alahallahh niye olmuş acaba[
içerdeki kanı dısarı atması gerekirken atamamıs pıhtılasma olmuş ilaç tedavisi görcek salıda tekrar gidicek doktora
hamile olmasam gidrdim bende ama gözüm korktu 50 derece sicakta dayanamam diye. bizde epey buyuduk ya hamile elbiseleri giymeye başladım bakalım haftaya sali detayli var bakalim ne kadar olmus sipane kadar güzel hemde Ramazan umresi Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah bizimde hayalimiz var çocukla birlikte gitmek nasip olur inşallah tüm isteyenlere. Ramazan a az kaldı güzelce dinlenirsin inşallah ben hala bildiğin gibi yatıslardayım karpuz misali büyüyoruz :)
evet canım benim dr usgye kaydetmiyo hiç bilgileri ama nasıl olsa rabbim ne zaman nasip ederse ozaman doğacaklar inşallah kuzucuklarımızo zaman boşver, arada farklılık olsa doktorun zaten sana söyler.
bende haftaya salı gidicem canım ayrıntılıya inş hersey temiz cıkarhamile olmasam gidrdim bende ama gözüm korktu 50 derece sicakta dayanamam diye. bizde epey buyuduk ya hamile elbiseleri giymeye başladım bakalım haftaya sali detayli var bakalim ne kadar olmus sipa
insallah ikimizede hayirli haberler getirir o gun cnm doktorumda hastaneyi degistirdi haziranda goreve baslicak ozaman gostericem artikbende haftaya salı gidicem canım ayrıntılıya inş hersey temiz cıkar
olsun canım zaten o gun cogu seyi ayrınıtlıyı yapan doktorundan ögrenmiş olursun , inş güzel haberlerle donerizinsallah ikimizede hayirli haberler getirir o gun cnm doktorumda hastaneyi degistirdi haziranda goreve baslicak ozaman gostericem artik
Doktorum bursa fakültede doçent canm kndi bakar herhlde blmyrm ki nyse bn onu dinleyeyim en iyisi 18+5 gbi alayim.teşekkür ederm hepinize de sağlıklı dogumlar insallah hepimizedoktorunuz kendi bakacaksa 19da gidin, arkadaşın dediği gibi sizi başka bir yere yönlendirirse de tam haftanızda gitmiş olursunuz.
Acı badem yağının iyi araştırılması lazım zehirlenmeye yol açabilir acı badem yağı. ki internette en güvenilmez sitede bile yazıyor zehirlenmeye yol açabilir doktor kontrolü gerekir diye. Başka bir yerde de konusu olmuştu araştırdım bende. Biraz dikkatli olun.CANIM ACI BADEM YAĞI ÖZELLİKLE
BENDE TAM DİCEKTİM TÜYLENME DİYE KENDİ ANLATTI
TATLI BADEM YAĞI YAPAR DEDİ
ACI BADEM YAĞI KULLAN MUTLAKA DEDİ
Acı badem yağının iyi araştırılması lazım zehirlenmeye yol açabilir acı badem yağı. ki internette en güvenilmez sitede bile yazıyor zehirlenmeye yol açabilir doktor kontrolü gerekir diye. Başka bir yerde de konusu olmuştu araştırdım bende. Biraz dikkatli olun.
çok tatlı bi şey dimiiiiii
Canımmm hayırlı olsun yanlış degildir tabiki :)
cilt çatlaklarına çok iyi geldiği doğrudur ama zehirlenmelere de yol açabilir. Tatlı badem yağının tıp alanında yaygın kullanılmasının bir sebebi var. Susam yağı kullanın doktorum söyleyince onu araştırdım bende kollajen yapımını arttırıp cilde esneklik sağlıyor. Banyodan yarım saat önce sürüp banyo yapmak yeterli illa durması gerekmiyor.çok ilginç ilk defa duydum bende araştırdım ama
özellikle cilt çatlaklarına çok iyi geliyo diye okudum hep
Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla rabbim acil sifa versin canim insallah yavrun biran once toparlanir duam sizinle
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Canim nane çayı içme ne olur ne olmaz... zararı olabilir... sana tavsiyem ılık limonlu ballı şu iç iyi gelir muhakkak... gece yatmadan önce ılık süt iç o da iyi gelir...terlet kendini güzelce sonrada hemen üstünü değiş ... bi kaç gün denerim duzelirsin inşallahKizlar usutmusum bogazim cok fena yanio ve oksurmeye basladim bugun nane limon icsem zarari olurmu acaba yada sizin onereceginzi bitkisel bisi varmi
hahaahahahaha kerataKızlar sınavdan çıktım ama sınav boyunca gülmemek için kendimi zor tuttum... paşam bi saniye durmadı sınav boyunca paso annesini tekmeledi durdusınavdan çıktım o da durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?