canım ben sordum da, hastane çıkışları 50-56 cm arası dediler. her markanın farklı olabilr alırken sormak lazım...Günaydın canlar :) bu yenidogan hastane çıkışları, 0-3 m bedenlere göre daha küçük oluyor değil mi? Sanki iri bi bebek doguracakmisim gibi hissediyorum ve elim surekli 3-6 m bedenlere gidiyor.. yani yaklaşık 4 kilo civari bi bebege 0-3 m bedenler küçük gelir mikiya da ilk kıyafetlerini hamileligin sonlarına doğru mu alsam, kilo gidişatına göre .. Ayy çok tecrübesizim bu konularda
Insallah cAnim butun bebisler saglikla gelsin mutlu huzurlu olsun herkesN Niloya07 @besyo_86 ikinizede nasıl sevindim anlatamam kızlar. çok şükür bebişkolar sağlıkla geliyolar. ama ben diyim daha karnınızdayken sizi böyle heyecanlandırıyolarsa büyürken neler yapıcaklardır, hazırlıklı olun canavarlar geliyooooşaka bi yana sağlıkla gelsinler zamanlarında gelsinler daha fazla korkutmasınlar anneciklerini. ailelerine mutluluk olsunlar inşallah
Hahah hızlandırılmıs hamilelik yaşattın resmen canımhem evet hem hayır gibi sanki yaa bende dün akşam farkettim 6.aya girdik kızlar artık bayramdan sonra hazırlıklar hızlanır falan derken hoop bi bakmışız hareket edemiyoruz. aayyy sıcak falan yakınırken daha sık dr kontrolleri başlar sonrada ıngaa diye bi sesle kendimize geliriz artık
yazarken banada bi komik geldi :)
Hahah hızlandırılmıs hamilelik yaşattın resmen canıminşallh hepimiz saglıkla kucağımıza alırız minikleri
Merhaba kızlar aranızda tetenoz aşısı yaptırmayan var mı? Benim doktorum daha önce kaybım olduğu için yaptırma dedi , doğum sonrası yaparsın dedi. sanırım ben yaptırmıyacağım
Bende bilemedim ki acaba o zaman tetanoz yaptılar da ben mi hatırlamıyorum, bebek steril ortamda doğmayacaksa yapılır dedi sen zaten hastanede olacaksın dedi ortamda çok müsait değildi anladığım bunlar. Zaten çok da istemiyordum.S sltncp canım daha önceki kayıpla tetanoz aşısının ne alakası var?? bende daha önce 7 haftalık iken kürtaj oldum birde kimyasal hamilelik geçirdim.bana doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi.vurdurabilirsin dedi. merak ettim neden öyle dedi doktorun?? çünkü bugün gidicem saat 3 ten sonra sağlık ocağına aşı olmaya.
Teşekkürler canım sen de bendensin :)bende yaptırmayacağım. benim doktorumda boşuna enfeksiyon alma vücuduna eğer Allah korusun kaza vs gibi bi durum olursa o zaman hiç sormadan yaptırabilirsin dedi
Merhaba blogu gezerlen gordum bizimde taramamiz riskli cikmisti hem de ne risk bi cok doktora gittim birsey girumedi icim rahat etmedi izmire bi perinatolaga gittim saolsun bizi baya rahatlatti hamileligim burnumdan gelmisti dogum yaotim cok sukur bi sorun yok ayrintili usg yaptir birsey cikmazsa kafana takma bebisinde gelisim geriligi cikabilir veya dusuk kilolu dogabilir bende oyle olduUmarım arkadaşım umarım...
Kanama hiç yaşamadım,kilolu değilim kilolulardada yüksek çıkarmış,doktorum 2hafta sonraya tekrar ayrıntılıya girmemi söyledi nöral tüp defekti şüphesiyle,inşallah bişey çıkmaz
Ben yaptirmadim canm yaptirmiyacagimdaMerhaba kızlar aranızda tetenoz aşısı yaptırmayan var mı? Benim doktorum daha önce kaybım olduğu için yaptırma dedi , doğum sonrası yaparsın dedi. sanırım ben yaptırmıyacağım
Teşekkürler canım yalnız değilim yaniBen yaptirmadim canm yaptirmiyacagimda
güzel haberlerle dön inşallahSaat 2 de ayrıntılı ultrason var. Tedirginim dua edin
Günaydın canlar :) bu yenidogan hastane çıkışları, 0-3 m bedenlere göre daha küçük oluyor değil mi? Sanki iri bi bebek doguracakmisim gibi hissediyorum ve elim surekli 3-6 m bedenlere gidiyor.. yani yaklaşık 4 kilo civari bi bebege 0-3 m bedenler küçük gelir mikiya da ilk kıyafetlerini hamileligin sonlarına doğru mu alsam, kilo gidişatına göre .. Ayy çok tecrübesizim bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?