2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Supriz yapicakta ne zaman yapcak bekle bekle bir hal oldum cikolata yemek meyve yiyip yiyip uzaniyorum kibirdamiom.belki hafif bisi olur diye gun boyunca
Ha ha ben de aynıydım tatlı bişeyler yiyip yiyip oturdum ama gel gör ki o makarna dan sonra kıpırdadı, babası gibi makarna cı olacak demek ki ne zaman ne yapacağı belli olmaz yani

Alys ne gibi kotu yapior bas ddonmesi bulanti mi?

canım şöyle aç gidiyorsun sabah,
100 ml şeker içeren içecek içiriyorlar,
4 kez kan alınıyor bir saat arayla, o arada da bir şey yiyemiyorsun.
zaten 5,5 aylık falandım sanırım, o kadr aç durmak sıkıntı, sonrasında da çok yoğun şeker içip kan verince.
3. kan vermede bayılıyordum neredeyse, eşim yanımdaydı allahtan.
4. yü nasıl verdim hiç bilmiyorum inan, en son hastane sandalyelerinde yatıyordum, çok kötüydü.

çok saçma bence, daha kötü olup bebeğime zarar verebilirdim de. bence 100 mllik olan şekerden daha tehlikeli.

50 mllikte ise aç gidiyorsun şekerli suyu içip bir saat sonra kan veriyorsun o kadar.
hem onda şeker oranı o kadar yüksek değil hem de çok kan vermemiş oluyorsun.

bende doktor dese de yaptrmak istemiyorm o işlemi. Bana bi tanıdık anlatmştı bende vazgeçtm ztn anlatınca

bende doktor dese de yaptrmak istemiyorm o işlemi. Bana bi tanıdık anlatmştı bende vazgeçtm ztn anlatınca

canım şöyle diyim,
yanımda eşim olmasa acillikti durumum.

bence de doktorla konuşup çok gerekli değilse yaptırmamak lazım.
zaten Canan Karatay da her hamileye yapılmasını doğru bulmadığını sadece riskli hamilelerde yapılabileceğini söylüyor.

Alys ozaman bende 50 lilik söyleyeyim önce doktora olmazsa canim, tamam karatay dioda hamilelik zaten kapali kutu bunu hamile olunca anladim cidden ailede olduğu için aile öyküsü olabilir oyizden yaptiricam ben

Alys ozaman bende 50 lilik söyleyeyim önce doktora olmazsa canim, tamam karatay dioda hamilelik zaten kapali kutu bunu hamile olunca anladim cidden ailede olduğu için aile öyküsü olabilir oyizden yaptiricam ben

canım önce 50 lik yapılır zaten, onun sonucuna göre doktor 100lük ister veya istemez.
sana ilk dediği 50liktir.
o rutin diye biliyorum.

hoşgeldin tekrar:) Neden banlamışlar canım seni? bi de preeklemsi olmamak için ne yapabiliriz?önlem olarak?
Hoş buldum canim:) Preeklampsinin bir nedeni yok,henüz tip bir çare bulamadi canim ama bol bol dinlenmek,tuzdan ve ödem yapan şeylerden uzak durmak gerek.

Bende grup adi yazdim diye banlandim canim:) sana mesaj yazayim canim ekle beni de gruba :)

Ha ha ben de aynıydım tatlı bişeyler yiyip yiyip oturdum ama gel gör ki o makarna dan sonra kıpırdadı, babası gibi makarna cı olacak demek ki ne zaman ne yapacağı belli olmaz yani
Benimkinin babasi herseyi yerki en sevdigi sarma.onuda yedim tik yok bekliycem mecburen 2 haftaya kibirdar dio herkes

Kizlar bisi sorucam 2 gundur cok kalcamdanagri vuruyo kasiklarima boyle agrisi olan varmi
Canim bende vardi bir hafta cok sukur iki gundur iyiyim.gecti doktoruma sormustum normal bebek buyuyor baski yapio dedi ilac felan vermedi yani yuru hep dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…