2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım oncelikle merhaba..

Benim de daha once kaybım oldugu için çok endişeliyim genel olarak. Acıbademde ve farklı yerde doktorum var ve biraz da riskli gebeliğim.
Ama endişe sonucu hiç etkilemiyor.
Birsey olacagı varsa olacak.
Yiyecek ekmeği varsa hiçbirsey engel olamaz ona.
Genelde 23-24 haftalardan sonra düzenli hareket bekleniyor.
Yani benek rahim duvarını itmeliki sen de hissedesin.
Ki kendini gerdigin bir durumda hareket etmeyebilir. Hepimizin endişeleri var.
Umarım saglıcakla kucaklarsın

canım benim seni çok iyi anlıyorum geçmişte yaşadığın olumsuz tecrübeden dolayı sürekli tedirgin olman çok doğal.
Benim ilk hamileliğim ve normalde de rahat bir insanımdır ama geçen hafta 3 gün boyunca bebeğimin hareketlerini hissetmedim bi paket çikolata yedim banamısın demedi baktm hiç bişi düşünemez hale geldim iş yerinin yakınındaki hastaneye gittim iki dk ultrasonda baktı dr. çok şükür iyiymiş öyle bi rahatladım ki bi daha vesvese yapmayacağım kendime. Bu dönemlerde normalmiş canım o yüzden içini ferah tut.

Allahbyardimcin olsun canim seninki gibi kaynana zor cekilir cok sukur benimki hic soylemez bisi iyimisin der iyibak dikkat kendine der tamam birgun bile bana cinsiyet sormadi saglikki olsun cokbsukur allah sana evlat verdiya farketmez der hep

Selam kızlar.herkes cinsiyetleri ögrendi alışverişe bile basladı ne güzel..biz daha ögrenemedik
Insallah sende biran once.ogrenirsin canim ben ogrendimde daha bisi almadim korkuom.biraz daha gecsin diom

en güzeli canım kapayın kullakları

Allahbyardimcin olsun canim seninki gibi kaynana zor cekilir cok sukur benimki hic soylemez bisi iyimisin der iyibak dikkat kendine der tamam birgun bile bana cinsiyet sormadi saglikki olsun cokbsukur allah sana evlat verdiya farketmez der hep

Amin canım aminn ya sonuçta veren rabbim şükür edeceğine yok kız mı erkek mi yok yok kesin sıkıntı var herşey takdir ilahi rabbim sağ salim almayı nasip etsin

A Ankaaa A amos87 MarV-el
Kızlar yorumlarınız ve ilginiz için çol teşekkür ederim.
Zırt pırt her şey için doktora gitmek istemediğim için şu anda doktora gitmeyeceğim.
Ptesi günü olan randevum için gidip bebeğimin sağlıklı olup olmadığını o şekil de öğrenmek istiyorum.
Amacım kendimi her durumda kontrol etmeyi başarmak.
Evet kayınvalidemin de dediği gibi "kızım sakın üzülme yiyecek rızkı varsa ve doğacaksa hayırlısı ile doğar, ama nasibi yoksa eğer ne yaparsan yap hiçbir şey yapamazsın" diyor.
Kv benden daha çok istiyor bebeği ama ben üzülmeyim diye beni telkin ediyor kadıncağız canım annem işte. Gelin kaynana değil ana kız gibiyiz Maşallah.

Kızlar yemin ederim kendimi dinlememek için size yazdığım yorumu uzattıkça uzatayım derken öyle konsantre olmuşum ki benim minik oğlum sol taraftan kanat çırpmaya başladı hemde kaç kere Yuppiiiii.
İnşaAllah devam eder de beni bir daha bu kadar üzmez

masallah ona :)

Hepimizin bebeğine Maşallah SubanAllah.
Rabbim hepsini sağlıkla imanla doğmasını kokularını duymayı okula göndermeyi başarılarıları mürvetlerini evlatlarını görmeyi nasip etsin İNŞAALLAHHHH....
Ve ben minik oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu arada bişeye dikkat ettim benim oğlan evdeyken ve yattığımda asla hareket etmiyor.
Eşimle sahile indik çay bahçesinde otururken size yorum yazıyordum başladı pıt pıt kanat çırpar gibi oynamaya arka arkaya kaç kere oynadı Maşallah.
Ne zaman buraya gelsem hep oynuyor ve otururken oynuyor genelde birde yolda tempolu yürüdüğüm de oynuyor.
Kızlar duâ edin de beni bırakmasın oğlum.
A Ankaaa A amos87 MarV-el

aminnnn inşallah

Canım dikkatini oraya vermediginde belki daha cok kıpırdıyordur :))

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım

Amin insallah canim merak etme o uzmez annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…