cinsiyeti öğrenmeden önce hep dua ediyordum allahım beni böyle bir kaynana yapma diye. Şimdi bu konuda her aklıma geldikçe dua ediyorumseziki canım pipi olunca madalya takıyorlar ya ondan bu sevinçleri onu da diyor zaten siz biliyorsunuz da bende saklıyor sunuz diyor
Benim cikti hafif koyu cizgibenim bebiş gıdıklıyor resmen sanki içimde karınca yürüyor gibi. o hareket ettikçe beni bir kaşıntı tutuyor:):):)
Sizin karnınızda boylamasına çizgi çıktı mı kızlar?
allahım yaa yani benim arkadaşım geçen sene hamileydi o da ekim annesi oldu kızı bayağı sakindi hareket etmiyordu çok... görsen maşallah bi şeker ve hala uslu bi bebek teyzesinin kuzusu... yaa ne sorun olacak bilip bilmeden konuşuyolar işte... amaç ben biliyoruma getirtiyorlar da işte hee de geç... daha lohusayken neler diyecekler kim bilir... hiç takma ciddiye de alma... annem dedi bana benim çocuklaeım hareketsizdi diye maşallah hepimiz çok da sağlıklıyız ve çocukken de bebekken de çok da usluyduk...hem yani anlamıyorum 300 gr bi can yaa gücü yokki onun anca hafiften hissediyoruz hissedenler de... eşinin de ağzına sağlık...Ayy bu kayınvaldeler insanı sinir etmek için mi varlar bilmiyorum wala dün akşam gelmişler neyse oturuyoruz işte hissediyor musun bebişi dedi bende yok dedim malumunuz cinsiyeti de öğrenmedik henüz sonra demez mi bi sıkıntı var galiba ben kimin duyduysa hissediyor anlatıyorum güzelce doktor endişe edilecek birşey yok 20 belki 20.haftanda dan sonra bile hissede bilirsin dedi bebeğin pozisyonu dönük olduğu için cinsiyet tahminde bulunup sizi yanılmak istemem her hamile aynı değil dedi diye yok senin doktorun iyi değil bu zamana kalırmıymış aanam sinirim attı artık doktordan iyi bilecek halimiz yok ya dedim allahtan eşim cevebını verdi de rahatladık :/
ben de de çıktı esmer olduğum için bayağı net üstelik...Benim cikti hafif koyu cizgi
ayy aminn bazen böyle sayıyom sonra duruyom seni de görücez diyorum da inşallah olmam yaa...seziki amannn inşallah böyle kayınvalde olmayalım bizlerde
diğer bölgeler yetmedi bi de göbek mi çıktı canım:s işimiz zor valla yaaabende var kap kara tüylerden daha da belirgin oluyo artık doktora sordum göbek kıllarını aldırmakta her hangi bir sorun yok dedi ağda yaptırabilirsin dedi
Ayy bu kayınvaldeler insanı sinir etmek için mi varlar bilmiyorum wala dün akşam gelmişler neyse oturuyoruz işte hissediyor musun bebişi dedi bende yok dedim malumunuz cinsiyeti de öğrenmedik henüz sonra demez mi bi sıkıntı var galiba ben kimin duyduysa hissediyor anlatıyorum güzelce doktor endişe edilecek birşey yok 20 belki 20.haftanda dan sonra bile hissede bilirsin dedi bebeğin pozisyonu dönük olduğu için cinsiyet tahminde bulunup sizi yanılmak istemem her hamile aynı değil dedi diye yok senin doktorun iyi değil bu zamana kalırmıymış aanam sinirim attı artık doktordan iyi bilecek halimiz yok ya dedim allahtan eşim cevebını verdi de rahatladık :/
yaşadığımız bu zamanları aklımıza getiririz yapmayız :)ayy aminn bazen böyle sayıyom sonra duruyom seni de görücez diyorum da inşallah olmam yaa...
ay valla sorma inanılmaz tüylendi ve siyah siyahdiğer bölgeler yetmedi bi de göbek mi çıktı canım:s işimiz zor valla yaaa
bu yüzden sırf kayınvaldem mutlu olucak diye kesinlikle erkek çocuk isteyemiyorum artık 5 kızım olur inşallah hayırlısıylahepsi bir değişik benimkide çok ufak senin bebek diyip duruyor. artık söylemiyorum bende birşey iyi diyorum geçiyorum. bebeğin erkek olduğunu öğrenincede o kadar sevindi ki kalkıp ortada tabak kıracak sandım oynayarak. ne oluyor sanki pipisi olunca sağlıklı hayırlı evlat olsun demiyorlarda gereksiz yere bizi geriyorlar. cinsiyeti öğrensenizde söylemeyin inat olsun :)
benim kayınvalidem çok karamsar annem tam tersi tam bir polyanna alışık olmadığım için bana bu depresiflik çok fazla geliyor
kaynanaların bu karışma huyları, çenelerinin durmaması bence tamamen zamanında kendileri hiç söz sahibi olamadıkları için kaynaklanıyor. Zamanında susmuşlar susmuşlar kendi gelinleri olunca bir anda patlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?