2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın tüm hamislere
Dün gittim kızımı ayrıntılı ultrasonda gördüm çok şükür her şeyimiz normal. Kilosu 480 gr boyu 28 cm. Dudaklarını ellerini ayaklarını heryeri ni görüyorsun çok güzel bir duygu allahım kucagimizada almayi nasıp etsin ins

Gözün aydın tatlım :)

Maşallah canımmm cok sevindimmm ..
Darıısı başımızaaa

Gunaydin arkadaslarr esimi dun gecirdik gitti mubarek topraklara yoklugu zor geldi dun biraz icim cosuyo baya kotu oldum neyseki oglum zamanimi dolduruyor 1 ayi geciricez oyle boyle
Canım bol bol dua eddcek size.. Allah kavustursun

Size yazicanca fark ettim 21+0 gec degil dimi?ben 24e kadar oluyor diye biliyordum,nette baktim 22 son diyor.siz ne zaman yaptirdiniz?erkene alsam mi randevuyu
canım çok farketmiyor ama 20-21-22 ideal sanırım. senin randevun 21+0 ise gayet iyi. ben de 20+3 de gitmişim baktım da.. içii ferah tut :)

yarın randevu almaya gıdecegım. bu hafta içinde cekılecek ınsallah. sen gıttınmı.
Canım gittim. özeldeki yerine.tam 20 dk sürdü. İlk 5 dk falan renkli resim için görüntü alıyor dr bu sırada ekranda sen de görüosn bebeğini hareketlerini. Onu da video olarak cd ye basıyor zaten. Benim için avantajı o cd oldu. İlerde çocuğuna izletenilirsin bak sen anne karnında böyle takılıyodun diye..
Renkliden sonra siyah beyaz normal ultrasona geçiyor boy kilo ölçüyor. Sonra bebeğin başı ile detaylı bakıyor,sonra karın bölgesi kalbi,sonra diğer uzuvları ev ayak parmak saymaca. Sonra bitiyor.
ama kullandığı cihaz benim doktorumunkinden daha iyi değildi. Hatta aynıydı belki bilmiyorum.Yani farklı bi görüntü görmeyi bekliyodum ben, daha net , daha detaylı organları göreceğimi falan.. Ama öyle olmadı o biraz hayal kırıklığı yarattı aslında.. sadece kendi doktorumdan aşka bir göz bakmış oldu yani..

G gunesjuly1234 senin kendi doktorun nerede? Nasıl yapıyor o muayeneleri? Renkli resim veryor mu ? Eğer sen gittğide kendi doktorun veriyorsa resim falan bu doktor çok anlamlı değil aslında.. Doktoru renkli resim vermeyenler için avantajlı..
Cihazı daha iyi olan Ali Ergün duydum aklında olsn ama muayenesi daha pahalı. 400 tlymiş.. Tepeprime da ofisi. Dediğim gibi Ali İpek de iyi dikkatlice bakıyor bilgi veryor ama çok farklı da değildi kendi doktorumdan. Gerçi bebek sağlıklı ise extra ne söyleyecek ama sen gözünle daha net görmek istiyorsan birşeyleri diye söyledim cnm :)

bu konuda doktor önemli,
çevremde özelde normal doğum yapan çok kişi var.
benim doktorum normal doğumcu bir doktordu, o sebeple seçmiştim gatta, eşimin iş yerinden 2 arkadaş da aynı dönem ona gidiyorlardı.
birinin tüp bebek olmasına rağmen o ikisi normal doğum yaptı, ben sezeryan yaptım.
kilolu bebekti, o durumda bana normal diyen doktordan kaçardım aslında, bazen sezeryan hayat kurtarıcıdır, bunu unutmayalım. ki aynı dönem haberlerde, devlet hastanesinde bir kadın kilolu bebeği normal doğum yapmaya çalışırken bebeğin hayatına mal olmuştu.

sizden alıntı yaptım yanlış anlamayın ama bu sezeryan mı normal doğum mu muhabbetinde ezberden konuşulmasına üzülüyorum, bazı kişiler etkilenip kendine uymasa bile normal doğuma zorluyorlar kendilerini, sonrası da facia oluyor. bence doktorunuza güveniyorsanız doğum yöntemine onun karar vermesine izin vermelisiniz, doktorunuza güvenmiyorsanız da şimdiden değiştirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…