2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cokkkkkkkkkkkkkkkkk benciller işte :)))

:):) Zeynep de güzel isim cnm.. belki zeynep ece ya da zeynep naz yapabilirsiniz, ikisiyle birlikte seslenirsiniz:)
zeynep in anlamını ögrendiginden beri tamam zeynep olcak dior , hiç yanına yok su yok ece yok naqzda istemem diyorr ikinciyi sana bırakırım dedi bi kere bakalım öyle anlasırsak ancakk olur yoksa izin vermicem oyle diyincede nasıl olsa ben yazdırcam diyorr

benim eşimde dısarda üniversite okutmam dedi bikeresinde ki biz ikimizde ailelerden uzak üniversitede tanıstık dsün yani kendi kızlarına gelince :)))

Evet cnm normal panik yapcak bişe yok :)
doktor dedi zaten bebeğin kendisi göbek deliğinin altında, ayakları daha aşşada,
ama sürekli yer değiştirdikleri için tepikleri farklı yerlerde hissedebilirsin dedi..

benim kafası sağda poposu solda bacakları aşşada gibi.. bazen tam kasığmn ortasından hissediyorum bazen de sol taraftan, yani panik yapcak bişey yok :)

Bizim isin kızsa da erkekse de belliydi cnm o yüzden düşünmedik, siz de karar verirsiniz en kısa zamanda, 20li haftalarda kulakları artık bizi duyuyor ya, ismiyle seslenince belki anlıyodur:)

A
Ay cnm çok güldüm yaa :):)
Bi de aşkım diye isim var mesela onu düşünsene:):):)

:)) seni kızdırmak içindir o kuzucum.. ortak karara varırsınız daha var :)

Canim ben 14. Haftada gittim erkege benziyor dedi. 18. Haftamda gittigimde erkek dedi. Kesin mi dedim 20 yildir bu isi yapiyorum genellikle sasirmadim burda gordugumu soyledim dedi. Herhalde degismez diye dusunuyorum. Kiz erkek fark etmez ama insan kendini doktorun dedigine gore ayarliao. Ben erkek bebege baya aliştim :)

:)) seni kızdırmak içindir o kuzucum.. ortak karara varırsınız daha var :)
başarıyorda sinir etmekte sagolsun yok şaka maka baya alıştım ben isme dedi degişcek gibi durmuyor ama zolucamm aslında deddigin gibi canım zeynep ismide güzel hiç modası gecmeyen klasik bi isim ama hep aklımda ecemnaz kalıcak

bazen bende göbek deliğime yakın bi yerde hissediyorum bazen solda bazen sağda bazen çok aşağılarda benim bebek içerde taklalar atiyo sanırım ya da ben tekme diye anlıyorum kafa da atiyo :) isim listeni gördüm erkek olursa emir olacakmış sanırım :) bende emir istiyorum ama yanına bi isim daha olsun diyoruz mehmet emir - enes emir- yusuf emir gibi :) emir i ben seçtim diğer ismi sen seç diyorum eşime çok uzun ve doğar dogmaz çocuğu amca yapacak isimler söylüyo celalettin gibi :)

inşallah ayrıntılı ultrasonda yanlış gördüğü anlaşılır canım 2 2erkekannesi in bebegindede benzer bi durum var idrar kesesiyle ilgili ama yavaş yavaş toparlıyo kendini 25. haftaya kadar hepimizin bebeği canavar gbi olacak inşallah.. daha küçücük ler doktorlar da yanılabiliyor bugün kandil dua edelim sağlıkla gelsin inşallah bütün bebisler

Canım bizimde kız olsaydı eşim illa zeynep diyordu ki bizde zeynep kaynıyo :) benim kız kardeşim zeynep gorumcemin ve eltimin kızları var zeynep yinede zeynep istiyordu :) bende çok seviyorum o ismi hiçbir devirde modası gecmıyo hatta bütün dizilerde bile bi zeynep oluyo :)

bizim iki taraftada zeynep ismi yok aslında oda avantaj zaten ALLAHtan klasik isimlerden zeynep i secti modası hiç gecmeyen bir isim, bakalım nasıl olur baba bayaalıştı geri dönüş zor olcak gibi duruyor

bizim iki taraftada zeynep ismi yok aslında oda avantaj zaten ALLAHtan klasik isimlerden zeynep i secti modası hiç gecmeyen bir isim, bakalım nasıl olur baba bayaalıştı geri dönüş zor olcak gibi duruyor
iki tarafta da yoksa çok güzel bi isim canım yanına bi isim olsada olur olmasada hoşunuza giden kısa bi isim olursa onuda ekleyebilirsiniz yanına :)

Merhaba hanımlar Kandiliniz mübarek olsun. Bu mübarek günde edilen tüm dualarımız kabul olsun inşallah. Sağlıklıca bebeklerimizi kucağımıza alırız. Bugün 3lü tarama testi sonucunu aldım temiz çıktı çok şükür. Bebeğimin kalbinde ufak bi parıltı vardı. Doktor 6 aydan sonra geçer dedi. Inşallah geçecek. 1 haziranda ayrıntılı ultrason var inşallah onda da hiç bir sorun çıkmaz allahın izniyle. Gönlümüzü de rahat tutalım ki bebişlerimiz etkilenmesin. Rabbim cümlemizin evladını esirgesin bol bol bol şifa versin inşallah.

Yusuf Emir çok güzelmiş bence biraz düşünsün cnm eminim çok güzel bulucaksınız Emir zaten çok moda çok güzel bayılıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…