2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
Hayirlisi olsun canim bana 19 haftamda kesin erkek demisti degisse kesin demezdi heralde sanada kiz diosa kizdir

Hangi hastane canim seninki

Kızlar bnm doğum 6 Kasım görünuyor ama sezeryan Olacağım için miyomdan dolayi ekim sonu olur diye dusunuyrm.bnm doktorum 19.haftada gel ayrıntılı iicn dedj ama bn 20 den snra biliyorum szce 20.haftada mi gideyim
Bana doktorum 19+ da git dedi ama perinotolog 20+ da gel dedi

Oy maşallah ne yedin de yaradı yavruya,tavsiyelerini bekliyoruz

ha ha tamamen genetik diye düşünüyorum ben canım.
eşim de 5,500 civarı doğmuş.

ben 13 kilo aldım, doğumda 10 kilo gitti, ertesi hafta da şişkinlikler falan gidince tamamen eski kiloma dönmüştüm.
hani normal beslendim öyle değişik bir şey yok.
ama çok kilolu bebek bazen avantaj bazen dezavantaj.
doğumdan sonra bakımı kolaydı mesela, ele geliyordu, ama doyurması zordu

Off babası da tontişmiş:)) o Zaman sen kendine çok az almışsın,bebiş yemiş hepsini:))
Ayy evet sonrasini da dusunmek gerek

Anladim peki seker yüklemesi yaptirmusmiydin ? İleri giden bebeklerde daha çok oneriorlarmis

evet yaptırdım, 50 ml lik olan sınırda çıkınca 100 mllik istedi doktorum bir hafta sonrasına.
ama 100 ml lik feci bir şey, çok kötü olmuştum, o yüzden bu hamileliğimde doktor istese de yaptırmayacağım.

Yok canım kısmetimizde ne varsa o, Rabbim hepimize iyilikler versin, hayal0101 hii canım sağlıklı olalım da o ne zaman sürpriz yaparsa o zaman duyarız
Supriz yapicakta ne zaman yapcak bekle bekle bir hal oldum cikolata yemek meyve yiyip yiyip uzaniyorum kibirdamiom.belki hafif bisi olur diye gun boyunca

Bende yaptiricam hadi ya ims 50 lilik yaptirir banada ozaman bide ailede seker hastasi olduğunu bilince uapalim dedi.. Sağol canim verdiğinbilgiler iiçin.yaptirmak en iyisi gibi duruyor bana nolur olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…