2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
2-3 gundur ayaklarim inanilmaz sisiyor. yurusem sisiyor, yatsam inmiyor. Sizde de var mi? Ne yapiyorsunuz bununla ilgili?

2-3 gundur ayaklarim inanilmaz sisiyor. yurusem sisiyor, yatsam inmiyor. Sizde de var mi? Ne yapiyorsunuz bununla ilgili?

Evet aynen,benim de 2 gündür şişiyor alt bacağım,bileklerim,ayaklarım.Çok geriliyor.Sıcaklarla ilgisi var kesin.Havalar ısındıkça ve biz şiştikçe de hep olacak sanırım.Tuzu azaltın deniyor,ayakları kalp hizasından yukarı kaldırıp dinlendirmek bi de bildiğim.Ama okulda ayakları nasıl dikeceksem yukarı artık...

Evet canim bende sicaklarla ilgili diye dusunuyorum. Ayak bileklerim kayboldu resmen. Aksamdan beri yattim yukari kaldirdim, masaj soguk su ile ayak banyosu hicbiri banamisin demedi. Hareketsizlikten olabilir mi diye yuruyise de gittim yine olmadi. Okulda surekli oturmak zorundayiz, nasil gececek bu yaz ve sicaklar bakalim. Tuzsuz yemeli haklisin. Cok devam ederse bir doktora gitmeyi dusunuyorum.

al bendende o kadar ama ben bir haftada iki iş seyahati yaptım ona bağlıyordum

O seyahatler zaten bu sismelerimin baslangici. Benim hamilelikten once de yaz donemlerinde ve seyahatlerde siserdi ama hic bu kadar olmamisti. Birde daha bunun temmuzu var agustosu var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

Aymi durumdayim kizlar okul kapansin ve hep uzatayom ayaklari diye bakiyorum. 4 5 gundur şişme yaşıyorum ayaklarımda. Kaldirip uzun sure yatunca geciyor cok sukur. Ben 3 4 gundur hamur isi tuzu azalttim tatli da yemiyirum daha rahatim. Ama asil etkileyen bence sicaklar v3 yorgunluk. Okulda bazen izin alip uzatasim geliyor ogretmenler odasinda falan ama malesef bende bacak agrisi ve krampta var 1 haftadir.

Daha benim yok canim 18 gun oldu tik yok esimi arattirdim daha cikmadi dediler istanbul genetikte drum da neden acale istemediyse bizimde on sonuclari cok sevindim senin adina hayirlisiyla saglikli sihhatli su kizlari bi kucagimiza alabilseydik...

N Niloya07 ins seninde temiz cikacak canimm üzerinden kocaman bi yük kalkarrninde.. Benim erken istedi Dr o cikti bide 15 gün sonra cikcak olan var...valla sağ salim zamanında alalim inş kucagimiza seni en iyi bem anlarim herhalde sonucu almaya gittigmde bayiliyordum nerdeyseheyecandan:+(

O seyahatler zaten bu sismelerimin baslangici. Benim hamilelikten once de yaz donemlerinde ve seyahatlerde siserdi ama hic bu kadar olmamisti. Birde daha bunun temmuzu var agustosu var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.
Amin birde ben sıcağı çok seven bir insanim bu mevsimde ki sicaklar beni etkilemezdi helede ankaranin sıcağı şimdiden sıcakta daralıyorum yazın zor ama keyfli gececek bizim için en azindan yagmur kar don olmayacak hazirliklarimizi daha rahat yapacağız

Kızlar babalar günü için eşlerinize sürpriz tarzı birşeyler yapacak mısınız hediye vs..

bende yapmıcam anneler gününde bana bişey yapmadı
ertesi gün dağıtılan çiçeklerden varmışta ama ordan düşünüpte almış
dün alsaydın dedim
o yüzden yapmıyorum hıh

Gunaydin kizlar benim.doktprum dun ayrintiliyi kendisi bakti tüm organlara elan gelisimi yerleşimi iyi dedi hersey yokunda cok sukur ama siyah beyazda bakti sonra renklide ayaklarini gobek kordonu yuzunu ellerini gorduk ama ayrıntılı ukyrasonda organlara emekli uktrasonda bakılmıyor mu normalde kizlar sizin renkli ultrason nasıl oldu

Ayy minnosum benim .. Cok sukur canim gozun aydin.
Benim de sali gunu valla cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…