- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum
Insallah guzel haberler alirsinizSaat 2 de ayrıntılı ultrason var. Tedirginim dua edin
Günaydın canlar :) bu yenidogan hastane çıkışları, 0-3 m bedenlere göre daha küçük oluyor değil mi? Sanki iri bi bebek doguracakmisim gibi hissediyorum ve elim surekli 3-6 m bedenlere gidiyor.. yani yaklaşık 4 kilo civari bi bebege 0-3 m bedenler küçük gelir mikiya da ilk kıyafetlerini hamileligin sonlarına doğru mu alsam, kilo gidişatına göre .. Ayy çok tecrübesizim bu konularda
allah allah :S kafam çok karıştı 2 2erkekannesi arkadaşımız yaptırmış çok şükür bi sorun olmamış ben bu aşıyı yaptıranlarda da bi sorun olduğunu hiç duymadım.doktorumunda onayı var neyse gideyim yaptırayım bari
kızlar bilmiyorum bende bi sorun mu var kızım ilk hareket ettiği zamanlarda karnımın sol tarafından aayaklarını sağ tarafında ellerini oynatıyordu şimdilerde sol taraftan hiç ayak atmıyor bağırsaklarıma atıyor içimde balon patlamış gibi oluyorsağ taraftan yine ellerini oynatmaya çıkartmaya devam ediyor ama ayaklarını bağırsaklarıma vuruyor hep çok tuhaf oluyorum yönünü mü şaşırdı acaba yoksa öyle daha mı rahat etti
Cnm erken dogumu cok azda olsa tetikliyo bide bnm doktorum dedi dagda bayirda yapmiyacagin icin sorun olmaz dediTeşekkürler canım yalnız değilim yani
Canım korkma sinek ısırığı gibi :) ben birkaç arkadaşıma sordum yaptırmamışlar , netten biraz araştırınca gelişmemiş ülkelerde ve evde doğum yapacakların muhakkak yapması gerektiği yazıyor her doktor farklı yorumluyor ama sanki iki düşünce de haklı dediğim gibi benim doktor daha önce kaybın var ben önermiyorum yaptırma dedi, eğer kaybın olmasaydı sana bırakırdım ister yaptır ister yaptırma,allah allah :S kafam çok karıştı 2 2erkekannesi arkadaşımız yaptırmış çok şükür bi sorun olmamış ben bu aşıyı yaptıranlarda da bi sorun olduğunu hiç duymadım.doktorumunda onayı var neyse gideyim yaptırayım barikorkuyorum da canım acıyacak diye
CANIM BEN 19+1İM HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM SEN NE ZAMAN HİSSETMEYE BAŞLADIN? BİDE İLK HİSSETTİĞİN NASIL BİŞEYDİkızlar bilmiyorum bende bi sorun mu var kızım ilk hareket ettiği zamanlarda karnımın sol tarafından aayaklarını sağ tarafında ellerini oynatıyordu şimdilerde sol taraftan hiç ayak atmıyor bağırsaklarıma atıyor içimde balon patlamış gibi oluyorsağ taraftan yine ellerini oynatmaya çıkartmaya devam ediyor ama ayaklarını bağırsaklarıma vuruyor hep çok tuhaf oluyorum yönünü mü şaşırdı acaba yoksa öyle daha mı rahat etti
CANIM SİNEK ISIRIĞI GİBİ DEĞİL BENCE YAA 1 HAFTA OLDU YAPTIRALI HALA KOLUMUN ÜSTÜNE YATAMIYORUM DOKUNAMIYORUMCanım korkma sinek ısırığı gibi :) ben birkaç arkadaşıma sordum yaptırmamışlar , netten biraz araştırınca gelişmemiş ülkelerde ve evde doğum yapacakların muhakkak yapması gerektiği yazıyor her doktor farklı yorumluyor ama sanki iki düşünce de haklı dediğim gibi benim doktor daha önce kaybın var ben önermiyorum yaptırma dedi, eğer kaybın olmasaydı sana bırakırdım ister yaptır ister yaptırma,
ben ilk hissettiğimde 21. haftadaydım normal pantolon giymiştim karın kısmı dardı toplantıdaydım bişeyler içerde durmadan vuruyordu , pantolonun kemer kısmını yukarı çekiyordum duruyordu karna düşünce tekrar başlıyordu öyle hissetmiştim sonra haftada 1 yada 2 son 3 gündürde daha sık , benimki biri seni parmağı ile dürter ya öyle idiCANIM BEN 19+1İM HİÇ BİŞEY HİSSETMİYORUM SEN NE ZAMAN HİSSETMEYE BAŞLADIN? BİDE İLK HİSSETTİĞİN NASIL BİŞEYDİ
Senin sinek biraz besili sinekmiş sanırımCANIM SİNEK ISIRIĞI GİBİ DEĞİL BENCE YAA 1 HAFTA OLDU YAPTIRALI HALA KOLUMUN ÜSTÜNE YATAMIYORUM DOKUNAMIYORUM
Sezeryan olabilmesi icin tetanoz cok onemliymis diye biliyorum son dakika nasil dogum yapacagimiz belli olmazTeşekkürler canım yalnız değilim yani
AY SORMA VALLA COK AGRIYOSenin sinek biraz besili sinekmiş sanırım
2 arkadaşım yaptırmadı ve kendi istekleri ile sezeryan olmuşlardı önemli olan bebeğin kordonunun kesildiği aletin paslı olmaması ve steril olmasıymış.Sezeryan olabilmesi icin tetanoz cok onemliymis diye biliyorum son dakika nasil dogum yapacagimiz belli olmaz
kızlar bilmiyorum bende bi sorun mu var kızım ilk hareket ettiği zamanlarda karnımın sol tarafından aayaklarını sağ tarafında ellerini oynatıyordu şimdilerde sol taraftan hiç ayak atmıyor bağırsaklarıma atıyor içimde balon patlamış gibi oluyorsağ taraftan yine ellerini oynatmaya çıkartmaya devam ediyor ama ayaklarını bağırsaklarıma vuruyor hep çok tuhaf oluyorum yönünü mü şaşırdı acaba yoksa öyle daha mı rahat etti
Kizlar biraz ozel olacak ama hamilelik nasil gidiyor eslerin yaklasimi nasil bu konuda biz herseyi unuttuk problemlerden yani umutsuz vaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?