Canım ben içiyorum arada çok faydalı kefir, Dr lar öneriyor zatenHanimlar kefir iciyor musunuz?zarari falan var mi bilgi sahibi misiniz?marketten alip geldim nette farkli seyler yaziyo kafama takildi,icemedim.
Ha haSupriz yapicakta ne zaman yapcak bekle bekle bir hal oldum cikolata yemek meyve yiyip yiyip uzaniyorum kibirdamiom.belki hafif bisi olur diye gun boyunca
ben icmistim 3 aylik hamisken internet e bakınca daha devam etmedim...Hanimlar kefir iciyor musunuz?zarari falan var mi bilgi sahibi misiniz?marketten alip geldim nette farkli seyler yaziyo kafama takildi,icemedim.
Alys ne gibi kotu yapior bas ddonmesi bulanti mi?
bende doktor dese de yaptrmak istemiyorm o işlemi. Bana bi tanıdık anlatmştı bende vazgeçtm ztn anlatıncacanım şöyle aç gidiyorsun sabah,
100 ml şeker içeren içecek içiriyorlar,
4 kez kan alınıyor bir saat arayla, o arada da bir şey yiyemiyorsun.
zaten 5,5 aylık falandım sanırım, o kadr aç durmak sıkıntı, sonrasında da çok yoğun şeker içip kan verince.
3. kan vermede bayılıyordum neredeyse, eşim yanımdaydı allahtan.
4. yü nasıl verdim hiç bilmiyorum inan, en son hastane sandalyelerinde yatıyordum, çok kötüydü.
çok saçma bence, daha kötü olup bebeğime zarar verebilirdim de. bence 100 mllik olan şekerden daha tehlikeli.
50 mllikte ise aç gidiyorsun şekerli suyu içip bir saat sonra kan veriyorsun o kadar.
hem onda şeker oranı o kadar yüksek değil hem de çok kan vermemiş oluyorsun.
bende doktor dese de yaptrmak istemiyorm o işlemi. Bana bi tanıdık anlatmştı bende vazgeçtm ztn anlatınca
Makarnada da karbonhidrat var ya ondan harekete gecirmis olabilir:)Ha haben de aynıydım tatlı bişeyler yiyip yiyip oturdum ama gel gör ki o makarna dan sonra kıpırdadı, babası gibi makarna cı olacak demek ki ne zaman ne yapacağı belli olmaz yani
OlabilirMakarnada da karbonhidrat var ya ondan harekete gecirmis olabilir:)
Alys ozaman bende 50 lilik söyleyeyim önce doktora olmazsa canim, tamam karatay dioda hamilelik zaten kapali kutu bunu hamile olunca anladim cidden ailede olduğu için aile öyküsü olabilir oyizden yaptiricam ben
Hoş buldum canim:) Preeklampsinin bir nedeni yok,henüz tip bir çare bulamadi canim ama bol bol dinlenmek,tuzdan ve ödem yapan şeylerden uzak durmak gerek.hoşgeldin tekrar:) Neden banlamışlar canım seni? bi de preeklemsi olmamak için ne yapabiliriz?önlem olarak?
Bende grup adi yazdim diye banlandim canim:) sana mesaj yazayim canim ekle beni de gruba :)neden banladılar canım seni bizim facede grubumuz var oraya da bekleriz burası biraz daha zor oluyo girmek facede bildirim falan her şey geliyo daha rahat oldu.. Ohh maşallah küçük ablalara bir kız daha. çok güzel bişey canım bizde 3 kız kardeşiz okullar tatil olduğu gibi koşacaklar yanıma..
arkadaşlar bu davet hepiniz için geçerli yalnız yakında benide banlıcaklar :) facede 2016 EKİM ANNELERİ diye grubumuz var her şeyi denedik gizlilik ayarlarında ama malesef bulunmuyo o yüzden bana ya da @lysippe arkadaşımıza mail adresini atabilirsiniz davet gönderecek arkadaşımız bu mailinize geliyo kabul edince gruptasınız
Himm anladim cok bilgim yoktu ozaman 50 lilik yaptircaktir canim.canım önce 50 lik yapılır zaten, onun sonucuna göre doktor 100lük ister veya istemez.
sana ilk dediği 50liktir.
o rutin diye biliyorum.
Allah yardimcin olsun canim,korkma Rabbimin izniyle olmaz.Ya bu praeklemsiden çok korkuyorum oturdugum yer ilçe ve kadın doğum uzmanı yok bir sıkıntım olduğunda il e gitmek zor sizler ne güzel bir endişe yaşayınca hemen doktora gidebiliyorsunuz benim öyle bir imkanından yok
Benimkinin babasi herseyi yerki en sevdigi sarma.onuda yedim tik yok bekliycem mecburen 2 haftaya kibirdar dio herkesHa haben de aynıydım tatlı bişeyler yiyip yiyip oturdum ama gel gör ki o makarna dan sonra kıpırdadı, babası gibi makarna cı olacak demek ki ne zaman ne yapacağı belli olmaz yani
Canim bende vardi bir hafta cok sukur iki gundur iyiyim.gecti doktoruma sormustum normal bebek buyuyor baski yapio dedi ilac felan vermedi yani yuru hep dedi banaKizlar bisi sorucam 2 gundur cok kalcamdanagri vuruyo kasiklarima boyle agrisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?