2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
CANIM BU KIPIRTILAR NASIL OLUYOR BEN ELİMİ OLDUĞU YERE KOYDUĞUM ZAMAN SANKİ İÇİMDE DALGALANMA GİBİ BİŞEY OLUYOR ACABA BEBİŞ Mİ O
benim 16. haftada falan çok nadir oluyordu bir haftadır falan var daha çok. Dalgalanmadan çok gıdıklama gibiydi o zamanlar. Gaz olabilir nerde hissediyorsun.

Hanimlar merhaba bu decavit kacinci haftaya kadar kullaniliyor acaba bileniniz var mi . Suan 19+0 haftadayiz . Gecen hafta kontrole gittim ve sormayi unuttum doktora decam etmem gerekiyor mu diye

benim bebiş gıdıklıyor resmen sanki içimde karınca yürüyor gibi. o hareket ettikçe beni bir kaşıntı tutuyor:):):)

Sizin karnınızda boylamasına çizgi çıktı mı kızlar?

benim 16. haftada falan çok nadir oluyordu bir haftadır falan var daha çok. Dalgalanmadan çok gıdıklama gibiydi o zamanlar. Gaz olabilir nerde hissediyorsun.
Tam bebeğin olduğu yerde nerde olduğunuda doktorun usg le baktığı yerden biliyorum bide sertlik var orada benim şuan 16+1

kendince bir düzene oturtmak gerekiyor. Nasıl çocuk olunca belli zamanda alt alma, emzirme olacak onlara alıştırma gibi düşün. Gününün belli bir zamanını ayırmaya alış :)
iş yerindeyken imkansız tabi :)
eve gidince de oydu buydu derken unutuyorum en azından gece yatmadan önce yapmaya alışsam baya fayda sağlar sanırım

Ayy bu kayınvaldeler insanı sinir etmek için mi varlar bilmiyorum wala dün akşam gelmişler neyse oturuyoruz işte hissediyor musun bebişi dedi bende yok dedim malumunuz cinsiyeti de öğrenmedik henüz sonra demez mi bi sıkıntı var galiba ben kimin duyduysa hissediyor anlatıyorum güzelce doktor endişe edilecek birşey yok 20 belki 20.haftanda dan sonra bile hissede bilirsin dedi bebeğin pozisyonu dönük olduğu için cinsiyet tahminde bulunup sizi yanılmak istemem her hamile aynı değil dedi diye yok senin doktorun iyi değil bu zamana kalırmıymış aanam sinirim attı artık doktordan iyi bilecek halimiz yok ya dedim allahtan eşim cevebını verdi de rahatladık :/

benim bebiş gıdıklıyor resmen sanki içimde karınca yürüyor gibi. o hareket ettikçe beni bir kaşıntı tutuyor:):):)

Sizin karnınızda boylamasına çizgi çıktı mı kızlar?
bende var kap kara tüylerden daha da belirgin oluyo artık doktora sordum göbek kıllarını aldırmakta her hangi bir sorun yok dedi ağda yaptırabilirsin dedi

Ben gerçekten anlamıyorum kayınvalideleri en iyisinin bile mutlaka bişeyi var kötü gelin yok mu mutlaka var ama ne biliyim bu yüzden oğlum olsun istemiyorum erkek anası olmamak için

hepsi bir değişik benimkide çok ufak senin bebek diyip duruyor. artık söylemiyorum bende birşey iyi diyorum geçiyorum. bebeğin erkek olduğunu öğrenincede o kadar sevindi ki kalkıp ortada tabak kıracak sandım oynayarak. ne oluyor sanki pipisi olunca sağlıklı hayırlı evlat olsun demiyorlarda gereksiz yere bizi geriyorlar. cinsiyeti öğrensenizde söylemeyin inat olsun :)

M merve.b canım tabi ki gelin olarak bizim de hatalarımız olabilir ama durduk yere yok sıkıntı var böyle olurmuymuş falan filan inan dediğin gibi insan kayınvalde olmaktan soğutuyorlar

Amaaaannn hep mi cahil hep mi çenesini tutamayan tipler olurlar,benimkide bebek 7cmdi sonra gidişimde 10cmmiydi neydi doktor gelişimi iyi dedi sorun yok dedi kayınvalidemde çocuk büyümemiş hiç vitamin hapı falan bişey versin,balık yağı alcam sana diyip duruyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…