ha ha karınlar oldu ortalık malı.
benim de oğlumla eşim akşamları yatıp dinliyorlar ses geliyor mu diye, sonra oğlum başlıyor kahkaha atmaya içeriden sesler duydukça.
eşim de konuşuyor.
arada oğlum öpüyor, kardeşine bisküvi falan yedirmeye kalkıyor karnıma tutuyor, ben yiyim ona öyle gider diyorum sonra ikna olup bana veriyor.
Canım son zamanlarda,her ne hikmetse birkaç kişi ısrarla acı badem yağını övüyor burda,özellikle de tatlı badem yağı değil ama kısmı vurgulaniyor.Yalnız netten şöyle bi baktım da inanılmaz tehlikeliymiş,zehirli olduğundan bile bahsediliyor.Aman arkadaşlar ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri vücudumuza sürmeyelim,kaş yapcaz derken göz çıkarmayalım.Bunlara hassas konular Allah korusun !!!!!!!CANIM ACI BADEM YAĞI ÖZELLİKLE
BENDE TAM DİCEKTİM TÜYLENME DİYE KENDİ ANLATTI
TATLI BADEM YAĞI YAPAR DEDİ
ACI BADEM YAĞI KULLAN MUTLAKA DEDİ
İyi akşamlar kızlar.Geçenlerde kayınvalidemle olan problemimi anlatmıştım burda,hala onun sıkıntısını çekiyorum,ağlıyorum yalnız kalıyorum,eşimden destek göremiyorum,bugün çarşıdaydım otobüsle eve dönerken bayılmışım,Allahtan medical'in önünden geçiyomuşuz oraya kucaklayıp götürmüş iki kişi sağolsunlar,gözümü açar açmaz ilk söylediğim çocuğuma bişey olmasın lafıydı,anneliğin ne olduğunu o kadar iyi anladımki,çocuğum iyi çok şükür,doktor buraya geldiğinde tansiyonun ve nabzın yüksekti şimdi herşey normal dedi,eşim habire sebep sordu niye olmuş olabilir gece geç yatmıştı ondan olabilirmi diye sebep aradı doktorda yorgunluktanda olabilir tabi istiharat etsin dedi.Gece geç yatmamın sebebi keyfimle alakalımıydı ki,2kez kalkıp kalkıp ağladım uyku uyuyamadım haberi yok ki.İşin aslı bebişlere iyi bakın kızlar,onun kalp atışını görmeden nefes alamıyosunuz yoksa...
Genelde birşeyler yedikten sonra fakay bugün kahvalti yapmadan da hissettim[/QUOTE]GE="ayseyma, post: 46555748, member: 370331"]Ayy kızlar şimdi makarna yedim oturdum da hep aynı yerde peş peşe pıt pıt yaptı 2,3 sn Aralık ile, gaz olsa hep aynı yerde olmaz herhalde yaa, bu arada daha önce de gıdıklanma, baskı gibi şeyler hissettim ama ben bunları hep otururken hissediyorum yatarken hissetmedim hiç, sizler ne zaman yakalanıyorsunuz bebişlerinizin hareketlerine
Maşallah tosunabak şey önemli,
ultrasonda ölçümün değerini yazıyor, yanında parantezde de aralık değer yazıyor.
senin sata göre hamileliğin o aralık değer dışında ise doktorun zaten sana bilgi verecektir. Eğer aralık değer içindeyse genetik olabilir veya küçük bir ölçüm farklılığıdır.
benim oğlum 1-2 hafta önden gidiyordu tüm hamilelik boyunca, ve kilolu bebek olarak doğru tosun. eşim de kiloluymuş, sanırım genetikti.
Maşallah açken bile oynuyor demek kuzucuk[/QUOTE]Genelde birşeyler yedikten sonra fakay bugün kahvalti yapmadan da hissettim
Canım asagıda olunca yukarı cekmezse tehlikeli miGunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
en son bi hafta önce gittm benim plasenta da hala aşağıda hiç çekmemiş tam rahim ağzında. Doktor sakindi baya bi şey olmaz sezaryen olursun 6. Aydan snra da istirahat verilir şu an yapabileceğin bi şey yok dedi yine. Ben takıyorm ama. Uzanırken eğilirken korkuyorm. Ev işi yaparken sürekli aklım orda oluyor. Bilmiyorm artk ne zaman çekecek plasenta çekmeyecek belki deBenim şuan plesanta asada ama bebegin hareketleimjde çok asada hissdeyorumm is yapma yemek WC için kalk bakalim sadece ben bu ara oturmaya bsadim biraz keşke yapmasaydim çünkü bebegin hareketlerini asada hissediyorum
Ihlamur bulamamki burda canim butun gece uyuyamadim agrim vardi sankicanım aman çok dikkat et, doktorum sürekli grip olma diye uyarıyor beni.
nane-limonu bilemiyorum da ıhlamur içebiliyorsun.
Insallah canimbendeayni durumdayim doktora gittim pastil verdi gunde birtane zarari yok dedi bide ilik sut balli ic dedibakalim insallah gecer
bende de soğuk algınlığı var sürekli ıhlamur içiyorm. Boğazımı da bağlayıp yatıyorm geceleri. Doktor çok uyardı beni ama dikkat edemedimIhlamur bulamamki burda canim butun gece uyuyamadim agrim vardi sanki
Cok gecmis olsun canim hicbirsey hickimse cocugundan daha degerli degil takma.kimseyi bebegin icin bosver herseyiİyi akşamlar kızlar.Geçenlerde kayınvalidemle olan problemimi anlatmıştım burda,hala onun sıkıntısını çekiyorum,ağlıyorum yalnız kalıyorum,eşimden destek göremiyorum,bugün çarşıdaydım otobüsle eve dönerken bayılmışım,Allahtan medical'in önünden geçiyomuşuz oraya kucaklayıp götürmüş iki kişi sağolsunlar,gözümü açar açmaz ilk söylediğim çocuğuma bişey olmasın lafıydı,anneliğin ne olduğunu o kadar iyi anladımki,çocuğum iyi çok şükür,doktor buraya geldiğinde tansiyonun ve nabzın yüksekti şimdi herşey normal dedi,eşim habire sebep sordu niye olmuş olabilir gece geç yatmıştı ondan olabilirmi diye sebep aradı doktorda yorgunluktanda olabilir tabi istiharat etsin dedi.Gece geç yatmamın sebebi keyfimle alakalımıydı ki,2kez kalkıp kalkıp ağladım uyku uyuyamadım haberi yok ki.İşin aslı bebişlere iyi bakın kızlar,onun kalp atışını görmeden nefes alamıyosunuz yoksa...
Vala beni esim cok uyardida olacagi varmis hava bi isindi bi sogudu boyle oldum sonundabende de soğuk algınlığı var sürekli ıhlamur içiyorm. Boğazımı da bağlayıp yatıyorm geceleri. Doktor çok uyardı beni ama dikkat edemedim
Masallah ne guzel bide bizde pitpitlar baslasaAyy kızlar şimdi makarna yedim oturdum da hep aynı yerde peş peşe pıt pıt yaptı 2,3 sn Aralık ile, gaz olsa hep aynı yerde olmaz herhalde yaa, bu arada daha önce de gıdıklanma, baskı gibi şeyler hissettim ama ben bunları hep otururken hissediyorum yatarken hissetmedim hiç, sizler ne zaman yakalanıyorsunuz bebişlerinizin hareketlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?