2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Çok tatlıymış oglun masallah canım..bisküvi mü yediriyo demek çok hos ya :)

CANIM ACI BADEM YAĞI ÖZELLİKLE
BENDE TAM DİCEKTİM TÜYLENME DİYE KENDİ ANLATTI
TATLI BADEM YAĞI YAPAR DEDİ
ACI BADEM YAĞI KULLAN MUTLAKA DEDİ
Canım son zamanlarda,her ne hikmetse birkaç kişi ısrarla acı badem yağını övüyor burda,özellikle de tatlı badem yağı değil ama kısmı vurgulaniyor.Yalnız netten şöyle bi baktım da inanılmaz tehlikeliymiş,zehirli olduğundan bile bahsediliyor.Aman arkadaşlar ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri vücudumuza sürmeyelim,kaş yapcaz derken göz çıkarmayalım.Bunlara hassas konular Allah korusun !!!!!!!

Canım takma o konuyu artık ..
Bak bebeginede sanada zarar

Ayy kızlar şimdi makarna yedim oturdum da hep aynı yerde peş peşe pıt pıt yaptı 2,3 sn Aralık ile, gaz olsa hep aynı yerde olmaz herhalde yaa, bu arada daha önce de gıdıklanma, baskı gibi şeyler hissettim ama ben bunları hep otururken hissediyorum yatarken hissetmedim hiç, sizler ne zaman yakalanıyorsunuz bebişlerinizin hareketlerine

GE="ayseyma, post: 46555748, member: 370331"]Ayy kızlar şimdi makarna yedim oturdum da hep aynı yerde peş peşe pıt pıt yaptı 2,3 sn Aralık ile, gaz olsa hep aynı yerde olmaz herhalde yaa, bu arada daha önce de gıdıklanma, baskı gibi şeyler hissettim ama ben bunları hep otururken hissediyorum yatarken hissetmedim hiç, sizler ne zaman yakalanıyorsunuz bebişlerinizin hareketlerine[/QUOTE]
Genelde birşeyler yedikten sonra fakay bugün kahvalti yapmadan da hissettim

Genelde birşeyler yedikten sonra fakay bugün kahvalti yapmadan da hissettim[/QUOTE]
Maşallah açken bile oynuyor demek kuzucuk

Maşallah tosuna kaç kilo doğmuştu canım?

Gunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Canım asagıda olunca yukarı cekmezse tehlikeli mi
Yatıyor öusun surekli?
Cekmezse napılacak

Benim şuan plesanta asada ama bebegin hareketleimjde çok asada hissdeyorumm is yapma yemek WC için kalk bakalim sadece ben bu ara oturmaya bsadim biraz keşke yapmasaydim çünkü bebegin hareketlerini asada hissediyorum

Benim şuan plesanta asada ama bebegin hareketleimjde çok asada hissdeyorumm is yapma yemek WC için kalk bakalim sadece ben bu ara oturmaya bsadim biraz keşke yapmasaydim çünkü bebegin hareketlerini asada hissediyorum
en son bi hafta önce gittm benim plasenta da hala aşağıda hiç çekmemiş tam rahim ağzında. Doktor sakindi baya bi şey olmaz sezaryen olursun 6. Aydan snra da istirahat verilir şu an yapabileceğin bi şey yok dedi yine. Ben takıyorm ama. Uzanırken eğilirken korkuyorm. Ev işi yaparken sürekli aklım orda oluyor. Bilmiyorm artk ne zaman çekecek plasenta çekmeyecek belki de

canım aman çok dikkat et, doktorum sürekli grip olma diye uyarıyor beni.
nane-limonu bilemiyorum da ıhlamur içebiliyorsun.
Ihlamur bulamamki burda canim butun gece uyuyamadim agrim vardi sanki

Cok gecmis olsun canim hicbirsey hickimse cocugundan daha degerli degil takma.kimseyi bebegin icin bosver herseyi

bende de soğuk algınlığı var sürekli ıhlamur içiyorm. Boğazımı da bağlayıp yatıyorm geceleri. Doktor çok uyardı beni ama dikkat edemedim
Vala beni esim cok uyardida olacagi varmis hava bi isindi bi sogudu boyle oldum sonunda

Masallah ne guzel bide bizde pitpitlar baslasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…