- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
Canim ben 23+0 da girmiş olacağım :) geç olsaydı doktorum vermezdi o zamana :)Size yazicanca fark ettim 21+0 gec degil dimi?ben 24e kadar oluyor diye biliyordum,nette baktim 22 son diyor.siz ne zaman yaptirdiniz?erkene alsam mi randevuyu
Gözün aydın tatlım :)Günaydın tüm hamislere
Dün gittim kızımı ayrıntılı ultrasonda gördüm çok şükür her şeyimiz normal. Kilosu 480 gr boyu 28 cm. Dudaklarını ellerini ayaklarını heryeri ni görüyorsun çok güzel bir duygu allahım kucagimizada almayi nasıp etsin ins
Maşallah canımmm cok sevindimmm ..Günaydın tüm hamislere
Dün gittim kızımı ayrıntılı ultrasonda gördüm çok şükür her şeyimiz normal. Kilosu 480 gr boyu 28 cm. Dudaklarını ellerini ayaklarını heryeri ni görüyorsun çok güzel bir duygu allahım kucagimizada almayi nasıp etsin ins
Canım bol bol dua eddcek size.. Allah kavustursunGunaydin arkadaslarr esimi dun gecirdik gitti mubarek topraklara yoklugu zor geldi dun biraz icim cosuyo baya kotu oldum neyseki oglum zamanimi dolduruyor 1 ayi geciricez oyle boyle
Canim ben de 22. Haftada gidicem. Dokorum 22. De gel ayrintiliya alalim demisti.Size yazicanca fark ettim 21+0 gec degil dimi?ben 24e kadar oluyor diye biliyordum,nette baktim 22 son diyor.siz ne zaman yaptirdiniz?erkene alsam mi randevuyu
Kızlar ayrıntılı ultrason a girdiniz mi??
Benimkiside 480 gr 28 cm:)Kızlar merhaba nasılsınız? Biz bugun 21 +1 iz.. Bu haftada boy kilo ölçtüren var mı merak ettim? Boyumuz 24,5 kilo 470gr çıktı da bana çok geldi niyeyse:) bi size sorim dedim
cnm sevindim :) dün biraz araştırdım zaten 22.hafta için normalmiş... Allah sağlık sıhhat versin hepsine..Benimkiside 480 gr 28 cm:)
canım çok farketmiyor ama 20-21-22 ideal sanırım. senin randevun 21+0 ise gayet iyi. ben de 20+3 de gitmişim baktım da.. içii ferah tut :)Size yazicanca fark ettim 21+0 gec degil dimi?ben 24e kadar oluyor diye biliyordum,nette baktim 22 son diyor.siz ne zaman yaptirdiniz?erkene alsam mi randevuyu
Nerden aliyosun canimYa o kadar çok şey sectimki bir aldığımdan dönüp bir tane daha almışim artık oturup gereksiz olanları çıkardım çokmu abarttim diyorum yaa
yarın randevu almaya gıdecegım. bu hafta içinde cekılecek ınsallah. sen gıttınmı.G gunesjuly1234 cnm merhaba. sen detaylıya ali ipek'e gideceğim diyordun gittin mi merak etim?
Ben ayin 15inde 21+0 da gireceegim insallah...
Canım gittim. özeldeki yerine.tam 20 dk sürdü. İlk 5 dk falan renkli resim için görüntü alıyor dr bu sırada ekranda sen de görüosn bebeğini hareketlerini. Onu da video olarak cd ye basıyor zaten. Benim için avantajı o cd oldu. İlerde çocuğuna izletenilirsin bak sen anne karnında böyle takılıyodun diye..yarın randevu almaya gıdecegım. bu hafta içinde cekılecek ınsallah. sen gıttınmı.
Lcw ve civilden aldım şimdilikNerden aliyosun canim
devlet hastanesi miydi acaba özellerde daha kısa sürdüğü ve daha kolay olduğu için hep sezaryene yönlendiriliyor gibi geliyor bana hamileler. hayır kime sorduysam yakın zaman doğumu son aya kadar normaldi ama sonra dönmedi yok bilmemne diye kızlara hep sezaryen olmuşlar. peki dayanması zor mu sancılara? anneannem adet sancısına benze biraz daha fazlaydı sadece diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?