- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
benim de doktorum keisnlike Caan karatay gibi kişileri dinleme, gebelik şekeri önemli bunu yapacağız dedi. iyi araştırın kızlar bence. o şekeri nelerden almıyoruz ki ne zararı olabilir. sadece 4 kere kan vermek zor eğer öyle olursa hastanede acilden yaptırılabilir yatırıyorlar. ben dah aönce yaptırmıştım başka bir durum için.canım şöyle diyim,
yanımda eşim olmasa acillikti durumum.
bence de doktorla konuşup çok gerekli değilse yaptırmamak lazım.
zaten Canan Karatay da her hamileye yapılmasını doğru bulmadığını sadece riskli hamilelerde yapılabileceğini söylüyor.
Canım son zamanlarda,her ne hikmetse birkaç kişi ısrarla acı badem yağını övüyor burda,özellikle de tatlı badem yağı değil ama kısmı vurgulaniyor.Yalnız netten şöyle bi baktım da inanılmaz tehlikeliymiş,zehirli olduğundan bile bahsediliyor.Aman arkadaşlar ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri vücudumuza sürmeyelim,kaş yapcaz derken göz çıkarmayalım.Bunlara hassas konular Allah korusun !!!!!!!
benim de sürekli değil. dün mesela baya kıpırdandı çok mutluydum :) bugün henz bir hareket yok. büyüseler de artık iyice hissetsek. insan resmen özlüyor yaaBENDE ANLAMADIM SONRA DEDİLER SEYİRİR GİBİ OLUYO
SONRA İLK HİSSETTİĞİM GİBİ HEMENCİK ALDIM
AMA BÖYLE SAKİN ZAMANLARDA HİSSEDİYORUM SADECE
SÜREKLİ DEĞİL DAHA
Çok sevindim tam 19 haftalik misin ben hala hissedemedim darısı bizlere hadi inşaallah
benim de sürekli değil. dün mesela baya kıpırdandı çok mutluydum :) bugün henz bir hareket yok. büyüseler de artık iyice hissetsek. insan resmen özlüyor yaa
aynen ben de işte oturduğum yerde hissediyorum. :))kesinlikle öyle dün evde iş yaptım çocukta yoruldu diyorum benle hareket etmiyo
bugün de bakalım tık yok oturduğum yerde çalıştığım için hissediyorum bişey olunca
beklemedeyim
Rabbim sağ salim kucağımıza da almayı nasip eder inşallahaynen ben de işte oturduğum yerde hissediyorum. :))
Canım ben ilk göbek deligimin hemen altında gidiklanma hissediyordum bebeğim büyüdükçe daha asagida hissetmeye başladım hani doktor ilk haftalarda ultrason cihazını oralara tutuyordu ya tam oralarda hissediyorum ama her zaman değil bazen oralarda hissediyorum ama bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum daha hala aşağıdalarki bak şimdi benimde aklımı karistirdin ama yarın doktora gidicem sorucam normal mi değil mi?Canım kasıgında altında hissediyorum. Normalde göbek deliğinin iki parmak altında fslan hissediyordum .
Endışeliyim
amin canım :) ekliyorum :)MarV-el benide eklermisin canım yaş 33 Sakarya 2.bebeğim beklenen doğum tarihi 13.10.2016 cinsiyeti kız Allah hepinize bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
günaydın sizlerede hayırlı cumalarGünaydın güzel anne adaylarıhayırlı cumalar
vallaha olabilir bakmıştır çocuk tak etmiştir canına bu annemin okulu bitireceği yok bari ben kopya veriyim de bitirsin demiştirAY sana kopya vermiştir annesiii
olabilir de bilmiyorki onun varlığı bilem benim en büyük uğurumSana ugur getirmek icin yapmistir annesi
Canım bugün ara bakalım doktorunu ne diyecek bende bazen tekmesini attığında çıkacak gibi hissedip korkuyorum ama her zaman değil bazenok asagida hissediyorum bazen kasıkta bazen göbek deliğimin hemen altındaCanım kasıgında altında hissediyorum. Normalde göbek deliğinin iki parmak altında fslan hissediyordum .
Endışeliyim
öyle tabi canım sonuçta bizde aşık olup evlendik :) benzeyebilir kocamada ama tamamen değil taşıyıp agrisinì doğum sancısını çekecek biziz bizede benzesin :)kıyamadı kocasına :))) alsın canım şaka bi yana ortak çalışma onlara da benzesin. gururlanalım aynı babası diye sevdiğimiz adamlardan yaptık sonuçta
canın nette her yazana itibar etme hatta bizim serviks boyu yla alakali bazıları öyle böyle paylaşım yapmış ki kendimi nerelerden atayım dedim artık o tür yazılar okumamaya çalışıyorum ama tabi insanlık hali küçük bir sorunda hemen nete başvuruyoruz tabiki doğru bilgide var ama çok yanlış bilgide var. sen en iyisi kendini daha fazla strese sokma dan doktorunla konuş. doktorun numarasi varsa ara yoksa hastaneyi ara mesaisi bitmeden bağlat salı.gelecektim ama böyle böyle bi durum var normal mi bugün geleyim mi kontrole de normal derse rahatlarsın gel derse en azından muayene eder öyle de rahatlarsingunaydın arkadaslar, 3 gündür sağ göğsümden birseyler geliyo. baya atletimi falan batırıyo. normal bir durum değilmiş internette araştırdım baya. doktora haftaya salı gitcem. bırde cok acıyor. ne olabilir ki. baya üzüldüm de bu nerden cıktı niye. insallah gecıcı bir durumdur. böyle bırsey olan varmı. olup da doktora soran fln.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?