Amin insallah canim rabbm sana bagislasin bebegini sagsalim kucagina alirsin insalalhBu arada bişeye dikkat ettim benim oğlan evdeyken ve yattığımda asla hareket etmiyor.
Eşimle sahile indik çay bahçesinde otururken size yorum yazıyordum başladı pıt pıt kanat çırpar gibi oynamaya arka arkaya kaç kere oynadı Maşallah.
Ne zaman buraya gelsem hep oynuyor ve otururken oynuyor genelde birde yolda tempolu yürüdüğüm de oynuyor.
Kızlar duâ edin de beni bırakmasın oğlum.
A Ankaaa ♥ @amos87 ♥MarV-el ♥
Deme beben 20 deyim hala kullanıyorum doktor devamlı kullanılacak dedi
hayırlı olsun tatlım oğluşunnMerhaba arkadaşlar sonunda cinsiyetimizi öğrendik, Oğluşumuz geliyormuş. Sağlıklı ilerliyor şükürler olsun.MarV-el canım ekleyebilirsin cinsiyeti ama adı henüz net değil.
Ayy benim kayınvalidem den bahsediyorsun devlet şöyle iyi böyle iyi yok falanca özele gitmiş olmadık sorun çıkmış devlete gitmiş hiçbirşey olmamış devlette sanki çok ilgileniyorlar çok doktora gitme iki defa git yeter gibi gibi ben çalışıyorum yoksa işim vardı bunlarla üstelik benim kurumda herşeyi karşılıyor ama söylemedim eşimde soralım doğumda para alıyorlarsa vermem gibi birşeyler söyledi bende hemen fırçaladım tabi şu ana kadr bir kere doktor parası vermedin ( kürtaj ve yatışda dahil )bir zahmet ver dedim hemen yok onun sülalesi devlete gidiyormuş walla onların imkanı yok ondan bizde de herkes özele gidiyor asgari ücretle çalışan bile bende duymuyorum sülalecek seviyorlar iki kuruşun hesabını yapmasını benim maaşında hesabını yaptılarda ben onlardan uyanık çıktım hemen borca soktum kendimi :)bende oyle dusunuyorum benim kayinvalidem diyoki oyle cok doktora gitmeyin sıkıntı çıkar diyo biz doktorami gittik diyo off off parayi kendi veriyo gibi özel hastaneye gitmemede takiliyo ama artik sallamiyorum sonucta benim istedigim oluyomu oluyo duymuyorum bile
Benimde kanıyor canım bir kaç arkadaşa sordum onlarında olmuş bu dönemlerde birde ben kan sulandırıcı kullandığım için durması da zaman alıyor. İçini ferah tut ama sıklaşırsa doktoruna sor istersenKizlar benim ara ara burnum kaniyor sizde var mi boyle bisey
İnşaAllah...Rabbim bebek bekleyen tüm anneleri yavrularına kavuştursun.Amin insallah canim rabbm sana bagislasin bebegini sagsalim kucagina alirsin insalalh
Gebeliğin ilerleyen aylarında hormonlara bağlı olarak kan basıncının yükselmesiyle baş ağrısı burun tıkanıklığı bunun beraberinde burun kanaması olağandır.Benimde kanıyor canım bir kaç arkadaşa sordum onlarında olmuş bu dönemlerde birde ben kan sulandırıcı kullandığım için durması da zaman alıyor. İçini ferah tut ama sıklaşırsa doktoruna sor istersen
iyi yapmissin benim esimde yine bi kivirayim dedi annesi doldurdu biliyorum devlete gidelim diye bende birkere zorunlu acilden gitmek zorunda kaldim gördü muameleyi hic agzini acmadi valla benim calismami istemiyorsa paşa paşa oducek dogum ucretimi cunku bende oyle lukse duskun onu zora sokan insan degilim farkında oda sesini cikartmiyo bide para idaresi bende esim bilmez bile ne harcadim onada uyuz oluyo sanirim kvAyy benim kayınvalidem den bahsediyorsun devlet şöyle iyi böyle iyi yok falanca özele gitmiş olmadık sorun çıkmış devlete gitmiş hiçbirşey olmamış devlette sanki çok ilgileniyorlar çok doktora gitme iki defa git yeter gibi gibi ben çalışıyorum yoksa işim vardı bunlarla üstelik benim kurumda herşeyi karşılıyor ama söylemedim eşimde soralım doğumda para alıyorlarsa vermem gibi birşeyler söyledi bende hemen fırçaladım tabi şu ana kadr bir kere doktor parası vermedin ( kürtaj ve yatışda dahil )bir zahmet ver dedim hemen yok onun sülalesi devlete gidiyormuş walla onların imkanı yok ondan bizde de herkes özele gidiyor asgari ücretle çalışan bile bende duymuyorum sülalecek seviyorlar iki kuruşun hesabını yapmasını benim maaşında hesabını yaptılarda ben onlardan uyanık çıktım hemen borca soktum kendimi :)
valla cnm cogumuzun kasik agrisi oldu gecti ama icin rahat etmiyorsa git 2 gun surdu gecti benimde bugun rahim büyüdüğü icin agri yapiyor dedi doktorumKizlar sag kasigimda bi agri var bir saattr filan gecmedi batip duruyo neden olabilir acile gitmem gerekir mi birsuru pozisyon degistirdim gecmedi
neden rapor vermiyor ki doktorun cnm sonucta bide senin ikiz sen soyledin mi rapor yazin diyeArkadaşlar alıntı yapamadım çok teşekkür ederim mesajlarınız için. Doktordan yana yüzüm gülmüyor malesef. Dinlen diyor çalışıyorum rapor vermiyor. Bebek aşağıda baskı yapıyor. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin.
Oğluşun hayrlı olsun canım
hayırlı olsun canım Rabbim kucağında görmeyi büyütmeyi nasip etsin inşallah sağlıkla gelsin paşan :)
hayırlı olsun canım :)
sağlıcakla gelsin prensinn
Masallah gozun aydin canim saglicakla gelsin pasa
@triton-x hayırlı olsun canımm
G gunesjuly1234Deme bedecavitten kurtuluş yok yani
hayırlı olsun tatlım oğluşunn
Aynen yaa imkan olmazsa insan eyvallah der ama imkan varsa ödeyecekler sonuçta evlatları ayy para idaresi sende ve kv biliyorsa ondan sinir oluyordur tahmin edebiliyorum , bizdede para idaresi bende bir ara ne kadar paracısın dedi o anda eşim sağolsun annesini susturdu da çok birşey diyemiyor ayy bizim eşler bizden de uyanık bakma lükse düşkün olsak acaba idareyi bize bırakırlar mı işlerine geliyor böylesi helede benim eşimin :))iyi yapmissin benim esimde yine bi kivirayim dedi annesi doldurdu biliyorum devlete gidelim diye bende birkere zorunlu acilden gitmek zorunda kaldim gördü muameleyi hic agzini acmadi valla benim calismami istemiyorsa paşa paşa oducek dogum ucretimi cunku bende oyle lukse duskun onu zora sokan insan degilim farkında oda sesini cikartmiyo bide para idaresi bende esim bilmez bile ne harcadim onada uyuz oluyo sanirim kv
Olgun ablacim lütfen canını sıkma benim kızım da böyle yapıyor bana bazen o kadar çok hareket ediyor ki masallah subhanallah acaba sıkıştı mi kendini kurtarmaya mi çalışıyor diyorum çok hoşuma gidiyor elime elime tekme atmasi çünkü sadece böyle temas edebiliyoruz birbirimizlee bi kere bir gün boyunca hiç hareket etmediğini biliyorum ve anne kız olarak konuştum beni uzmemesini yoksa aksama babasına şikayet edeceğimi söyledim akşam eve gidince hemen hareket etmeye başladıKızlar Merhaba
Keyfinizi kaçırdıysam özür dilerim.
Bende aşırı derecede Panik Atak krizleri başladı. Dünden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum bu sebeple aşırı gerginim korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum? Bu sabah saat 5 te yataktan deli gibi fırkayarak uyandım saatlerce yatakta oturup bebeğim hareket etmesi için bekledim ama etmedi.Tekrardan uyuya kalmışım.
Yaşım 40 bu üçüncü gebeliğim 19 yılın ardından tekrar anne olacağım ama kızımda ki hareketlerin ne zaman başladığını hiç hatırlamıyorum açıkcası.
Ptesi doktor kontrolüm var ve o güne kadar beklemek istiyorum.
İkinci bebeğimi 14 haftalıkken doktor kontrolünde öldüğünü öğrendiğim için şimdi de aynı kötü şeyleri yaşayacağımı düşünerek kendimi resmen yiyip bitiriyorum.
Bebek hareketlerini dinlemenin onlarca yolunu biliyorum hepsini deniyorum ama duymuyorum 
Geçen hafta da aynısı olmuştu 2 gün sonra bebeğimi hissetmiştim.
Hiç aklım yerinde değil açıkcası. Ikinci bebeğimi kaybettiğim de kanamam falan olmamıştı ama tüm gebelik belirtilerimi kaybettiğimi fark etmiş olsam da daha önce sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için ikinci de ki belirtilerin kaybolması beni çok etkilememişti açıkcası.
Şu anda da bebeğimi hissetmiyorum ama göğüslerim de ki gebeliğe bağlı acı ve dolgunluk damarlar ucundaki kabarmalar hala devam ediyor.Birçok gebelik belirtim de hala var.Tabi bunlar bebeğimin sağlıklı olduğunun kanıtımı bilmiyorum. Doktoruma gidip "Üzgünüm bebeğin ex olmuş" demesinden çok ama çok KORKUYORUM 
Her hangi bir sağlık sorunum yok çok şükür ayda 3 kere doktora gidiyorum bebeğin gelişimi kalp atışları vs hepsi iyi detaylı usg de çok iyi çıktı.
Doktorum çok iyi ve bilgili biri Acıbadem Hastanesine muayeneye gidiyorum.
Son 10 gündür doktora hiç gitmedim.
Ve
Sürekli kendimi dinler oldum kafamda bir tek hunim eksik o derece deli gibiyim.Kendimi dinlememek için sabahtan geceye kadar KK da yorumları okuyup yorum yazıyorum.
Bana göre daha yakın bir zamanda tecrübe yaşayan anne adayları varsa rica etsem yorum yapabilirlermi acaba?
(Bu yazıyı 1 saat önce burası yerine başka bir yere yazmışım baktım hiç bildirim yok o zaman fark ettim ve kesip buraya yapıştırdım)
Canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Canım çok teşekkür ederim.Canim hayirli olsun allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
canım bende yükletmicem
eni sonu çıkınca da diyet verecek
baştan dikkat ederim sonra kafamda rahat olur sonuçta
bide kendim bakarım 1 hafta açlık tokluk şekerine
kaçıncı haftada yükleme yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?