2-3 gundur ayaklarim inanilmaz sisiyor. yurusem sisiyor, yatsam inmiyor. Sizde de var mi? Ne yapiyorsunuz bununla ilgili?
al bendende o kadar ama ben bir haftada iki iş seyahati yaptım ona bağlıyordum2-3 gundur ayaklarim inanilmaz sisiyor. yurusem sisiyor, yatsam inmiyor. Sizde de var mi? Ne yapiyorsunuz bununla ilgili?
Evet aynen,benim de 2 gündür şişiyor alt bacağım,bileklerim,ayaklarım.Çok geriliyor.Sıcaklarla ilgisi var kesin.Havalar ısındıkça ve biz şiştikçe de hep olacak sanırım.Tuzu azaltın deniyor,ayakları kalp hizasından yukarı kaldırıp dinlendirmek bi de bildiğim.Ama okulda ayakları nasıl dikeceksem yukarı artık...
al bendende o kadar ama ben bir haftada iki iş seyahati yaptım ona bağlıyordum
2-3 gundur ayaklarim inanilmaz sisiyor. yurusem sisiyor, yatsam inmiyor. Sizde de var mi? Ne yapiyorsunuz bununla ilgili?
Aymi durumdayim kizlar okul kapansin ve hep uzatayom ayaklari diye bakiyorum. 4 5 gundur şişme yaşıyorum ayaklarımda. Kaldirip uzun sure yatunca geciyor cok sukur. Ben 3 4 gundur hamur isi tuzu azalttim tatli da yemiyirum daha rahatim. Ama asil etkileyen bence sicaklar v3 yorgunluk. Okulda bazen izin alip uzatasim geliyor ogretmenler odasinda falan ama malesef bende bacak agrisi ve krampta var 1 haftadir.Evet aynen,benim de 2 gündür şişiyor alt bacağım,bileklerim,ayaklarım.Çok geriliyor.Sıcaklarla ilgisi var kesin.Havalar ısındıkça ve biz şiştikçe de hep olacak sanırım.Tuzu azaltın deniyor,ayakları kalp hizasından yukarı kaldırıp dinlendirmek bi de bildiğim.Ama okulda ayakları nasıl dikeceksem yukarı artık...
Daha benim yok canim 18 gun oldu tik yok esimi arattirdim daha cikmadi dediler istanbul genetikte drum da neden acale istemediyse bizimde on sonuclari cok sevindim senin adina hayirlisiyla saglikli sihhatli su kizlari bi kucagimiza alabilseydik...Kizlar amniyosentez hizli gelecek olan sonucum geldi şükürler olsun Allah'a temiz cikti... Birde 15 gün sonra gelecek olan var oda temiz cikar inş...boyle bir stres yokk şükürler olsunntek tek etiket yapamadim soran dua eden herjese tesekkur ederim Allah bizlere bagislasin onlari saglikli sekilde ins...
Amin birde ben sıcağı çok seven bir insanim bu mevsimde ki sicaklar beni etkilemezdi helede ankaranin sıcağı şimdiden sıcakta daralıyorum yazın zor ama keyfli gececek bizim için en azindan yagmur kar don olmayacak hazirliklarimizi daha rahat yapacağızO seyahatler zaten bu sismelerimin baslangici. Benim hamilelikten once de yaz donemlerinde ve seyahatlerde siserdi ama hic bu kadar olmamisti. Birde daha bunun temmuzu var agustosu var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Tabi ki hayır o bana yaptı mı ki hem anbe katna düşünce baba kucağa alinca demişlerKızlar babalar günü için eşlerinize sürpriz tarzı birşeyler yapacak mısınız hediye vs..
Bu konu cok onemli esiminde ilk babalar günü ne yapsam diye dusunup duruyorum kizlar bu konuya yogunlasalim ya :)Kızlar babalar günü için eşlerinize sürpriz tarzı birşeyler yapacak mısınız hediye vs..
Canım inş guzel haberlerle geleceksin.Günaydın bugün ayrıntılı ultrason randevumuz var 09:30 da
Guzel haberlerini bekliyoruz insallah:)Günaydın bugün ayrıntılı ultrason randevumuz var 09:30 da
Canım çıktın mı.. hayırlı haberlerle gel inşallah..Günaydın bugün ayrıntılı ultrason randevumuz var 09:30 da
Kızlar babalar günü için eşlerinize sürpriz tarzı birşeyler yapacak mısınız hediye vs..
Evet ayrıntılı güzel geçti yarım kilo 27 cm güzel kızım ama 10 dakika ultrasonda cooook rahatsız oldu hanımefendi çok şiddetli tekmeler attı doktor rahatsız ettim sanırım dedi ciciler alıyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?