- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
Benim kaynvalide erkek olduğunu öğrenince üzüldü keşke kız olsaydı kızlar daha hayrlı diye eşim anne niye öyle diyon gibi konuştu bak benim 4 oğlum var 1 kızım hiçbiriniz kızım gibi değilsiniz dedi :))))hepsi bir değişik benimkide çok ufak senin bebek diyip duruyor. artık söylemiyorum bende birşey iyi diyorum geçiyorum. bebeğin erkek olduğunu öğrenincede o kadar sevindi ki kalkıp ortada tabak kıracak sandım oynayarak. ne oluyor sanki pipisi olunca sağlıklı hayırlı evlat olsun demiyorlarda gereksiz yere bizi geriyorlar. cinsiyeti öğrensenizde söylemeyin inat olsun :)
ben çok erken öğrendim canım 14. haftada söyledi dr. ama zaten hiç merak etmiyordum erkek old. biliyordum içime doğduSelam kızlar.herkes cinsiyetleri ögrendi alışverişe bile basladı ne güzel..biz daha ögrenemedik
ben çok erken öğrendim canım 14. haftada söyledi dr. ama zaten hiç merak etmiyordum erkek old. biliyordum içime doğduAma biz daha bir çöp bile almadık 7. ay bitsin ondan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum üzülme o yüzden yalnız sayılmazsın:)
Canım çok teşekkür ederim.
Oğluşun hayrlı olsun canımMerhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun.MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
doktor altı yıl okumuş ondan çok biliyon deseydin keşke..MarV-el canım inan neler anlattım doktorun söylediklerini sakin sakin anlattım bir gün sustum iki gün sustun en sonunda dayanamadım artık sıkıntı var sıkıntı var ne bu böyle eşime de dedim eyer tekrar aynı şeyleri duyuyum bu defa sakin olamam haberin olsun dedim
ayyy bizler kayınvalde olduğumuz da böyle bahsetmesinler bizden canım
Kaçıncı haftadasın canım.biz 21 olduk.o yüzden sasırıyorum kendi doktoru ma..
Benim kız kardeşim 7. ayında öğrenmişti cinsiyeti bebeğin pozisyonuda önemli sonuçta ona da kimse inanmıyordu biz de dahilKaçıncı haftadasın canım.biz 21 olduk.o yüzden sasırıyorum kendi doktoru ma..
ayy öyle deme hayırlısını iste tatlım sevinirse sevinsin çocuk senin neticede ...bu yüzden sırf kayınvaldem mutlu olucak diye kesinlikle erkek çocuk isteyemiyorum artık 5 kızım olur inşallah hayırlısıyla
hayırlı olsun canım Rabbim kucağında görmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin paşan :)Merhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun.MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
hayırlı olsun canım :)Merhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun.MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
doktor altı yıl okumuş ondan çok biliyon deseydin keşke..
Benim kız kardeşim 7. ayında öğrenmişti cinsiyeti bebeğin pozisyonuda önemli sonuçta ona da kimse inanmıyordu biz de dahil
yaa yaa adamlar okusun ömür çürütsün onun yerine herşeyi kaynanalar bilsinonu da dedim bizim de yaşamışlığımız görmüşlüğümüz var demez miokuyunca çoğu şey öğrenilmezmiş
benim geçen gebeliğimde öyleydi.Ben de hissetmiyordum,drum 20.haftamdaki kontrolde hissetmezsin tabii plesentan bebekle göbek arasında demişti.Ben de bu kötü bir şey mi demiştim,hayır sadece bebeğin hareketlerini geç ve az hissedersin o kadar demişti.canım çoık gereksiz şeyler söylüyorlar inan bende hissetmiyorum hala doktor çarşamba günü muayne de hissetmemen normal plesentam bebekle göbeğim arasına yerleşmiş o yüzden geç hissedeceksin duvar görevi görüyor dedi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?