2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben gerçekten anlamıyorum kayınvalideleri en iyisinin bile mutlaka bişeyi var kötü gelin yok mu mutlaka var ama ne biliyim bu yüzden oğlum olsun istemiyorum erkek anası olmamak için
ay bende kayınvalideden cok dertlıyım. bende kız cocuk ıstıyordum. ama kısmet erkek bızımkısıde erkek anneleri pek sevilmiyor. bende oyle olcam dıye korkuyorum sımdıden :)

Ay kayinvalidelerden cekiorsunuz sanirim kizlarbende gorumceden hherşeyimi bilir :)) kaynanayi bisekilde idare ediorum da girceye deli oluorumm en son patladimda sustu konusmuor artik onu mu cekicem bidebu sıkımtiki halimle:))
:))) ayy ya ille olacak yani bi tane de olsa:))) ya kayınvalide ya görümce ya elti bazılarında hepsi fena oluyor,işte o çok kötü

aynene canım bana da aynısını söyledi doktor

MarV-el bu nasıl bir kıskançlık tatlım ya şaşırıyorum inan hadi gelini boşver senin oğlunun çocuğu ya şaşıyorum bunlara ayy azıcık genç filan olaymış doğururmuş inan
canım yaşayamadıklarının acısını gelinlerinden çıkarıyorlar çoğu... o an o kıskançlıktan oğullarını bile gözden çıkarırlar kaldıki torun... ben yaşadıklarımdan sonra inan ki çok sey öğrendim... inan ki seninki yine çok kötü olmayan cinsten... ben yaşadıklarımı ayrıntılarıyla anlatsam ağzınız açıkta kalır bu ne biçim anne dersiniz... kızlarıyla bir olup oğluna bizzat zarar vermeye çalıştı... benimle evlenecek diye...

[QUOTE="Sedebu, post: 46574698, member: 66131birkaçlaf ett)) ayy ya ille olacak yaniem bi tane de olsa
Aynen. Canim aman valla sustum sustumm gecen bikac laf ettim sustu kaldi vqllahi cekemem susuyoruz diye hakli ve herseyde karisma hakki buluorlar kendilerinde oyuzden biraz ayar vermek gerwk :))

Kızlar ben kesinlikle şeker yüklemesi yaptirmiycam, randevuya 1 hafta kala açlık kan şekeri ve HbA1c değerlerime baktirip gidicem, zaten bu değerler normalse şeker yuklemeye de gerek yok, 1 haftada diabet olamam sonucta
Ben Canan karatayi sonuna kadar destekleyen biriyim dünya sağlık örgütü de onun dediklerini kabul etmeye başladı, hamilelikten önceki iki yıl karatay beslenmesini benimsedim 24 kilo verdim, hamileligimde de çok şükür kilo almadım hatta bu ara veriyorum, sırf vermiyim diye porsiyonumu arttırdım bu sefer de kusuyorum, bebegimin kilosu da haftasina göre çok iyi, yaşam tarzını benimsemişimki, oğlumla en çok dondurma ve sutlac kaçamaklarıni seviyoruz, yoksa diğer kacamaklarda ve dediğim gibi fazla yediğimde bünyem kabul etmiyor,,, zaten aman aman da canım bişey istemiyor meyve çok çok çok seviyorum sadece
Bizim Biyokimya ve Fizyoloji hocalarimiz da şeker yükleme testini desteklemezlerdi, şekeri çoğunlukla meyvelerden alan ve 7 yıldır cayi kahveyi şekersiz tuketen biri olarak bu testi yaptirmiycam
Kilosu fazla olan yediğini içtiğine dikkat etmeyen ailede diabet hikayesi olanlar yaptırmalı bence ...

Bende karar
Bende kararsizim

Kızlar Merhaba
Keyfinizi kaçırdıysam özür dilerim.
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum 
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM 
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
(Bu yazıyı 1 saat önce burası yerine başka bir yere yazmışım baktım hiç bildirim yok o zaman fark ettim ve kesip buraya yapıştırdım)

@triton-x hayırlı olsun oglusun. gecen hafta bahsetmiştim yatılı misafırlerim gelecekti hatırlarsınız belki. gercekten geldiler. ve hamıle, sıkıntılı demeden hızmet beklediler. hıç biseyim yokmus gibi davrandılar. sıkıntılarımı anlatmama ragmen. ben de onlar gıdene kadar yattım. eşimin de canı cıktı. aksam 8 -9 gibi uyuyup kaldı. ben yınede cok yoruldum. evde kullanmadık carsaf, nevresım, havlu hıc bırsey bırakmadılar. ve evi berbat ettiler. ozellikle mutfagımı dun çok şükür bana daha fazla dayanamadıkları için gittiler. evde sinir krizleri gecirdim ama tam 1 hafta. evde 2 cocuk, bırı 6 aylık digerı 6 yasında. geeceleri uykusuz. eşimde hak verdi bana bi daha hamilelik bıtene kadar asla misafır kabul etmeme kararı aldık. insallah bı daha da asla gelmezler. eşimin aılesıne asla tahammulum yok. heleki bu durumda.

Cinsiyetini öğrenince ne yapacaklar acaba canım merak ediyorum soranlara bir şeyler alacaksanız uniseks renkleri kullabilirsiniz de bari hihihihi

canım bende yükletmicem
eni sonu çıkınca da diyet verecek
baştan dikkat ederim sonra kafamda rahat olur sonuçta
bide kendim bakarım 1 hafta açlık tokluk şekerine
kaçıncı haftada yükleme yapıyorlar

bende oyle dusunuyorum benim kayinvalidem diyoki oyle cok doktora gitmeyin sıkıntı çıkar diyo biz doktorami gittik diyo off off parayi kendi veriyo gibi özel hastaneye gitmemede takiliyo ama artik sallamiyorum sonucta benim istedigim oluyomu oluyo duymuyorum bile

cidden endişelenmeyin daha çok küçükler... çoğunlukla uyuyorlar...arada öyle hissedememe çok normal ama bu kadar kafanız rahat değil madem doktora gidin bi hareketlerini görün içiniz rahatlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…