2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benim kaynvalide erkek olduğunu öğrenince üzüldü keşke kız olsaydı kızlar daha hayrlı diye eşim anne niye öyle diyon gibi konuştu bak benim 4 oğlum var 1 kızım hiçbiriniz kızım gibi değilsiniz dedi :))))

Selam kızlar.herkes cinsiyetleri ögrendi alışverişe bile basladı ne güzel..biz daha ögrenemedik
ben çok erken öğrendim canım 14. haftada söyledi dr. ama zaten hiç merak etmiyordum erkek old. biliyordum içime doğdu Ama biz daha bir çöp bile almadık 7. ay bitsin ondan sonra almaya başlarım diye düşünüyorum üzülme o yüzden yalnız sayılmazsın:)

Ya ne güzel erkenden ögrenmişsin.yani etrafımdakilerin sormalarından bıktım acikcasi.artık diyorum sürekli soruyosunuz ama hergün doktora mı gidiyorum.ayda bir sonuçta diyorum..kimseyi de kırmak istemiyorum ama insan bazen bunalıyo..

doktor altı yıl okumuş ondan çok biliyon deseydin keşke..

Merhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun. MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
hayırlı olsun canım Rabbim kucağında görmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin paşan :)

Benim kız kardeşim 7. ayında öğrenmişti cinsiyeti bebeğin pozisyonuda önemli sonuçta ona da kimse inanmıyordu biz de dahil

Ewet bana da inanmıyorlar.ögrensek neden saklayalım ki.nasıl olsa doğunca herkes ögrencek.yani nereye kadar saklıycaz :)

onu da dedim bizim de yaşamışlığımız görmüşlüğümüz var demez mi okuyunca çoğu şey öğrenilmezmiş
yaa yaa adamlar okusun ömür çürütsün onun yerine herşeyi kaynanalar bilsin caım bi de kaynanalar da şu da var kendileri doktora falan gidememişler yaa çok inan gelinlerini kıskanıyorlar... başka bişey değil yani...ellerinde olsa gelinin iadına doğuracaklar bile de ellerinde değil işte

benim geçen gebeliğimde öyleydi.Ben de hissetmiyordum,drum 20.haftamdaki kontrolde hissetmezsin tabii plesentan bebekle göbek arasında demişti.Ben de bu kötü bir şey mi demiştim,hayır sadece bebeğin hareketlerini geç ve az hissedersin o kadar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…