Selam kizlar..ben de bu hafta detayli ultrasona girdim.oglusumu gordum.cok sukur iyi bi sikintimiz yok.300 gram olmus sipam.ama bnem karnim kocaman.rahat rahat geziniyo icerde.hareketleri kasikta hissetmenizde normal cunku bebeisler kucuk ve icerde dönuyolar.kipirtilar en cok bacaklarin oldugu yerde hissediliyo daha kuvvetli oldugundan.ayaklar o sirada asagi dogruysa normal.bemim 2. Gebelik ama ben hala disardan hissetmedim.arada itekliyo onu hissediyorum resmen deliniyo karnim icerden.bide balik gibi kipirdadigini hissediyorum ama yine icimde.disardan daha hic hissetmedim.
canım ben öyle yatıslardayım kaç 5-10 dakika ayaklarımn altında yastık sırtüstü yatıyorum ama inatçı olacak heralde ne plesantayı çekiyo yukarıya ne kendini 24. haftaya kadar sabır hepimizin ki çekecek inşallah daha kesfedemediler alanlarının büyüklüğünü :)hanımlar hepinize kocaman günaydınlar kocaman sevgilergiremedim iki gündür sorun yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun içinizi rahat tuttun... bebeğinin çıkması için annem günde bi kaç kez 5 er 10ar dakkalık sırt üstü uzanıp ayaının alrına yuksekçe yastık (2-3 tane) falan koyarmış...
susam yağı alabilirsin eğer diğer kremlerden almak istemiyorsan ben aldım kullanmaya başladım bir gün susam yağı bir gün lierac kullanıyorum. Susam yağını sürdükten sonra kremden daha farklı olduğunu fark ettim birde banyodan yarım saat önce sürüyorum banyo yapınca hem cilt nemi daha iyi çekiyormuş hemde yağlı his gidiyor.canım benim güzellik salonundaki abla söyledi bana
tatlı tüylenme yapıyor acı badem yağı bişey yapmıyor diye
bir çok müşterisi de kullanmış sonucu görmüşler
bende öyle olunca paylaşayım dedim ama bende hala sürmedim
bunlardan sonra süreceğimi de sanmıyorum
bebe yağı almıştım onu kullanıyorum
benim ki de hareket halindeyken pek kıpırdamıyor. Ne zaman oturuyorum işte yada yemek yiyip oturuyorum maşallah kıpır kıpır. Eşime söylüyorum bakalım biraz daha büyüyünce bu kadar hareket edince böyle hoşuna gidip gülebilecek misin diyor :)kesinlikle öyle dün evde iş yaptım çocukta yoruldu diyorum benle hareket etmiyo
bugün de bakalım tık yok oturduğum yerde çalıştığım için hissediyorum bişey olunca
beklemedeyim
ayy inşallah canım ceker yukarı kendini de plesentayıda... sen içini ferah tut :)) çok bal bu ekim bebişleri yaa onlar çekerler kendilerini yukarıya annesi :)canım ben öyle yatıslardayım kaç 5-10 dakika ayaklarımn altında yastık sırtüstü yatıyorum ama inatçı olacak heralde ne plesantayı çekiyo yukarıya ne kendini 24. haftaya kadar sabır hepimizin ki çekecek inşallah daha kesfedemediler alanlarının büyüklüğünü :)
Evet canim gerçekten hareketlerde başladı ya çok tatlılar :) 1 ay daha süreleri var :)ayy inşallah canım ceker yukarı kendini de plesentayıda... sen içini ferah tut :)) çok bal bu ekim bebişleri yaa onlar çekerler kendilerini yukarıya annesi :)
Masallah bebegine canimkızlar merhaba uzun süredir yazamadım geçmişe de giremedim umarım herkes iyidir.. biz çarşamba günü muayne olduk meleğim 356 gr olmuş 20 cm yaşkaşık 40 dakika sürdü muayne herşeyi anlattı doktorumuz...22 hafta detaylı ultrason 24 . hafta şeker yüklememiz var
Gunaydin canim hayirli cumalarGünaydın güzel anne adaylarıhayırlı cumalar
Masallah bebegine canim
Gunaydin canimhanımlar hepinize kocaman günaydınlar kocaman sevgilergiremedim iki gündür sorun yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun içinizi rahat tuttun... bebeğinin çıkması için annem günde bi kaç kez 5 er 10ar dakkalık sırt üstü uzanıp ayaının alrına yuksekçe yastık (2-3 tane) falan koyarmış...
Gunaydin canim sanada hayirli cumalarGünaydın Kızlar hayırlı cumalar hepinize:)
Masallah size canimSelam kizlar..ben de bu hafta detayli ultrasona girdim.oglusumu gordum.cok sukur iyi bi sikintimiz yok.300 gram olmus sipam.ama bnem karnim kocaman.rahat rahat geziniyo icerde.hareketleri kasikta hissetmenizde normal cunku bebeisler kucuk ve icerde dönuyolar.kipirtilar en cok bacaklarin oldugu yerde hissediliyo daha kuvvetli oldugundan.ayaklar o sirada asagi dogruysa normal.bemim 2. Gebelik ama ben hala disardan hissetmedim.arada itekliyo onu hissediyorum resmen deliniyo karnim icerden.bide balik gibi kipirdadigini hissediyorum ama yine icimde.disardan daha hic hissetmedim.
Gunaydin canim insallah onemli bisi degildir cok gecmis olsungunaydın arkadaslar, 3 gündür sağ göğsümden birseyler geliyo. baya atletimi falan batırıyo. normal bir durum değilmiş internette araştırdım baya. doktora haftaya salı gitcem. bırde cok acıyor. ne olabilir ki. baya üzüldüm de bu nerden cıktı niye. insallah gecıcı bir durumdur. böyle bırsey olan varmı. olup da doktora soran fln.
benim ki de hareket halindeyken pek kıpırdamıyor. Ne zaman oturuyorum işte yada yemek yiyip oturuyorum maşallah kıpır kıpır. Eşime söylüyorum bakalım biraz daha büyüyünce bu kadar hareket edince böyle hoşuna gidip gülebilecek misin diyor :)
susam yağı alabilirsin eğer diğer kremlerden almak istemiyorsan ben aldım kullanmaya başladım bir gün susam yağı bir gün lierac kullanıyorum. Susam yağını sürdükten sonra kremden daha farklı olduğunu fark ettim birde banyodan yarım saat önce sürüyorum banyo yapınca hem cilt nemi daha iyi çekiyormuş hemde yağlı his gidiyor.
kendince bir düzene oturtmak gerekiyor. Nasıl çocuk olunca belli zamanda alt alma, emzirme olacak onlara alıştırma gibi düşün. Gününün belli bir zamanını ayırmaya alış :)olmadı onu alırım ya ben her gün süremiyorum
alışkın olmayınca insan unutuyo :)
bana 11+5ten beri hatta keseyi gördüğünden beri kız diyor ama ben 20. haftaya kadar kesin demem diyor bence kesin ama doktorluk yapıyor işteşöyle ki erkekte pipiyi gördüm mü erkek diyor, zaten ondan sonra değişmesi de mümkün değil.
ama kız dediği zaman eğer ki pozisyon tam müsait değilse pipiyi görememiş de olabiliyor.
sanırım pozisyon tam net değildi de doktorunuz o yüzden kesin demedi.
benim 17. haftada bildiğin pipinin fotosunu verdi doktor bize
CANIM BU KIPIRTILAR NASIL OLUYOR BEN ELİMİ OLDUĞU YERE KOYDUĞUM ZAMAN SANKİ İÇİMDE DALGALANMA GİBİ BİŞEY OLUYOR ACABA BEBİŞ Mİ Obenim ki de hareket halindeyken pek kıpırdamıyor. Ne zaman oturuyorum işte yada yemek yiyip oturuyorum maşallah kıpır kıpır. Eşime söylüyorum bakalım biraz daha büyüyünce bu kadar hareket edince böyle hoşuna gidip gülebilecek misin diyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?