- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
çok tatlı bi şey dimiiiiiikızlaaaaaaaaaaaaaarrr
çok mutluyum bende artık bebeğimi hissediyorum
sabahtan beri pıt pıt oynuyo seğirir gibi
yanlış hissetmiyorum inşallah
ya kızlar bişi sorucam adamların karınlarınıza bakışları nasıl? mesela benimki büyük bi heyecanla bakıyo bazen yakalıyorum, gözlerinin için gülüyo resmen karnım büyüdükçe ama dokunamıyo korkuyo zarar veririm diye. ilk başlarda çok ilgilenmiyodu kilo aldın sanki falan diye dalga geçiyodu ama şimdi daha farklı bakışları
canım madem doktor normal demiş o zaman sıkıntı yapma kendine ayaklarını kaldır uzan boş kaldığında. bende de bazen aşağıya iner gibi bir ağırlık oluyor ama alta benimkinin şekil olarak dah açıkmadı belki de çıkmayacak bakıcaz. sen de endişelenme. hangi şehirdeydin canım?Hamile kalabilmek bir dertti şimdi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza almak mesele... Rabbim bizi de bebeklerimizi de korusun inşallah. Ben iyi bir doktor bulamadım bir türlü. Öğretmenim ayakta cok kalıyorum. Eşime göre sorun yok hep abartıyor oluyorum ama ben taşıyorum onları hissediyorum işte diyorum. Ne biliyim hep sıkıntı
hatta bugün doktordaydı kan pıhtılasması olmuş içerdeumarım en yakın zamanda toparlanır ve hemen hamile kalır
bence de cd nin bi önemi yok benimki hiç vermiyor biz telefondan çekiyoruz napalım :)
Ay ne tatlı oğluşun maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın inş.ha ha karınlar oldu ortalık malı.
benim de oğlumla eşim akşamları yatıp dinliyorlar ses geliyor mu diye, sonra oğlum başlıyor kahkaha atmaya içeriden sesler duydukça.
eşim de konuşuyor.
arada oğlum öpüyor, kardeşine bisküvi falan yedirmeye kalkıyor karnıma tutuyor, ben yiyim ona öyle gider diyorum sonra ikna olup bana veriyor.
Ayy inşallah sakin bebek olur annem hep dua ediyor senin gibi bir çocuğun olsun diye o çok usluymuşum. Annesinin şimdi ki haline çekerse tontiş olur ama yok babasına çekerse mızmız ve zayıf olur. ayy inşallah bebişin sonuna kadar sağlıkla sıhhatle bu şekilde gelişirha ha benim ilk oğlum da hareketsizdi, şimdi 3 yaşa yaklaştı.
hala aynı sakin çocuk.
ikincide de pek hareket yok şimdilik.
ama kilolu bebek de az hareket eder diyorlar, benim ilki kiloluydu, bu da şimdilik bir hafta önden gidiyor görünüyor.
alahallahh niye olmuş acabahatta bugün doktordaydı kan pıhtılasması olmuş içerdeinş canım amniyosentez sonucunu bekliyor bi taraftanda , aynen eşim telefonla ceksin artık napalım
Doktor uyandırmıyor mu benim doktor hareketsiz diye karnımı sallamıştı gerçi 2'li test dönemiydi ellerini ve ayaklarını görmek istedi uykudan uyanmış birde koca insan gibi gerilmişti kuzumBizimkide uyuyor genelde..
Doktor biraz tatlı ye gelmeden uyansın minnoş dedi:)
kızlar sizlere bi sorum olcaktı bebek haftasını usg resminde yazanmı yoksa son adet tarihini mi baz alcaz aceppp merak ettimdeeee
Aynen canım en sinir olduğum huyu hele bazı sabahlar solundan kalkmış gibi sebepsiz yere kahvaltıyı burnumdan getiriyo ondan o huyu babasına kesinlikle çekmesin :)ayyy sneinki de mi öyle benimki de asar suratı düzeltene aşkolsun ben hemen düzelir gülerim:) inşallah canım ikimize de benzesin :)
tşk ederim canım cvp için her gittiğimde biraz daha önde çıkıyodu bende seviniyodumsat'ı baz alacaksınız.
USG de görünen değerler doktorun ölçümüne göre değişiklik gösterebiliyor, bazen aynı ölçümü iki kez yapıyor aynı gün, arasında gün farklılığı oluyor mesela, bir de genetik olarak bebeğiniz kilolu uzun boylu olabilir ya da tam tersi bunlar da etkiliyor.
tşk ederim canım cvp için her gittiğimde biraz daha önde çıkıyodu bende seviniyodumaçıkçası bir hafta bir haftadır diyee :)
Benim de alt bacaklarıma hergün sabaha karşı kramp giriyor böyle devam ederse doktora soracağımKızlar benim iç bacağım çok ağrıyor, böyle bir ağrı yaşayan varmı aranızda? Sanırım bağlarla alakalı ama anlam veremedim...
hiç dikkat etmemiştim canım paranteze sanki bende direk o yazıyo bide son gittiğimde bi sürü şeyi ölçtü hepsi farklı haftayı gösteriyo :) araştırınca biri baş biri karın biri uyluk kemiği olduğunu öğrendim aslında çok güzel şeler bunlar kafa yormamak lazımda ne bilim merak ettim iştebak şey önemli,
ultrasonda ölçümün değerini yazıyor, yanında parantezde de aralık değer yazıyor.
senin sata göre hamileliğin o aralık değer dışında ise doktorun zaten sana bilgi verecektir. Eğer aralık değer içindeyse genetik olabilir veya küçük bir ölçüm farklılığıdır.
benim oğlum 1-2 hafta önden gidiyordu tüm hamilelik boyunca, ve kilolu bebek olarak doğru tosun. eşim de kiloluymuş, sanırım genetikti.
hiç dikkat etmemiştim canım paranteze sanki bende direk o yazıyo bide son gittiğimde bi sürü şeyi ölçtü hepsi farklı haftayı gösteriyo :) araştırınca biri baş biri karın biri uyluk kemiği olduğunu öğrendim aslında çok güzel şeler bunlar kafa yormamak lazımda ne bilim merak ettim işte
çekmesin o zaman canım huyu suyu annesine çeksin tatlı minnoş olsunAynen canım en sinir olduğum huyu hele bazı sabahlar solundan kalkmış gibi sebepsiz yere kahvaltıyı burnumdan getiriyo ondan o huyu babasına kesinlikle çekmesin :)
canımm çok sağol valla zahmet etmişsin gerçekten ama benim kağıt böle değilki tatlım bu şekilde değilde tek yazıyo ama gerçekten teşekkür ederimparantez içinde değilmiş canım, bak RANGE yazan kısım değer aralığı,
AGE yazan kısım da ortalama değer.
Eki Görüntüle 1834628
canımm çok sağol valla zahmet etmişsin gerçekten ama benim kağıt böle değilki tatlım bu şekilde değilde tek yazıyo ama gerçekten teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?