cokkkkkkkkkkkkkkkkk benciller işte :)))Erkeklerin hepsi aynı demekki benim eşimde kızım olursa dışarda okutmam 40 yaşınan önce evlendirmem evlenirse de ya iç güveysi olacak yada karşı dairemde oturacak diyor :)) sen niye beni aldın dediğimde baban vermeseydi banane diyor.
zeynep in anlamını ögrendiginden beri tamam zeynep olcak dior , hiç yanına yok su yok ece yok naqzda istemem diyorr:):) Zeynep degüzel isim cnm.. belki zeynep ece ya da zeynep naz yapabilirsiniz, ikisiyle birlikte seslenirsiniz:)
ay benim babamda beni zorr vermişti :))babalar kızlarına karşı hep öyle galiba
benim eşimde dısarda üniversite okutmam dedi bikeresinde ki biz ikimizde ailelerden uzak üniversitede tanıstık dsün yani kendi kızlarına gelince :)))Erkeklerin hepsi aynı demekki benim eşimde kızım olursa dışarda okutmam 40 yaşınan önce evlendirmem evlenirse de ya iç güveysi olacak yada karşı dairemde oturacak diyor :)) sen niye beni aldın dediğimde baban vermeseydi banane diyor.
Evet cnm normal panik yapcak bişe yok :)yeriz onların tepiklerini yaa kasıkta hissetmemiz normal mi canım ben ve bi kaç arkadaş neden hala o kadar asagida diye panik yapıyoruz da :) hosgelsin inşallah prenses Ece :) daha şimdiden isimde belli ne güzel biz hala karar veremedik darısı isim konusunda kararsız olanlara çok bi acelesi yok aslında ama insan konuşurken bebeğim yerine ismiyle hitap etmekte istiyo.
Ay cnm çok güldüm yaa :):)aklıma orta okuldaki edebiyat hocam geldi bizim ingilizce hocası ile evliydiler kızı olduğunda annesi ismi ecem olsun diyor da bizim edebiyat hocası allah allah başka bir adam benim kızıma ecem mi diyicekmiş ilerde yanımda ecem diye mi seslenecekler hayatta kabul etmem o yalnızca benim kızım benim ecem olcak demişti de annesi bize anlatmıştı çok gülmüştük o zamansonrasında ireme karar vermişlerdi belki senin eşin de böyle düşünüyordur :)
:)) seni kızdırmak içindir o kuzucum.. ortak karara varırsınız daha var :)zeynep in anlamını ögrendiginden beri tamam zeynep olcak dior , hiç yanına yok su yok ece yok naqzda istemem diyorrikinciyi sana bırakırım dedi bi kere bakalım öyle anlasırsak ancakk olur yoksa izin vermicem oyle diyincede nasıl olsa ben yazdırcam diyorr
Canim ben 14. Haftada gittim erkege benziyor dedi. 18. Haftamda gittigimde erkek dedi. Kesin mi dedim 20 yildir bu isi yapiyorum genellikle sasirmadim burda gordugumu soyledim dedi. Herhalde degismez diye dusunuyorum. Kiz erkek fark etmez ama insan kendini doktorun dedigine gore ayarliao. Ben erkek bebege baya aliştim :)slm kızlar bende ekim annesi olacagim nasipse. bir tane kızım var. su an 17 haftalik olduk. merak ettiğim sizin cinsiyetler ne zaman kesinleşti ben 14+5 ken dr %70 erkek dedi geçen gün devlete gittim muayene oldugun drda direk erkek dedi acaba iki farklı dr dedi ya kesin midir. kızıma da ilk dr erkek demişti pek güvenmiyorum
başarıyorda sinir etmekte sagolsun:)) seni kızdırmak içindir o kuzucum.. ortak karara varırsınız daha var :)
bazen bende göbek deliğime yakın bi yerde hissediyorum bazen solda bazen sağda bazen çok aşağılarda benim bebek içerde taklalar atiyo sanırım ya da ben tekme diye anlıyorum kafa da atiyo :) isim listeni gördüm erkek olursa emir olacakmış sanırım :) bende emir istiyorum ama yanına bi isim daha olsun diyoruz mehmet emir - enes emir- yusuf emir gibi :) emir i ben seçtim diğer ismi sen seç diyorum eşime çok uzun ve doğar dogmaz çocuğu amca yapacak isimler söylüyo celalettin gibi :)Evet cnm normal panik yapcak bişe yok :)
doktor dedi zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin altında, ayakları daha aşşada,
ama sürekli yer değiştirdikleri için tepikleri farklı yerlerde hissedebilirsin dedi..
benim kafası sağda poposu solda bacakları aşşada gibi.. bazen tam kasığmn ortasından hissediyorum bazen de sol taraftan, yani panik yapcak bişey yok :)
Bizim isin kızsa da erkekse de belliydi cnm o yüzden düşünmedik, siz de karar verirsiniz en kısa zamanda, 20li haftalarda kulakları artık bizi duyuyor ya, ismiyle seslenince belki anlıyodur:)
inşallah ayrıntılı ultrasonda yanlış gördüğü anlaşılır canım 2 2erkekannesi in bebegindede benzer bi durum var idrar kesesiyle ilgili ama yavaş yavaş toparlıyo kendini 25. haftaya kadar hepimizin bebeği canavar gbi olacak inşallah.. daha küçücük ler doktorlar da yanılabiliyor bugün kandil dua edelim sağlıkla gelsin inşallah bütün bebislerKızlar merhaba bugün kontrole gittim
Çok şükür bi sıkıntı yok
Yalnız bebeğimin böbreklerinde büyüme varmış detaylı ultrasona gir dedi hatta başka bi bölümde söyledi oraya gidebilirsin diye
Bununla karşılaşan var mı
Canım bizimde kız olsaydı eşim illa zeynep diyordu ki bizde zeynep kaynıyo :) benim kız kardeşim zeynep gorumcemin ve eltimin kızları var zeynep yinede zeynep istiyordu :) bende çok seviyorum o ismi hiçbir devirde modası gecmıyo hatta bütün dizilerde bile bi zeynep oluyo :)başarıyorda sinir etmekte sagolsunyok şaka maka baya alıştım ben isme dedi degişcek gibi durmuyor ama zolucamm aslında deddigin gibi canım zeynep ismide güzel hiç modası gecmeyen klasik bi isim ama hep aklımda ecemnaz kalıcak
bizim iki taraftada zeynep ismi yok aslında oda avantaj zaten ALLAHtan klasik isimlerden zeynep i secti modası hiç gecmeyen bir isim, bakalım nasıl olur baba bayaalıştı geri dönüş zor olcak gibi duruyorCanım bizimde kız olsaydı eşim illa zeynep diyordu ki bizde zeynep kaynıyo :) benim kız kardeşim zeynep gorumcemin ve eltimin kızları var zeynep yinede zeynep istiyordu :) bende çok seviyorum o ismi hiçbir devirde modası gecmıyo hatta bütün dizilerde bile bi zeynep oluyo :)
iki tarafta da yoksa çok güzel bi isim canım yanına bi isim olsada olur olmasada hoşunuza giden kısa bi isim olursa onuda ekleyebilirsiniz yanına :)bizim iki taraftada zeynep ismi yok aslında oda avantaj zaten ALLAHtan klasik isimlerden zeynep i secti modası hiç gecmeyen bir isim, bakalım nasıl olur baba bayaalıştı geri dönüş zor olcak gibi duruyor
yanına isim istemiyor malesef canımiki tarafta da yoksa çok güzel bi isim canım yanına bi isim olsada olur olmasada hoşunuza giden kısa bi isim olursa onuda ekleyebilirsiniz yanına :)
Yusuf Emir çok güzelmiş bencebazen bende göbek deliğime yakın bi yerde hissediyorum bazen solda bazen sağda bazen çok aşağılarda benim bebek içerde taklalar atiyo sanırım ya da ben tekme diye anlıyorum kafa da atiyo :) isim listeni gördüm erkek olursa emir olacakmış sanırım :) bende emir istiyorum ama yanına bi isim daha olsun diyoruz mehmet emir - enes emir- yusuf emir gibi :) emir i ben seçtim diğer ismi sen seç diyorum eşime çok uzun ve doğar dogmaz çocuğu amca yapacak isimler söylüyo celalettin gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?