2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Eczanelere sorsun eşim hamilelik hep stres tadını çıkarmak nasip olmadı henüz. Doktor çok önemli ve ben ilçede bir türlü duzgununu bulamadim

1 aydır görmüyorum bebeğimi bu kontroller ne zaman ayda birden daha sık olacak? iyi mi diye merak etmekten kafa gitti hep kabus görüyorum
benim de haftaya canım dört gözle bekliyorum ama iki gün önce panik oldum 3 gündür hiç bebişin hareketlerini hissetmiyordum iş yerinin yakınındaki bi dr a randevu aldım ağlaya ağlaya gittim bebişimi hissetmiyorum diye çok şükür iyiymiş tontişim haftaya kısmetse uzun uzun görcem:):)

Eczanelere sorsun eşim hamilelik hep stres tadını çıkarmak nasip olmadı henüz. Doktor çok önemli ve ben ilçede bir türlü duzgununu bulamadim
ben sana isminide söyleyeyim canım al sense ped eczanede bulamadı benmi eşim medicalden getircekler .. aynı sorun bende de var en son dr bunu onerdi maviye dönerse kendi suyunmuş bilgin olsun

zeynepzumra geçmiş olsun canım bu konularda acemiyim baya suyun erken geldiğini de ilk defa duydum ama sana şunu önerebilirim bazı özel hastanelerde kadın doğumcu gece nöbete kalıyor eğer öyleyse acile gidip de baktırabilirsin aslında

ne kadar güzel hemde Ramazan umresi Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bizimde hayalimiz var çocukla birlikte gitmek nasip olur inşallah tüm isteyenlere. Ramazan a az kaldı güzelce dinlenirsin inşallah ben hala bildiğin gibi yatıslardayım karpuz misali büyüyoruz :)

Kızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim

Aynen canım ben zaten tadını çıkarmayı falan geçtim yatmaya da razıyım yeterki kalsın vaktinde sağ salim gelsin. doktor biraz sans işi özellerde bile para verme ne rağmen çogu 5-10 dakika bakıp yolluyo ben en başta özele gitmeme rağmen adama kanamam var düşük yapıyorum sanırım diyorum sen ünv hastanesine git diyo sen bana o durumda bakamayacaksan hiç bakma. su an ki biraz parayla bakiyo para vereceğim zaman en az yarım saat izliyorum bebisi ama para vermeden bi sorunum olursa en fazla 2 dakika bakiyo ama yinede sağolsun cep numarasini dahi verdi kac olursa olsun ara diye enfeksiyonda yatırdı hastaneye her sabah gelip bilgi aldı ilgili bi doktor ve konuşması rahatlatıcı yalnız sadece konuşurken rahatliyorum sonra yine küçücük agrida aynı korkular

Kızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Canım 18-24 arası bakılıyor ayrıntılı da sen nasıl gitmek istersen öyle git ne kadar geç gidersen o kadar büyümüş oluyo bebiş ben 17+6 da baktırdım ama kendi doktorum bakiyo 22. haftada gel dedi eğer durabilirsem 22+3 te gitcem inşallah

doktor 19da çağırdıysa vardır bir sebebi mutlaka. belki kendisi bakıp sonraki haftada göndericektir ayrıntılıya

bazıları çok hareket etmiyor sakin bir bebek olucak demekki
Evet canım ultrasonda gördüğümüzdede hareketsiz azıcık kolunu oynatsın biz mutluluktan halay çekmeye başlıyoruz inşallah doğunca da böyle olur. Arkadaşların çocukları o dönemde kolbastı oynuyormuş bizimki de zeybek oyunuyor

Bizimkide uyuyor genelde..
Doktor biraz tatlı ye gelmeden uyansın minnoş dedi:)

ha ha benim ilk oğlum da hareketsizdi, şimdi 3 yaşa yaklaştı.
hala aynı sakin çocuk.
ikincide de pek hareket yok şimdilik.

ama kilolu bebek de az hareket eder diyorlar, benim ilki kiloluydu, bu da şimdilik bir hafta önden gidiyor görünüyor.

doktorunuz kendi bakacaksa 19da gidin, arkadaşın dediği gibi sizi başka bir yere yönlendirirse de tam haftanızda gitmiş olursunuz.

Doktor 2 ye kadar çalışıyor yarın tatilmiş. Zaten bir düzgün doktor bulamadım cuma sabahına randevu alabildim.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Aminnnnn

yine iyi bulmuşsun, kendi doktoruma mümkün değil bir hafta öncesinden randevu alamam.
şimdi de doktor değiştireceğim, o da 3 hafta sonrasına veriyormuş randevu :)

cheesecake30 acıkcay atlatmaya claışıor iyi olmaya calışıyor evet buraya girmiyor aertık canım .. ayrıntılı içinse docente karar verdim varsın olmasın cd saglıgı cokkk daha önemli
umarım en yakın zamanda toparlanır ve hemen hamile kalır
bence de cd nin bi önemi yok benimki hiç vermiyor biz telefondan çekiyoruz napalım :)

ayyy sneinki de mi öyle benimki de asar suratı düzeltene aşkolsun ben hemen düzelir gülerim:) inşallah canım ikimize de benzesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…