2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Çok şükür canım ii çıkmış hersey.kaç dk sürdü ayrıntılı ultrason.kaçıncı haftanda girdin.hani en ii kaçıncı haftada girmek gerekiyor.bi de tüm organlarına tek tek bakıp açıklıyo mu.kusura bakma çok soru sordum.ben devlet has. Gidiyorum.ve doktorum hiç bilgi vermiyor.o yüzden sormak istedim aklımdakileri

canım ben öyle yatıslardayım kaç 5-10 dakika ayaklarımn altında yastık sırtüstü yatıyorum ama inatçı olacak heralde ne plesantayı çekiyo yukarıya ne kendini 24. haftaya kadar sabır hepimizin ki çekecek inşallah daha kesfedemediler alanlarının büyüklüğünü :)

susam yağı alabilirsin eğer diğer kremlerden almak istemiyorsan ben aldım kullanmaya başladım bir gün susam yağı bir gün lierac kullanıyorum. Susam yağını sürdükten sonra kremden daha farklı olduğunu fark ettim birde banyodan yarım saat önce sürüyorum banyo yapınca hem cilt nemi daha iyi çekiyormuş hemde yağlı his gidiyor.

kesinlikle öyle dün evde iş yaptım çocukta yoruldu diyorum benle hareket etmiyo
bugün de bakalım tık yok oturduğum yerde çalıştığım için hissediyorum bişey olunca
beklemedeyim
benim ki de hareket halindeyken pek kıpırdamıyor. Ne zaman oturuyorum işte yada yemek yiyip oturuyorum maşallah kıpır kıpır. Eşime söylüyorum bakalım biraz daha büyüyünce bu kadar hareket edince böyle hoşuna gidip gülebilecek misin diyor :)

ayy inşallah canım ceker yukarı kendini de plesentayıda... sen içini ferah tut :)) çok bal bu ekim bebişleri yaa onlar çekerler kendilerini yukarıya annesi :)

kızlar merhaba uzun süredir yazamadım geçmişe de giremedim umarım herkes iyidir.. biz çarşamba günü muayne olduk meleğim 356 gr olmuş 20 cm yaşkaşık 40 dakika sürdü muayne herşeyi anlattı doktorumuz...22 hafta detaylı ultrason 24 . hafta şeker yüklememiz var

Masallah bebegine canim

Gunaydin canim

Masallah size canim

Gunaydin canim insallah onemli bisi degildir cok gecmis olsun

aynen bana da bunlar iyi günlerin diyorlar
özellikle son ay uyku uyutmuyorlarmış
ama olsun iyi olsunlar sağlıkla doğsunlarda

olmadı onu alırım ya ben her gün süremiyorum
alışkın olmayınca insan unutuyo :)

bana 11+5ten beri hatta keseyi gördüğünden beri kız diyor ama ben 20. haftaya kadar kesin demem diyor bence kesin ama doktorluk yapıyor işte

Hayırlı cumalar güzel anneler ve tatlı kuzucuklar bu ara bi taşınma telaşı aldı beni nasıl etcem nasıl olcek bilmiyom valla eşim de işten çıktı ne iş yapacak falan karmaşık duygular ama Rabbim elbet bebişimizün rızkını hazırlamıştır G gunesjuly1234 bence de önemli bişey yoktur inşallah ben de hiç internet e bakmıyorum öyle şeyler e, doktor A git bence

CANIM BU KIPIRTILAR NASIL OLUYOR BEN ELİMİ OLDUĞU YERE KOYDUĞUM ZAMAN SANKİ İÇİMDE DALGALANMA GİBİ BİŞEY OLUYOR ACABA BEBİŞ Mİ O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…