2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bana neden burda kimse cevap vermiyor
Kimmiş o sana cevap vermeyenler söyle hele ben mi yoksa şaka bi yana da canım biz daha p.tesi ayrıntılıya giricez :) normalde dündü ama finalim vardı bizde radyolog bakicak renkli olucak herhalde bilmiyom ki gelince sana söylerim amannn canım sağlıklı olsunda bebisin gözün aydın herseyden önce

Kızlar merhaba nasılsınız? Biz bugun 21 +1 iz.. Bu haftada boy kilo ölçtüren var mı merak ettim? Boyumuz 24,5 kilo 470gr çıktı da bana çok geldi niyeyse:) bi size sorim dedim

Sağol cnm bnm çok şükür saglikliydi. Ama renklide görmek isterdim ben her organa ama olsun sen bir bakalım pazartesi hayirli haberler ver bizede cnm

Kızlar merhaba nasılsınız? Biz bugun 21 +1 iz.. Bu haftada boy kilo ölçtüren var mı merak ettim? Boyumuz 24,5 kilo 470gr çıktı da bana çok geldi niyeyse:) bi size sorim dedim
Maslahhh cnm senin bebiş biraz ıri olacak galiba ben dün gittim benim yabrum 385 gramdi boyuda baştan popoya ölçtü 16 cm dedi

Maslahhh cnm senin bebiş biraz ıri olacak galiba ben dün gittim benim yabrum 385 gramdi boyuda baştan popoya ölçtü 16 cm dedi
Cnm ölçme yöntemine göre değişiyor olabilir.. Bizim dr baş popo bacakkemiği 3 ünü ölçüyo ona göre çıkıyo değerler.. Netten araştırdım normal görünüyor :) ama bana bebeğim uzun olcak gibi geliyor içimde bir his belki bilemedim:)

Sağol cnm bnm çok şükür saglikliydi. Ama renklide görmek isterdim ben her organa ama olsun sen bir bakalım pazartesi hayirli haberler ver bizede cnm
ayrintiliyi kadindogumcu yapmiyor canim radyolog ya da perinatolog yapiyir ultrasonlar biraz farkli canim bakalim hayirlisi guzel sonuclar hepimize

Size yazicanca fark ettim 21+0 gec degil dimi?ben 24e kadar oluyor diye biliyordum,nette baktim 22 son diyor.siz ne zaman yaptirdiniz?erkene alsam mi randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…