2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ha ha karınlar oldu ortalık malı.
benim de oğlumla eşim akşamları yatıp dinliyorlar ses geliyor mu diye, sonra oğlum başlıyor kahkaha atmaya içeriden sesler duydukça.
eşim de konuşuyor.
arada oğlum öpüyor, kardeşine bisküvi falan yedirmeye kalkıyor karnıma tutuyor, ben yiyim ona öyle gider diyorum sonra ikna olup bana veriyor.

canım madem doktor normal demiş o zaman sıkıntı yapma kendine ayaklarını kaldır uzan boş kaldığında. bende de bazen aşağıya iner gibi bir ağırlık oluyor ama alta benimkinin şekil olarak dah açıkmadı belki de çıkmayacak bakıcaz. sen de endişelenme. hangi şehirdeydin canım?

umarım en yakın zamanda toparlanır ve hemen hamile kalır
bence de cd nin bi önemi yok benimki hiç vermiyor biz telefondan çekiyoruz napalım :)
hatta bugün doktordaydı kan pıhtılasması olmuş içerde inş canım amniyosentez sonucunu bekliyor bi taraftanda , aynen eşim telefonla ceksin artık napalım

Ay ne tatlı oğluşun maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın inş.

kızlar sizlere bi sorum olcaktı bebek haftasını usg resminde yazanmı yoksa son adet tarihini mi baz alcaz aceppp merak ettimdeeee

Ayy inşallah sakin bebek olur annem hep dua ediyor senin gibi bir çocuğun olsun diye o çok usluymuşum. Annesinin şimdi ki haline çekerse tontiş olur ama yok babasına çekerse mızmız ve zayıf olur. ayy inşallah bebişin sonuna kadar sağlıkla sıhhatle bu şekilde gelişir

Bizimkide uyuyor genelde..
Doktor biraz tatlı ye gelmeden uyansın minnoş dedi:)
Doktor uyandırmıyor mu benim doktor hareketsiz diye karnımı sallamıştı gerçi 2'li test dönemiydi ellerini ve ayaklarını görmek istedi uykudan uyanmış birde koca insan gibi gerilmişti kuzum

kızlar sizlere bi sorum olcaktı bebek haftasını usg resminde yazanmı yoksa son adet tarihini mi baz alcaz aceppp merak ettimdeeee

sat'ı baz alacaksınız.
USG de görünen değerler doktorun ölçümüne göre değişiklik gösterebiliyor, bazen aynı ölçümü iki kez yapıyor aynı gün, arasında gün farklılığı oluyor mesela, bir de genetik olarak bebeğiniz kilolu uzun boylu olabilir ya da tam tersi bunlar da etkiliyor.

ayyy sneinki de mi öyle benimki de asar suratı düzeltene aşkolsun ben hemen düzelir gülerim:) inşallah canım ikimize de benzesin :)
Aynen canım en sinir olduğum huyu hele bazı sabahlar solundan kalkmış gibi sebepsiz yere kahvaltıyı burnumdan getiriyo ondan o huyu babasına kesinlikle çekmesin :)

tşk ederim canım cvp için her gittiğimde biraz daha önde çıkıyodu bende seviniyodum açıkçası bir hafta bir haftadır diyee :)

tşk ederim canım cvp için her gittiğimde biraz daha önde çıkıyodu bende seviniyodum açıkçası bir hafta bir haftadır diyee :)

bak şey önemli,
ultrasonda ölçümün değerini yazıyor, yanında parantezde de aralık değer yazıyor.
senin sata göre hamileliğin o aralık değer dışında ise doktorun zaten sana bilgi verecektir. Eğer aralık değer içindeyse genetik olabilir veya küçük bir ölçüm farklılığıdır.

benim oğlum 1-2 hafta önden gidiyordu tüm hamilelik boyunca, ve kilolu bebek olarak doğru tosun. eşim de kiloluymuş, sanırım genetikti.

hiç dikkat etmemiştim canım paranteze sanki bende direk o yazıyo bide son gittiğimde bi sürü şeyi ölçtü hepsi farklı haftayı gösteriyo :) araştırınca biri baş biri karın biri uyluk kemiği olduğunu öğrendim aslında çok güzel şeler bunlar kafa yormamak lazımda ne bilim merak ettim işte

parantez içinde değilmiş canım, bak RANGE yazan kısım değer aralığı,
AGE yazan kısım da ortalama değer.

parantez içinde değilmiş canım, bak RANGE yazan kısım değer aralığı,
AGE yazan kısım da ortalama değer.
Eki Görüntüle 1834628
canımm çok sağol valla zahmet etmişsin gerçekten ama benim kağıt böle değilki tatlım bu şekilde değilde tek yazıyo ama gerçekten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…