2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cicekkokusu maşallah eceye:))) şimdiden hareketli desene bende ecemnaz istiroum ama babamiz pek socak bakmior:))
canım, Ece benim en sevdiğim isimdir, eşim ilk başta çok kısa istemiyorum dedi, ece nur olsun ece naz olsun dedi yanına bir şeyler ekleyelim dedi, ben de ona çift isimin zorluklarını hatırlatınca hak verdi :) ben isim listesi yapmıştım , ece olmasını istediğim halde yine de yaptım liste, eşime gösterdim. evet ece.. diye cevap verdi :)

Ecem Naz olarak mı istiyorsun ? Bak listeyi paylaşayım mı çok severek hazırlamıştım..

Tabiki doğrudur da, gülmeyi gerektiren bir durum göremedim burda. Herzaman herkesin bilmediği durumlar olabilir
yok cnm uzun zamandır çalışmıyorum da diş hekimi olduğum aklıma geldi, kendime gülüyorum ben :) dişle ilgili sorularda yardımcı olurum her zaman oğluşun da hayırlı olsun bu arada

slm kızlar bende ekim annesi olacagim nasipse. bir tane kızım var. su an 17 haftalik olduk. merak ettiğim sizin cinsiyetler ne zaman kesinleşti ben 14+5 ken dr %70 erkek dedi geçen gün devlete gittim muayene oldugun drda direk erkek dedi acaba iki farklı dr dedi ya kesin midir. kızıma da ilk dr erkek demişti pek güvenmiyorum

Hayırlı Kandiller sana da canım:)
Ne güzel bir haber bu böylemaşallah Ece'ye ömürlü olsun,hayırlı olsun,sağlıkla kavuşun Prensesinize inşallah

10 gün sonra da güzel haberlerle gel inşallah.

Hoşgeldin Can'ım,hayırlı olsun oğlun,sağlıkla kavuşun:)Değişmez artık bence,bişey görmese demezler:)

cicekkokusu maşallah eceye:))) şimdiden hareketli desene bende ecemnaz istiroum ama babamiz pek socak bakmior:))
aklıma orta okuldaki edebiyat hocam geldi bizim ingilizce hocası ile evliydiler kızı olduğunda annesi ismi ecem olsun diyor da bizim edebiyat hocası allah allah başka bir adam benim kızıma ecem mi diyicekmiş ilerde yanımda ecem diye mi seslenecekler hayatta kabul etmem o yalnızca benim kızım benim ecem olcak demişti de annesi bize anlatmıştı çok gülmüştük o zaman sonrasında ireme karar vermişlerdi belki senin eşin de böyle düşünüyordur :)

yeriz onların tepiklerini yaa kasıkta hissetmemiz normal mi canım ben ve bi kaç arkadaş neden hala o kadar asagida diye panik yapıyoruz da :) hosgelsin inşallah prenses Ece :) daha şimdiden isimde belli ne güzel biz hala karar veremedik darısı isim konusunda kararsız olanlara çok bi acelesi yok aslında ama insan konuşurken bebeğim yerine ismiyle hitap etmekte istiyo.

:):) Zeynep de güzel isim cnm.. belki zeynep ece ya da zeynep naz yapabilirsiniz, ikisiyle birlikte seslenirsiniz:)

Canim korkma, anneminde aynısı olmuş, hatta bana göğsünden su gelişimi fln die soruyordu.onun bluzunu fln islatiormus

Kızlar merhaba bugün kontrole gittim
Çok şükür bi sıkıntı yok
Yalnız bebeğimin böbreklerinde büyüme varmış detaylı ultrasona gir dedi hatta başka bi bölümde söyledi oraya gidebilirsin diye
Bununla karşılaşan var mı

MarV-el çok mantikli onu bile dusuyodur şimdiden kizimi kimselere vermem diyendwn beklenir:)) sen nasil istedin aldin onlarda alacak bugün diorum bende:))deli oluyor azcik kiskancizda haahaha
Erkeklerin hepsi aynı demekki benim eşimde kızım olursa dışarda okutmam 40 yaşınan önce evlendirmem evlenirse de ya iç güveysi olacak yada karşı dairemde oturacak diyor :)) sen niye beni aldın dediğimde baban vermeseydi banane diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…