ben de sabah kalkıp burnumu sümkürünce kan geliyor canım az bir şey, ben de clexane kullanııyorum ama kullanmayanlarda da olabilir diye duymuştumKizlar benim ara ara burnum kaniyor sizde var mi boyle bisey
Canım bende coraspirin kullanıyorum. disetim kanıyor. dra sordum. ondan degildir dedi. Ca ve Mg yazdı.ben de sabah kalkıp burnumu sümkürünce kan geliyor canım az bir şey, ben de clexane kullanııyorum ama kullanmayanlarda da olabilir diye duymuştum
ondan değil tabi ben dişhekimiyimCanım bende coraspirin kullanıyorum. disetim kanıyor. dra sordum. ondan degildir dedi. Ca ve Mg yazdı.
Okudukça sinir basiyo gercekten.neden insanlar baskalarinin hayatını zehir etmekten zevk alır ki.esimin arkadaslari vardi,eslerinin her lafı illa bi igneleme ve laf sokma tarzinda.onlara bile katlanamiyordum,kayinvalideyi dusunemiyorum.allah islah etsin boyle insanlarıAyy benim kayınvalidem den bahsediyorsun devlet şöyle iyi böyle iyi yok falanca özele gitmiş olmadık sorun çıkmış devlete gitmiş hiçbirşey olmamış devlette sanki çok ilgileniyorlar çok doktora gitme iki defa git yeter gibi gibi ben çalışıyorum yoksa işim vardı bunlarla üstelik benim kurumda herşeyi karşılıyor ama söylemedim eşimde soralım doğumda para alıyorlarsa vermem gibi birşeyler söyledi bende hemen fırçaladım tabi şu ana kadr bir kere doktor parası vermedin ( kürtaj ve yatışda dahil )bir zahmet ver dedim hemen yok onun sülalesi devlete gidiyormuş walla onların imkanı yok ondan bizde de herkes özele gidiyor asgari ücretle çalışan bile bende duymuyorum sülalecek seviyorlar iki kuruşun hesabını yapmasını benim maaşında hesabını yaptılarda ben onlardan uyanık çıktım hemen borca soktum kendimi :)
Canim ben demir hapi ve decavit kullaniorum. Oyle cok kanamio ama ara ara kanio ben de arastirdim normalmisben de sabah kalkıp burnumu sümkürünce kan geliyor canım az bir şey, ben de clexane kullanııyorum ama kullanmayanlarda da olabilir diye duymuştum
Tabiki doğrudur da, gülmeyi gerektiren bir durum göremedim burda. Herzaman herkesin bilmediği durumlar olabilirondan değil tabi ben dişhekimiyimgebelikte hormonlar etkili dişeti kanamasında
ekliyorum tatlım :) maşallah EceyeGünaydın kızlarrr ..
Hayırlı haftasonları...
Hayırlı kandiller, kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah, hepimize hayırlı doğumlar olue, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah...
Dün doktora bi uğradık.. kız olduğu kesinleşti bebişkomun..MarV-el yazabilirsin canım adı da ECE olucak inşallah..
Ece kıpır kıpır bacağı yüzünde bir dakika durmuuor:) dr bile dedi görüntü aldırmıyo bana falan diye.. maşalah ona nerden buluyo bu enerjiyi çözemedim..
Hissetmeye başladığımı söylemiştim size, iyice hissediyorum artık şüpheye düşürmücek şekilde güçlü tepikler atmaya başladı göbeğimin altında kasıklarımda ayakları..
Decavit previt gibi multivitaminleri hiç kesmicez hep kullanıcaz arkadaşlar...
Bir de çatlak kremi ve yağı önerdi dr mustela almanı isterim dedi..
10 gün sora falan da detaylıya giricez o zaman da yazarım.
Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum kızlar..
decaviti dovumdan sonraki alti ay daha kullaniyoruz kizlar ilk dogumumda oyle olmustu cocuga sutunuz vitaminli gidiyo sizde emzirirken vitaminsiz kalmiyorsunuzDeme bedecavitten kurtuluş yok yani
hayırlı olsun tatlım oğluşunn
ben hiç sevmiyorum ilaç kullanmayı yadecaviti dovumdan sonraki alti ay daha kullaniyoruz kizlar ilk dogumumda oyle olmustu cocuga sutunuz vitaminli gidiyo sizde emzirirken vitaminsiz kalmiyorsunuz
Hiç sorma canım hadi kayınvalideler oğlunu paylaşamadığından oğlunun üstünde ki otoriteyi kaybettiklerinden yapıyorlar birde 3. şahısların laf sokması daha da sinir en iyisi uzak durmak öyl e insanlardan ortamlarda da çok kendinden bahsetmemek ben artık öyle yapıyorum kafamda çok rahatOkudukça sinir basiyo gercekten.neden insanlar baskalarinin hayatını zehir etmekten zevk alır ki.esimin arkadaslari vardi,eslerinin her lafı illa bi igneleme ve laf sokma tarzinda.onlara bile katlanamiyordum,kayinvalideyi dusunemiyorum.allah islah etsin boyle insanları
Senin de kandilin mübarek olsun, bir tekmelemeyen benim oğlumGünaydın kızlarrr ..
Hayırlı haftasonları...
Hayırlı kandiller, kandiliniz mübarek olsun. Tüm dualarımız kabul olur inşallah, hepimize hayırlı doğumlar olue, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah...
Dün doktora bi uğradık.. kız olduğu kesinleşti bebişkomun..MarV-el yazabilirsin canım adı da ECE olucak inşallah..
Ece kıpır kıpır bacağı yüzünde bir dakika durmuuor:) dr bile dedi görüntü aldırmıyo bana falan diye.. maşalah ona nerden buluyo bu enerjiyi çözemedim..
Hissetmeye başladığımı söylemiştim size, iyice hissediyorum artık şüpheye düşürmücek şekilde güçlü tepikler atmaya başladı göbeğimin altında kasıklarımda ayakları..
Decavit previt gibi multivitaminleri hiç kesmicez hep kullanıcaz arkadaşlar...
Bir de çatlak kremi ve yağı önerdi dr mustela almanı isterim dedi..
10 gün sora falan da detaylıya giricez o zaman da yazarım.
Herkese sağlık ve mutluluk diliyorum kızlar..
Gunaydin herkese,kandiliniz mubarek dualariniz kabul olsun.allah bu guzel gunun hürmetine tum hamile ve bebislerine sifa versin.mutlu bir hafta sonu gecirmenizi dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?