Amin insallah canim insallah seninkid eyukari cikar biran onceGunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Gecmis olsun canimDoktora geldim başka bir hastanede sürekli turnusol kagitli ped kullan dedi ikiz benim bir tanesi çok asagida enfeksiyon olabilir dedi tahlil sonucu bekliyorum.
AY sana kopya vermiştir annesiiiKızlar sınavdan çıktım ama sınav boyunca gülmemek için kendimi zor tuttum... paşam bi saniye durmadı sınav boyunca paso annesini tekmeledi durdusınavdan çıktım o da durdu
Şimdi otururken daha net hissedersin bende işyerinde koca gun oturuyorum oturduğum yerden çok net hissediyorum.aksam eve gittiğimde yemekten sonra oturup ayaklarımi uzatiyorum öyle de çok net hissediyorum en net böyle hissediliyor yatarken de hissedersin de biraz daha ilerleyin öyle hissedersin.Ayy kızlar şimdi makarna yedim oturdum da hep aynı yerde peş peşe pıt pıt yaptı 2,3 sn Aralık ile, gaz olsa hep aynı yerde olmaz herhalde yaa, bu arada daha önce de gıdıklanma, baskı gibi şeyler hissettim ama ben bunları hep otururken hissediyorum yatarken hissetmedim hiç, sizler ne zaman yakalanıyorsunuz bebişlerinizin hareketlerine
Çok geçmiş olsun canım doktorun birsey dedi mi peki?Gunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Canım inşallah senin bebiş de diğer aşağıda olan bebişler de çıkarlar olmaları gerektiği yere, benim de tam vajinamın solunda yani kasığımın altında ağrı oluyor ani harekette sanki orada bişey var gibi, siz de böyle bişey var mı, ama şimdiye kadar öyle bişey demedi doktorum, normal ultrason ile anlaşılıyor mu bu olay?Benim şuan plesanta asada ama bebegin hareketleimjde çok asada hissdeyorumm is yapma yemek WC için kalk bakalim sadece ben bu ara oturmaya bsadim biraz keşke yapmasaydim çünkü bebegin hareketlerini asada hissediyorum
Ayy inşallah :)Şimdi otururken daha net hissedersin bende işyerinde koca gun oturuyorum oturduğum yerden çok net hissediyorum.aksam eve gittiğimde yemekten sonra oturup ayaklarımi uzatiyorum öyle de çok net hissediyorum en net böyle hissediliyor yatarken de hissedersin de biraz daha ilerleyin öyle hissedersin.
İnşallah geçer canım da doktor sakinse veya yat falan demediyse o kadar kötü bi durum değil inşallahen son bi hafta önce gittm benim plasenta da hala aşağıda hiç çekmemiş tam rahim ağzında. Doktor sakindi baya bi şey olmaz sezaryen olursun 6. Aydan snra da istirahat verilir şu an yapabileceğin bi şey yok dedi yine. Ben takıyorm ama. Uzanırken eğilirken korkuyorm. Ev işi yaparken sürekli aklım orda oluyor. Bilmiyorm artk ne zaman çekecek plasenta çekmeyecek belki de
evet çok yorulma dedi sadece. Sürekli uzan yok şunu kesinlikle yapma etme demedi. İnşallh yukarı çıkar plasenta bakalım sağol canımİnşallah geçer canım da doktor sakinse veya yat falan demediyse o kadar kötü bi durum değil inşallah
Başlar inşallah canım az kaldı, dün arkadaşım ile oturuyorduk, 22. Hafta içinde o, dışarıdan ben bile hissettim bebişinin hareketlerini, çok azMasallah ne guzel bide bizde pitpitlar baslasa
Canım inşallah senin bebiş de diğer aşağıda olan bebişler de çıkarlar olmaları gerektiği yere, benim de tam vajinamın solunda yani kasığımın altında ağrı oluyor ani harekette sanki orada bişey var gibi, siz de böyle bişey var mı, ama şimdiye kadar öyle bişey demedi doktorum, normal ultrason ile anlaşılıyor mu bu olay?
Canim benim bir iki hafta once ram vajina ust kisimda batmalar oluyordu.
Normal bir durummus sordum doktora sonra
ikimizdende anadan da babadan da alsın bişeyler canim hep iyi güzel yanlarımızı alsınlar inşallah :)çekmesin o zaman canım huyu suyu annesine çeksin tatlı minnoş olsun
yok canım Allah korusun oteller çok güzelmiş sürekli klimalarla serinletiliyormus ama oraya gidip otelde oturmak çok saçma gezmek lazım ki gezilecek o kadar yer var o sıcakta hayatta dayanılmaz inşallah daha sonra nasip olur gitmek. bende kıyafetlerimde hiç rahat değilim sadece doktora gidebildiğimden almıyorum da netten alayım dedim eşim al ama olmazsa ugrasmam geri göndermekle dedi bende almadım inşallah söyle gezerek hamilelik elbisesi alacağım günler gelirhamile olmasam gidrdim bende ama gözüm korktu 50 derece sicakta dayanamam diye. bizde epey buyuduk ya hamile elbiseleri giymeye başladım bakalım haftaya sali detayli var bakalim ne kadar olmus sipa
Insallah bugun 20 haftam bitti bekliyorum heycanla acaba kilolumu bebegim ondanmi kibirdayamiyor diyorumBaşlar inşallah canım az kaldı, dün arkadaşım ile oturuyorduk, 22. Hafta içinde o, dışarıdan ben bile hissettim bebişinin hareketlerini, çok azkaldı çoook
Değişmez pek ama belli de olmaz genelde 17-18. Haftada tam oluşuyor. Zaten şu doktorlarda neden erkenden söyleyip insanın kafasını bulandırıyor kiKIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
Yok bebeğin kilolu olsa daha rahat hissedersin daha doğrusu kemik ve kasları kuvvetli olunca, anne kilolu olunca zor hissediyormuş.Insallah bugun 20 haftam bitti bekliyorum heycanla acaba kilolumu bebegim ondanmi kibirdayamiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?