Hanimlar kefir iciyor musunuz?zarari falan var mi bilgi sahibi misiniz?marketten alip geldim nette farkli seyler yaziyo kafama takildi,icemedim.
Benim de yengeme yapmislar bu işlemi ve senin kan şekerin yuksek demisler. Bi suru hap falan kullanmis defalarca hastaneye caģirmislar sira beklerken rezil olmus en son bu haplardan dolayi bitkin dusmus ve baska bir doktora gitmis. O doktor da bu durumun dogumdan sonra birecegini cogu hamilelerde oldugunu ve sonrasinda kendiliginden gectigini soylemis. Ayrica kendine ve bebegine boşuna eziyet etmissin demis. Ben de o islemi yaptirmiycamcanım şöyle diyim,
yanımda eşim olmasa acillikti durumum.
bence de doktorla konuşup çok gerekli değilse yaptırmamak lazım.
zaten Canan Karatay da her hamileye yapılmasını doğru bulmadığını sadece riskli hamilelerde yapılabileceğini söylüyor.
KIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
İnşallah canım etrafımda o kadar çok bu rahatsızlığı geçiren varki İster istemez tedirginimAllah yardimcin olsun canim,korkma Rabbimin izniyle olmaz.
Gozun aydin canim amin insallahMerhaba kızlar
Nasılsıniz benim bebiste sanırım bu sabah tekmeledi
Sabah sağ tarafima yatarken bir kere hissettim yok değildir dedim baktım aynı yere 2 kere daha tiktiklayinca tamam dedim:) çok şükür allahım herkese nasip eder ins bu duygulari
Gozun aydin canim saglicakla dogsun kizin insallahSelam hamisler bizde cinsiyetimizi ogrendik bir kizim daha geliyor
Biz 1 haftadir hissediyoruz zaten pit pitlari cok sukur hersey yolunda saglikla kavusalim yavrularimiza
Canim bende bi merak telas aldim kefir ama icmeden bi arastiriyim dedim, hamilelikte onerilmiyormus. Cok cok merak eden yarim bardak icsin diyodu ama degmez riske atmaya. Sadece kefir degil probiotik yogurt fln da tehlikeliymis. Ben icmedim o yuzdenHanimlar kefir iciyor musunuz?zarari falan var mi bilgi sahibi misiniz?marketten alip geldim nette farkli seyler yaziyo kafama takildi,icemedim.
Canım ben yaşamadım bu durumu çünkü yeni hissediyorum daha ama burada bebeğinin hareketini aşağıda hissettiğini söyleyen çok olmuştu, normal diyorlardı sanki ama varsa imkanın git ki aklında kalmasın soru işaretiKızlar garip birşey oldu
Bebeğimin hareketini cok asagıda hissettim az once.
Doktora mı gitsem
ne kadar asagida canım benimki kasıklarda hala doktor normal diyo aile hekimimde 24. haftada göbek deliğinin hizasına gelir dediKızlar garip birşey oldu
Bebeğimin hareketini cok asagıda hissettim az once.
Doktora mı gitsem
ne kadar asagida canım benimki kasıklarda hala doktor normal diyo aile hekimimde 24. haftada göbek deliğinin hizasına gelir dedi
kıyamadı kocasına :))) alsın canım şaka bi yana ortak çalışma onlara da benzesin. gururlanalım aynı babası diye sevdiğimiz adamlardan yaptık sonuçtaikimizdende anadan da babadan da alsın bişeyler canim hep iyi güzel yanlarımızı alsınlar inşallah :)
canım her gün büyüyorlar belki ayağaı bacağı filan hareketi o tarafta hissettirmiştir ama yine de doktorunu ara istersen :)Canım kasıgında altında hissediyorum. Normalde göbek deliğinin iki parmak altında fslan hissediyordum .
Endışeliyim
ben bikaç hafta önce hissetmişim aslında anlamamışım :) sen hissttiğin tarihi not al unutma ben alamadım anlayamadığım içinkesinlikle süper bişey dükkanda olmasaydım çığlık atacaktım garanti
ilk sabah oldu uyku sersemi anlamadım ama şimdi mutluluktan uçuyoruummm
sonuç ne oldu canım, inşallah bişey yoktur normaldir?Doktora geldim başka bir hastanede sürekli turnusol kagitli ped kullan dedi ikiz benim bir tanesi çok asagida enfeksiyon olabilir dedi tahlil sonucu bekliyorum.
şimdi okudum canım, ne dedi doktor peki niye aşağıdaymış?Gunaydin arkadaşlar. Tahlil sonuçları iyi ama bebek aşağıda baya nasıl yukarı çıkar bilmiyorum . Rabbim yardım etsin. Bebeklerimizi korusun ins sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin.
ben bikaç hafta önce hissetmişim aslında anlamamışım :) sen hissttiğin tarihi not al unutma ben alamadım anlayamadığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?