2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
allahım yaa yani benim arkadaşım geçen sene hamileydi o da ekim annesi oldu kızı bayağı sakindi hareket etmiyordu çok... görsen maşallah bi şeker ve hala uslu bi bebek teyzesinin kuzusu... yaa ne sorun olacak bilip bilmeden konuşuyolar işte... amaç ben biliyoruma getirtiyorlar da işte hee de geç... daha lohusayken neler diyecekler kim bilir... hiç takma ciddiye de alma... annem dedi bana benim çocuklaeım hareketsizdi diye maşallah hepimiz çok da sağlıklıyız ve çocukken de bebekken de çok da usluyduk...hem yani anlamıyorum 300 gr bi can yaa gücü yokki onun anca hafiften hissediyoruz hissedenler de... eşinin de ağzına sağlık...

canım çoık gereksiz şeyler söylüyorlar inan bende hissetmiyorum hala doktor çarşamba günü muayne de hissetmemen normal plesentam bebekle göbeğim arasına yerleşmiş o yüzden geç hissedeceksin duvar görevi görüyor dedi:))

MarV-el canım inan neler anlattım doktorun söylediklerini sakin sakin anlattım bir gün sustum iki gün sustun en sonunda dayanamadım artık sıkıntı var sıkıntı var ne bu böyle eşime de dedim eyer tekrar aynı şeyleri duyuyum bu defa sakin olamam haberin olsun dedim
ayyy bizler kayınvalde olduğumuz da böyle bahsetmesinler bizden canım

bu yüzden sırf kayınvaldem mutlu olucak diye kesinlikle erkek çocuk isteyemiyorum artık 5 kızım olur inşallah hayırlısıyla

M merve.b canım tabi ki gelin olarak bizim de hatalarımız olabilir ama durduk yere yok sıkıntı var böyle olurmuymuş falan filan inan dediğin gibi insan kayınvalde olmaktan soğutuyorlar
benim kayınvalidem çok karamsar annem tam tersi tam bir polyanna alışık olmadığım için bana bu depresiflik çok fazla geliyor

kaynanaların bu karışma huyları, çenelerinin durmaması bence tamamen zamanında kendileri hiç söz sahibi olamadıkları için kaynaklanıyor. Zamanında susmuşlar susmuşlar kendi gelinleri olunca bir anda patlıyorlar

kesinlikle doğru tespit aten hep söylenir ben şöyle gelindim bizim zamanımızda şöyleydi böyleydi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…