Ayy deme ama daha ayın 5 inde gittim öyle bişey demedi valla ama ben fellik fellik geziyorum allah korusun öyle bişey olsa sorun olurdu herhaldeayseyma meshur sol altraki agrm bendede var malesef.. İlk zamnalr kanamam oldugindada orasi agriordu kanamam gecti hala arada agrior malesef
Hayirlisi olsun canim bana 19 haftamda kesin erkek demisti degisse kesin demezdi heralde sanada kiz diosa kizdirKIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
Valla annası kilolu 87 kiloyum sisko mankenlerdenin sanirsamYok bebeğin kilolu olsa daha rahat hissedersin daha doğrusu kemik ve kasları kuvvetli olunca, anne kilolu olunca zor hissediyormuş.
Maşallah tosunakaç kilo doğmuştu canım?
Hangi hastane canim seninkibence ünvanından çok doktorun tecrübesi önemli canım. bi arkadaşım özelde gitmiyim devlette gidiyim diye düşündü ancak maalesef gittiği doktor kızının dudak damak yarığını farketmedi. hatta gittiği hastane kadın doğum üzerineydi. benim gittiğim doktorun ünvanını bilmiyorum, özelde bi doktor ama tecrübesi çok iyi, her zaman riskli gebelikleri takip ediyor ve o hastanenin bütün 2li 3lü 4lü testlerini detaylı ultrasonlarını o yapıyor canım. e cd veriyor olmasıda cabası :))
Oy maşallahsezeryanla 4.250 doğdu, beklesek 5-6 kg ye kadar yolu vardı, çünkü hiç doğmaya niyeti yoktu
Korkman icin yazmadim canimm benim öyle olmuştu devam da edior arada sen zaten feAyy deme ama daha ayın 5 inde gittim öyle bişey demedi valla ama ben fellik fellik geziyorum allah korusun öyle bişey olsa sorun olurdu herhalde
Geziormussunda sikımti yapma kendineKorkman icin yazmadim canimm benim öyle olmuştu devam da edior arada sen zaten fe
Bana doktorum 19+ da git dedi ama perinotolog 20+ da gel dediKızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Oy maşallahne yedin de yaradı yavruya,tavsiyelerini bekliyoruz
Off babası da tontişmiş:)) o Zaman sen kendine çok az almışsın,bebiş yemiş hepsini:))ha ha tamamen genetik diye düşünüyorum ben canım.
eşim de 5,500 civarı doğmuş.
ben 13 kilo aldım, doğumda 10 kilo gitti, ertesi hafta da şişkinlikler falan gidince tamamen eski kiloma dönmüştüm.
hani normal beslendim öyle değişik bir şey yok.
ama çok kilolu bebek bazen avantaj bazen dezavantaj.
doğumdan sonra bakımı kolaydı mesela, ele geliyordu, ama doyurması zordu
Alys maslalah hep yediklerini bebeğe gitmiş bisey sorucam o donemde şekerin falan cikmismiydi? Benim bebekte oönden gidorda o aklima geldi
Yok canım kısmetimizde ne varsa o, Rabbim hepimize iyilikler versin,Geziormussunda sikımti yapma kendine
Anladim peki seker yüklemesi yaptirmusmiydin ? İleri giden bebeklerde daha çok oneriorlarmismaalesef sınırdaydı canım.
doktorum diyet vermedi ama değerlerim hep sınırda geziniyordu.
Anladim peki seker yüklemesi yaptirmusmiydin ? İleri giden bebeklerde daha çok oneriorlarmis
Supriz yapicakta ne zaman yapcak bekle bekle bir hal oldum cikolata yemek meyve yiyip yiyip uzaniyorum kibirdamiom.belki hafif bisi olur diye gun boyuncaYok canım kısmetimizde ne varsa o, Rabbim hepimize iyilikler versin,hayal0101 hii canım sağlıklı olalım da o ne zaman sürpriz yaparsa o zaman duyarız
Evet cnm bn de biraz gec gtmeye karar verdm amacı neydi niye erken gel dedj bilmyrm sıra var dedi sadece ama öyle diye de erken gtmek istemyrum bebism büyüsün biraz doktor 18+5 gbi gel dedi bn 19+5te gidicemBana doktorum 19+ da git dedi ama perinotolog 20+ da gel dedi
Bende yaptiricam hadi ya ims 50 lilik yaptirir banada ozaman bide ailede seker hastasi olduğunu bilince uapalim dedi.. Sağol canim verdiğinbilgiler iiçin.yaptirmak en iyisi gibi duruyor bana nolur olmazebabada ozaman ptırdım, 50 ml lik olan sınırda çıkınca 100 mllik istedi doktorum bir hafta sonrasına.
ama 100 ml lik feci bir şey, çok kötü olmuştum, o yüzden bu hamileliğimde doktor istese de yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?