Kızlar Merhaba
Keyfinizi kaçırdıysam özür dilerim.
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum 
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM 
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
(Bu yazıyı 1 saat önce burası yerine başka bir yere yazmışım baktım hiç bildirim yok o zaman fark ettim ve kesip buraya yapıştırdım)
Kızlar Merhaba
Keyfinizi kaçırdıysam özür dilerim.
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum 
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM 
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
(Bu yazıyı 1 saat önce burası yerine başka bir yere yazmışım baktım hiç bildirim yok o zaman fark ettim ve kesip buraya yapıştırdım)
Allahbyardimcin olsun canim seninki gibi kaynana zor cekilir cok sukur benimki hic soylemez bisi iyimisin der iyibak dikkat kendine der tamam birgun bile bana cinsiyet sormadi saglikki olsun cokbsukur allah sana evlat verdiya farketmez der hepAyy bu kayınvaldeler insanı sinir etmek için mi varlar bilmiyorum wala dün akşam gelmişler neyse oturuyoruz işte hissediyor musun bebişi dedi bende yok dedim malumunuz cinsiyeti de öğrenmedik henüz sonra demez mi bi sıkıntı var galiba ben kimin duyduysa hissediyor anlatıyorum güzelce doktor endişe edilecek birşey yok 20 belki 20.haftanda dan sonra bile hissede bilirsin dedi bebeğin pozisyonu dönük olduğu için cinsiyet tahminde bulunup sizi yanılmak istemem her hamile aynı değil dedi diye yok senin doktorun iyi değil bu zamana kalırmıymış aanam sinirim attı artık doktordan iyi bilecek halimiz yok ya dedim allahtan eşim cevebını verdi de rahatladık :/
Insallah sende biran once.ogrenirsin canim ben ogrendimde daha bisi almadim korkuom.biraz daha gecsin diomSelam kızlar.herkes cinsiyetleri ögrendi alışverişe bile basladı ne güzel..biz daha ögrenemedik
Masallah gozun aydin canim saglicakla gelsin pasaMerhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun.MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
en güzeli canım kapayın kullaklarıbende oyle dusunuyorum benim kayinvalidem diyoki oyle cok doktora gitmeyin sıkıntı çıkar diyo biz doktorami gittik diyo off off parayi kendi veriyo gibi özel hastaneye gitmemede takiliyo ama artik sallamiyorum sonucta benim istedigim oluyomu oluyo duymuyorum bile
Allahbyardimcin olsun canim seninki gibi kaynana zor cekilir cok sukur benimki hic soylemez bisi iyimisin der iyibak dikkat kendine der tamam birgun bile bana cinsiyet sormadi saglikki olsun cokbsukur allah sana evlat verdiya farketmez der hep
Amin insallah canimAmin canım aminn ya sonuçta veren rabbim şükür edeceğine yok kız mı erkek mi yok yok kesin sıkıntı var herşey takdir ilahi rabbim sağ salim almayı nasip etsin
Amin inşallah,cümlemize canımAmin canım aminn ya sonuçta veren rabbim şükür edeceğine yok kız mı erkek mi yok yok kesin sıkıntı var herşey takdir ilahi rabbim sağ salim almayı nasip etsin
masallah ona :)A Ankaaa A amos87MarV-el
Kızlar yorumlarınız ve ilginiz için çol teşekkür ederim.
Zırt pırt her şey için doktora gitmek istemediğim için şu anda doktora gitmeyeceğim.
Ptesi günü olan randevum için gidip bebeğimin sağlıklı olup olmadığını o şekil de öğrenmek istiyorum.
Amacım kendimi her durumda kontrol etmeyi başarmak.
Evet kayınvalidemin de dediği gibi "kızım sakın üzülme yiyecek rızkı varsa ve doğacaksa hayırlısı ile doğar, ama nasibi yoksa eğer ne yaparsan yap hiçbir şey yapamazsın" diyor.
Kv benden daha çok istiyor bebeği ama ben üzülmeyim diye beni telkin ediyor kadıncağız canım annem işte. Gelin kaynana değil ana kız gibiyiz Maşallah.
Kızlar yemin ederim kendimi dinlememek için size yazdığım yorumu uzattıkça uzatayım derken öyle konsantre olmuşum ki benim minik oğlum sol taraftan kanat çırpmaya başladı hemde kaç kereYuppiiiii.
İnşaAllah devam eder de beni bir daha bu kadar üzmez
Hepimizin bebeğine Maşallah SubanAllah.masallah ona :)
aminnnn inşallahHepimizin bebeğine Maşallah SubanAllah.
Rabbim hepsini sağlıkla imanla doğmasını kokularını duymayı okula göndermeyi başarılarıları mürvetlerini evlatlarını görmeyi nasip etsin İNŞAALLAHHHH....
Ve ben minik oğlumu sabırsızlıkla bekliyorum.
Amin ecmain canım inşaAllah :*hadi gözünaydın canımButterfly Deniz Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin sağlıcakla yawrularımızı kucaklayalım inş.:*
A Ankaaa A amos87MarV-el
Zırt pırt her şey için doktora gitmek istemediğim için şu anda doktora gitmeyeceğim.
Ptesi günü olan randevum için gidip bebeğimin sağlıklı olup olmadığını o şekil de öğrenmek istiyorum.
Evet kayınvalidemin de dediği gibi "kızım sakın üzülme yiyecek rızkı varsa ve doğacaksa hayırlısı ile doğar, ama nasibi yoksa eğer ne yaparsan yap hiçbir şey yapamazsın" diyor.
Kv benden daha çok istiyor bebeği ama ben üzülmeyim diye beni telkin ediyor kadıncağız canım annem işte. Gelin kaynana değil ana kız gibiyiz Maşallah.
Kızlar yemin ederim kendimi dinlememek için size yazdığım yorumu uzattıkça uzatayım derken öyle konsantre olmuşum ki benim minik oğlum sol taraftan kanat çırpmaya başladı hemde kaç kereYuppiiiii.
Amin inşaAllah...Canım dikkatini oraya vermediginde belki daha cok kıpırdıyordur :))
Allah hayırlısıyla nasip etsin canım
Amin insallah canim merak etme o uzmez annesiniA Ankaaa A amos87MarV-el
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?