2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum

Gun icinde bana da hareket etmedi gibi gelebiliyor.arkadaslrn dedigi gibi uzaniyorum sirt ustu çikolata mi da yiyorum..basliyor hareketler

Tetenoz asisini ben ilk gebeligimde olmak istemedim korktum.doktorum bebeğini yeni dogan tetanozuna karsi koruyacak deyince yaptırmıştim.allaha sukur 5 dozu tamamladim.

Merhaba..kıyafetlerde Yenidoğan yazıyosa o en fazla 3.5 kg kadar olabiliyo.benim kızım 3.65 dogmustu Yenidoğan aldığım zıbınları dogdugu gün bile giydiremedim.ancak prematüre bi bebek falan olursa cevremde hediye edeceğim..0-3 ay almak daha mantıklı bence

bursa3394 , sedabk doktorum ben kendi hamileliğimde de yaptırmadım dedi
allah allah :S kafam çok karıştı 2 2erkekannesi arkadaşımız yaptırmış çok şükür bi sorun olmamış ben bu aşıyı yaptıranlarda da bi sorun olduğunu hiç duymadım.doktorumunda onayı var neyse gideyim yaptırayım bari korkuyorum da canım acıyacak diye

kızlar bilmiyorum bende bi sorun mu var kızım ilk hareket ettiği zamanlarda karnımın sol tarafından aayaklarını sağ tarafında ellerini oynatıyordu şimdilerde sol taraftan hiç ayak atmıyor bağırsaklarıma atıyor içimde balon patlamış gibi oluyor sağ taraftan yine ellerini oynatmaya çıkartmaya devam ediyor ama ayaklarını bağırsaklarıma vuruyor hep çok tuhaf oluyorum yönünü mü şaşırdı acaba yoksa öyle daha mı rahat etti

balık gibi oradan oraya döner o artık :)

Kizlar biraz ozel olacak ama hamilelik nasil gidiyor eslerin yaklasimi nasil bu konuda biz herseyi unuttuk problemlerden yani umutsuz vaka

Canım korkma sinek ısırığı gibi :) ben birkaç arkadaşıma sordum yaptırmamışlar , netten biraz araştırınca gelişmemiş ülkelerde ve evde doğum yapacakların muhakkak yapması gerektiği yazıyor her doktor farklı yorumluyor ama sanki iki düşünce de haklı dediğim gibi benim doktor daha önce kaybın var ben önermiyorum yaptırma dedi, eğer kaybın olmasaydı sana bırakırdım ister yaptır ister yaptırma,

CANIM BEN 19+1İM HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM SEN NE ZAMAN HİSSETMEYE BAŞLADIN? BİDE İLK HİSSETTİĞİN NASIL BİŞEYDİ

CANIM SİNEK ISIRIĞI GİBİ DEĞİL BENCE YAA 1 HAFTA OLDU YAPTIRALI HALA KOLUMUN ÜSTÜNE YATAMIYORUM DOKUNAMIYORUM

CANIM BEN 19+1İM HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM SEN NE ZAMAN HİSSETMEYE BAŞLADIN? BİDE İLK HİSSETTİĞİN NASIL BİŞEYDİ
ben ilk hissettiğimde 21. haftadaydım normal pantolon giymiştim karın kısmı dardı toplantıdaydım bişeyler içerde durmadan vuruyordu , pantolonun kemer kısmını yukarı çekiyordum duruyordu karna düşünce tekrar başlıyordu öyle hissetmiştim sonra haftada 1 yada 2 son 3 gündürde daha sık , benimki biri seni parmağı ile dürter ya öyle idi

Sezeryan olabilmesi icin tetanoz cok onemliymis diye biliyorum son dakika nasil dogum yapacagimiz belli olmaz
2 arkadaşım yaptırmadı ve kendi istekleri ile sezeryan olmuşlardı önemli olan bebeğin kordonunun kesildiği aletin paslı olmaması ve steril olmasıymış.

bende genelde sağda hissediyodum kızımı ama artık heryerde :) içerden ordan oraya gidip geliyo resmen bi an soldan vuruyo canımı acıtıcak kadar sonra aynı hızla sağdan yiyorum tekmeyi bi kaç saniye sonra. çok koşucaz sanırım peşinden ama dur bakalım :)))

Kizlar biraz ozel olacak ama hamilelik nasil gidiyor eslerin yaklasimi nasil bu konuda biz herseyi unuttuk problemlerden yani umutsuz vaka

eşim daha bi yardımcı olmaya başladı zaten normalede yardım ederdi. dr kontrolüne gittiğimiz günlerde daha bi diline vuruyo dikkat et demek kızını görünce mutlu oluyo adam :) öbür konuda aklına gelmiyo çok ama ben getirtiyorum şükür bi yaramazlığımız sıkıntımız olmadığı için ayda 1 falan olabiliyo, zaten ramazan dolayısıyla kapatırız sezonu normaldede. akşamları durup durup karnıma bakıyo oynadı diyince elini koyuyo ama ona denk gelmiyo bi türlü. arkadaşına dert yanmış bu kız beni sevmiycek galiba ne zaman karnını ellesem duruyo hareketini hala hissedemedim diye

bana birşey olmadı ya aşıdan sonra iğneyi bile hissetmedim beni en çok şu çiğ ete dokunmamak sıkıntıya düşürüyor arkadaş eldivenle yemek yapmak ne zor iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…