- 3 Aralık 2015
- 2.626
- 3.304
- 63
Eczanelere sorsun eşim hamilelik hep stres tadını çıkarmak nasip olmadı henüz. Doktor çok önemli ve ben ilçede bir türlü duzgununu bulamadimeğer su kesesi açılmadan suyu damla damla geliyorsa müdahele edilebiliyor canım hatta eksilen suyun yerine su ekleniyor ama tabi birden suyun hepsi gelirse hem anlamamak imkansız hem dediğin gibi iş işten geçmiş oluyorbenim suyum ilk hamileligimde damla damla gelmiş 1 hafta ama ben doktora dedim o akıntı kum döküyorsun normal dedi benim sancım da oluyordu ara ara enfeksiyon kaynaklı dediler ama 1 hafta sonunda 4 cm açılma ve suyun yarısı bitikti. eğer enfeksiyon olmasaydı dikiş atıp su ekleyeceklerdi en azından 5-6 hafta tutmaya çalışacaklardı olmadı malesef. ben açılma sancısı çektim ama bazıları çekmedim hiç pat diye açıldı diyo. o yüzden bende de fena korkular var 26 hafta bitse bebeğin yaşama şansı var inşallah hepimiz görürüz 30lu haftaları.. zeynepzumra canım tuvalet dışında kalkma bebeklerinle konuş karnına dokun oku dua et cuma günü güzel haberler alacaksın inşallah. besyo_86 nın dediği pedi bende duydum hatta turnusol kağıdı da deniyo sanırım istersen eşine söyle eczaneler baksın bi bak bakalim eğer renk değiştirirse cuma yı beklemeden gidersin bulundugun yerde ünv hastanesine ya da devletin aciline özellerde genelde kadın doğum cu nöbetçi olmuyo
benim de haftaya canım dört gözle bekliyorum ama iki gün önce panik oldum 3 gündür hiç bebişin hareketlerini hissetmiyordum iş yerinin yakınındaki bi dr a randevu aldım ağlaya ağlaya gittim bebişimi hissetmiyorum diye çok şükür iyiymiş tontişim haftaya kısmetse uzun uzun görcem:):)1 aydır görmüyorum bebeğimi bu kontroller ne zaman ayda birden daha sık olacak? iyi mi diye merak etmekten kafa gitti hep kabus görüyorum
ben sana isminide söyleyeyim canım al sense ped eczanede bulamadı benmi eşim medicalden getircekler .. aynı sorun bende de var en son dr bunu onerdi maviye dönerse kendi suyunmuş bilgin olsunEczanelere sorsun eşim hamilelik hep stres tadını çıkarmak nasip olmadı henüz. Doktor çok önemli ve ben ilçede bir türlü duzgununu bulamadim
bugün 19+1 deyiz ve bende hala tık yok sadece bir kere hissettim ağzıma 1 parmak bal çalıp kaçtı keratasenin ki kaç haftalık?
ne kadar güzel hemde Ramazan umresi Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bizimde hayalimiz var çocukla birlikte gitmek nasip olur inşallah tüm isteyenlere. Ramazan a az kaldı güzelce dinlenirsin inşallah ben hala bildiğin gibi yatıslardayım karpuz misali büyüyoruz :)Slm arkadaslar nasilsiniz keyifler yerindedir insallah birkac gundur giremiyorum. Esim umreye gidicek ramazanda onun hazırlıkları falan bide esim gitmedrn yakaladim kendime hamile kiyafeti aldim oglusuma alisveris yaptim stres attim ama o kadar yürümüşüm ki bugun kalcam bacaklarim agriyo yatistayim bugun ramazan gelse de anneme gitsem artik bu sene 1 ay rahatim
Saolasın cnm bir baksın eşimben sana isminide söyleyeyim canım al sense ped eczanede bulamadı benmi eşim medicalden getircekler .. aynı sorun bende de var en son dr bunu onerdi maviye dönerse kendi suyunmuş bilgin olsun
bazıları çok hareket etmiyor sakin bir bebek olucak demekkibugün 19+1 deyiz ve bende hala tık yok sadece bir kere hissettim ağzıma 1 parmak bal çalıp kaçtı kerata
Aynen canım ben zaten tadını çıkarmayı falan geçtim yatmaya da razıyım yeterki kalsın vaktinde sağ salim gelsin. doktor biraz sans işi özellerde bile para verme ne rağmen çogu 5-10 dakika bakıp yolluyo ben en başta özele gitmeme rağmen adama kanamam var düşük yapıyorum sanırım diyorum sen ünv hastanesine git diyo sen bana o durumda bakamayacaksan hiç bakma. su an ki biraz parayla bakiyo para vereceğim zaman en az yarım saat izliyorum bebisi ama para vermeden bi sorunum olursa en fazla 2 dakika bakiyo ama yinede sağolsun cep numarasini dahi verdi kac olursa olsun ara diye enfeksiyonda yatırdı hastaneye her sabah gelip bilgi aldı ilgili bi doktor ve konuşması rahatlatıcı yalnız sadece konuşurken rahatliyorum sonra yine küçücük agrida aynı korkularEczanelere sorsun eşim hamilelik hep stres tadını çıkarmak nasip olmadı henüz. Doktor çok önemli ve ben ilçede bir türlü duzgununu bulamadim
Canım 18-24 arası bakılıyor ayrıntılı da sen nasıl gitmek istersen öyle git ne kadar geç gidersen o kadar büyümüş oluyo bebiş ben 17+6 da baktırdım ama kendi doktorum bakiyo 22. haftada gel dedi eğer durabilirsem 22+3 te gitcem inşallahKızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Kızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Evet canım ultrasonda gördüğümüzdede hareketsiz azıcık kolunu oynatsın biz mutluluktan halay çekmeye başlıyoruzbazıları çok hareket etmiyor sakin bir bebek olucak demekki
Evet canım ultrasonda gördüğümüzdede hareketsiz azıcık kolunu oynatsın biz mutluluktan halay çekmeye başlıyoruzinşallah doğunca da böyle olur. Arkadaşların çocukları o dönemde kolbastı oynuyormuş bizimki de zeybek oyunuyor
Evet canım ultrasonda gördüğümüzdede hareketsiz azıcık kolunu oynatsın biz mutluluktan halay çekmeye başlıyoruzinşallah doğunca da böyle olur. Arkadaşların çocukları o dönemde kolbastı oynuyormuş bizimki de zeybek oyunuyor
Kızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Doktor 2 ye kadar çalışıyor yarın tatilmiş. Zaten bir düzgün doktor bulamadımcuma sabahına randevu alabildim.
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Aminnnnn
umarım en yakın zamanda toparlanır ve hemen hamile kalırcheesecake30 acıkcay atlatmaya claışıor iyi olmaya calışıyor evet buraya girmiyor aertık canım .. ayrıntılı içinse docente karar verdim varsın olmasın cd saglıgı cokkk daha önemli
ayyy sneinki de mi öyle benimki de asar suratı düzeltene aşkolsun ben hemen düzelir gülerim:) inşallah canım ikimize de benzesin :)Bende diyorum huyu bana benzesin tipi sana benzerse benzesin diye :) gerçi benimde her huyum iyi değil ama eşim bazen bi somurtuyo sanarsın kıyamet kopuyor ben en azından her durumda güleryüzlüyüm çok canım yanmadığı sürece :) Allah gönlüne göre versin ikinize dr benzer inşallah canim:)
ayy ben her gün kullanıyorumbana omega-3 diye bişi verdi balık yağı olarak, haftada iki kullan dedi. sonuçta hergün balık yiyemezsin zaten dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?