2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Tamam canim oyle yapim tesekur ederim bilgin icin

Kizlar usutmusum bogazim cok fena yanio ve oksurmeye basladim bugun nane limon icsem zarari olurmu acaba yada sizin onereceginzi bitkisel bisi varmi

canım aman çok dikkat et, doktorum sürekli grip olma diye uyarıyor beni.
nane-limonu bilemiyorum da ıhlamur içebiliyorsun.

hmm bende bir araştırayım o zaman

Benim de alt bacaklarıma hergün sabaha karşı kramp giriyor böyle devam ederse doktora soracağım
Bende cuma gidince dra soracağım.
Doktora Tez yazımı çok sancılı bir süreçtir. Allah yardımcınız olsun, ama gerçekten doğumdan sonraya bırakmamak lazım. Ama eminim halledersiniz, kolay gelsin.

Doktora geldim başka bir hastanede sürekli turnusol kagitli ped kullan dedi ikiz benim bir tanesi çok asagida enfeksiyon olabilir dedi tahlil sonucu bekliyorum.

Doktora geldim başka bir hastanede sürekli turnusol kagitli ped kullan dedi ikiz benim bir tanesi çok asagida enfeksiyon olabilir dedi tahlil sonucu bekliyorum.
COK GEcmiş olsun canım o dedigim pedı bulamazsak bende turnusol kagıtlı pedi kullanıcam ...yatt bi süre inş cıkar yukarı

İyi akşamlar kızlar.Geçenlerde kayınvalidemle olan problemimi anlatmıştım burda,hala onun sıkıntısını çekiyorum,ağlıyorum yalnız kalıyorum,eşimden destek göremiyorum,bugün çarşıdaydım otobüsle eve dönerken bayılmışım,Allahtan medical'in önünden geçiyomuşuz oraya kucaklayıp götürmüş iki kişi sağolsunlar,gözümü açar açmaz ilk söylediğim çocuğuma bişey olmasın lafıydı,anneliğin ne olduğunu o kadar iyi anladımki,çocuğum iyi çok şükür,doktor buraya geldiğinde tansiyonun ve nabzın yüksekti şimdi herşey normal dedi,eşim habire sebep sordu niye olmuş olabilir gece geç yatmıştı ondan olabilirmi diye sebep aradı doktorda yorgunluktanda olabilir tabi istiharat etsin dedi.Gece geç yatmamın sebebi keyfimle alakalımıydı ki,2kez kalkıp kalkıp ağladım uyku uyuyamadım haberi yok ki.İşin aslı bebişlere iyi bakın kızlar,onun kalp atışını görmeden nefes alamıyosunuz yoksa...

N Niloya07 canım inş bişey cıkmayacak bebişte tez zamanda güzel haberler alırız inş senden ..b uarada 4 lü tarama testi yaptırdınız mı kızlar
Canim ben yaptirdim onuda risk gorunmedi ama kistlerdeen dolayi risk grubundayim insallah 3 hafta sonra guzel haberlerini aliriz dua et canim biliyorum seninkide zor geciyor ama napalim

Canim hic takilma bunlara bebegin iyi olsun yeterki inan ben su an sonuclari bekliyorum o ladar zorki esim cok iyi anlayisli biri ama bebisim iyi olsa da keske ayni evde kus dursam ilk bebegimde bende herseyi dert ederdim isimi esimin ailesini bebegim dogduktan sonra inan umrumda degil hicbiri esimle bebekten sonra o kadar iyi oldukki cocuk bu kadar mi baglar bir evliligi kendimizde gordum rabbim insallah evladinla muhabbetinizi arttiri canim

Canım benim Allah bebeğini sana sağlıkla kavuştursun inşallah,benimde bebek doğduktan sonra belki düzeliriz belki diye umudum var,inşallah dediğin gibi olur

TRT
Canim ben yaptirdim onuda risk gorunmedi ama kistlerdeen dolayi risk grubundayim insallah 3 hafta sonra guzel haberlerini aliriz dua et canim biliyorum seninkide zor geciyor ama napalim
İns gececek canim o kist ins bi sıkınti cikmayacak ederim tabi canim benim Allah yardcimiz olsun

Canim uzme kendini ya hicbirsey bebegin kadar onemli olamaz. Bence hamileyken ağlamamaya calis. Ama bu zor biliyorum. Beni de ilk kayinvalidem degil de oz annem aglatmisti. Kayinvalidem sesim kotu gelse içi gidio ama dedigim gibi herkesin ayri sıkıntılari olaabiliyor ama toparlanmak gerek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…