soracağım. sizce ne yapmalıyım. ona göre ankaraya gideceğim doktor bulacagım. randevu alacagım. bırde korkuyorum bebegımın kalbınde parlaklık vardı. ya baska seyler daha cıkarsa dıye. bı suru arkadasım hiç girmemişler. napcam ya ben
için rahat etmesini istiyorsan git bence doktora. belki evham yapıyosundur ama nolur nolmaz.Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak doktora cuma günü gideceğim.
Ayyy kızlar sizleri görünce Nasıl srvşndim anlatamam , ben ilk üç ay 3 kilo almıştım , sonra ara ara rahatsızlanınca şimdi toplamda 1-1,5 kilo farkım var hamilelik öncesine göre . Çok az kilo aldım diye endişe ediyordum içime su serptiniz valla
Al benden de o kadar ben birde hala hissetmiyorum, hissetmeye başlasam çok rahatlıcam bebeğim iyi diye1 aydır görmüyorum bebeğimi bu kontroller ne zaman ayda birden daha sık olacak? iyi mi diye merak etmekten kafa gitti hep kabus görüyorum
İki gündür böyle oldu inan sanki düşecek gibi hissediyorum resmen vajinada hissediyorum. Açılma olsa su gelse anlayabilir miyim acaba
Rabbime emanet bebeklerimiz ins Rabbim korur elden bir şey gelmez o durumdaCanım suyu gelse zaten iş işten geçmiş olur tahminen.
Ama açılma hissediliyor mu bilmiyorum @leyl-i efruz un belki bilgisi vardır
senin ki kaç haftalık?Al benden de o kadar ben birde hala hissetmiyorum, hissetmeye başlasam çok rahatlıcam bebeğim iyi diye
Rabbime emanet bebeklerimiz ins Rabbim korur elden bir şey gelmez o durumda
Hamile kalabilmek bir dertti şimdi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak mesele... Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Ben iyi bir doktor bulamadım bir türlü. Öğretmenim ayakta cok kalıyorum. Eşime göre sorun yok hep abartıyor oluyorum ama ben taşıyorum onları hissediyorum işte diyorum. Ne biliyim hep sıkıntıCanım hayırlısıyla birsey olmaz insallah.. Hepimiz diken üstündeyiz molacak bilmiyorum
eğer su kesesi açılmadan suyu damla damla geliyorsa müdahele edilebiliyor canım hatta eksilen suyun yerine su ekleniyor ama tabi birden suyun hepsi gelirse hem anlamamak imkansız hem dediğin gibi iş işten geçmiş oluyorCanım suyu gelse zaten iş işten geçmiş olur tahminen.
Ama açılma hissediliyor mu bilmiyorum @leyl-i efruz un belki bilgisi vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?