2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
günaydınlarr hanımlar ve kocaman sevgiler hepinize kan sulandırıcı ilaç kullanmıyorum ama ben de burun ve diş eti kanaması yaşıyorum kızlar... ama bu normalmiş herhalde kılcal damarlar genişliyormuş hamilelikte öyle duymuştum :)

Okudukça sinir basiyo gercekten.neden insanlar baskalarinin hayatını zehir etmekten zevk alır ki.esimin arkadaslari vardi,eslerinin her lafı illa bi igneleme ve laf sokma tarzinda.onlara bile katlanamiyordum,kayinvalideyi dusunemiyorum.allah islah etsin boyle insanları

Günaydın kızlarrr ..
Hayırlı haftasonları...
Hayırlı kandiller, kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah, hepimize hayırlı doğumlar olue, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah...
Dün doktora bi uğradık.. kız olduğu kesinleşti bebişkomun.. MarV-el yazabilirsin canım adı da ECE olucak inşallah..
Ece kıpır kıpır bacağı yüzünde bir dakika durmuuor:) dr bile dedi görüntü aldırmıyo bana falan diye.. maşalah ona nerden buluyo bu enerjiyi çözemedim..
Hissetmeye başladığımı söylemiştim size, iyice hissediyorum artık şüpheye düşürmücek şekilde güçlü tepikler atmaya başladı göbeğimin altında kasıklarımda ayakları..
Decavit previt gibi multivitaminleri hiç kesmicez hep kullanıcaz arkadaşlar...
Bir de çatlak kremi ve yağı önerdi dr mustela almanı isterim dedi..
10 gün sora falan da detaylıya giricez o zaman da yazarım.
Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum kızlar..

ben de sabah kalkıp burnumu sümkürünce kan geliyor canım az bir şey, ben de clexane kullanııyorum ama kullanmayanlarda da olabilir diye duymuştum
Canim ben demir hapi ve decavit kullaniorum. Oyle cok kanamio ama ara ara kanio ben de arastirdim normalmis

ekliyorum tatlım :) maşallah Eceye

ben doktora gideli iki ayi gecti kizlar haftaya gitcem insallah foto verir mi acaba

Hiç sorma canım hadi kayınvalideler oğlunu paylaşamadığından oğlunun üstünde ki otoriteyi kaybettiklerinden yapıyorlar birde 3. şahısların laf sokması daha da sinir en iyisi uzak durmak öyl e insanlardan ortamlarda da çok kendinden bahsetmemek ben artık öyle yapıyorum kafamda çok rahat

Senin de kandilin mübarek olsun, bir tekmelemeyen benim oğlum çikolata sevmem yiyorum tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…