2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Gunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
Amin insallah canim insallah seninkid eyukari cikar biran once

Şimdi otururken daha net hissedersin bende işyerinde koca gun oturuyorum oturduğum yerden çok net hissediyorum.aksam eve gittiğimde yemekten sonra oturup ayaklarımi uzatiyorum öyle de çok net hissediyorum en net böyle hissediliyor yatarken de hissedersin de biraz daha ilerleyin öyle hissedersin.

Benim şuan plesanta asada ama bebegin hareketleimjde çok asada hissdeyorumm is yapma yemek WC için kalk bakalim sadece ben bu ara oturmaya bsadim biraz keşke yapmasaydim çünkü bebegin hareketlerini asada hissediyorum
Canım inşallah senin bebiş de diğer aşağıda olan bebişler de çıkarlar olmaları gerektiği yere, benim de tam vajinamın solunda yani kasığımın altında ağrı oluyor ani harekette sanki orada bişey var gibi, siz de böyle bişey var mı, ama şimdiye kadar öyle bişey demedi doktorum, normal ultrason ile anlaşılıyor mu bu olay?

Ayy inşallah :)

İnşallah geçer canım da doktor sakinse veya yat falan demediyse o kadar kötü bi durum değil inşallah

hamile olmasam gidrdim bende ama gözüm korktu 50 derece sicakta dayanamam diye. bizde epey buyuduk ya hamile elbiseleri giymeye başladım bakalım haftaya sali detayli var bakalim ne kadar olmus sipa
yok canım Allah korusun oteller çok güzelmiş sürekli klimalarla serinletiliyormus ama oraya gidip otelde oturmak çok saçma gezmek lazım ki gezilecek o kadar yer var o sıcakta hayatta dayanılmaz inşallah daha sonra nasip olur gitmek. bende kıyafetlerimde hiç rahat değilim sadece doktora gidebildiğimden almıyorum da netten alayım dedim eşim al ama olmazsa ugrasmam geri göndermekle dedi bende almadım inşallah söyle gezerek hamilelik elbisesi alacağım günler gelir

Başlar inşallah canım az kaldı, dün arkadaşım ile oturuyorduk, 22. Hafta içinde o, dışarıdan ben bile hissettim bebişinin hareketlerini, çok az kaldı çoook
Insallah bugun 20 haftam bitti bekliyorum heycanla acaba kilolumu bebegim ondanmi kibirdayamiyor diyorum

ayseyma meshur sol altraki agrm bendede var malesef.. İlk zamnalr kanamam oldugindada orasi agriordu kanamam gecti hala arada agrior malesef

heramora beni riskli glruor doktorlar hatta kendi doktorun bile birakti simdid prof ta aynisşeyi solyedi en son asistan da ayni şeyi solyedi bisey yapma yat dinlen diyorlar. Bu tur hastalara yatis oneriorlar

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA

KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
Değişmez pek ama belli de olmaz genelde 17-18. Haftada tam oluşuyor. Zaten şu doktorlarda neden erkenden söyleyip insanın kafasını bulandırıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…