2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın canlar :) bu yenidogan hastane çıkışları, 0-3 m bedenlere göre daha küçük oluyor değil mi? Sanki iri bi bebek doguracakmisim gibi hissediyorum ve elim surekli 3-6 m bedenlere gidiyor.. yani yaklaşık 4 kilo civari bi bebege 0-3 m bedenler küçük gelir miki ya da ilk kıyafetlerini hamileligin sonlarına doğru mu alsam, kilo gidişatına göre .. Ayy çok tecrübesizim bu konularda

Cok sagolun kizlar..yarin randevum var sorucam..bu aralar cok stresliyim esime patliyorum bunalim geciriyorum resmen elimde olmuyo bebegimi uzuyorum biliyorum

canım ben sordum da, hastane çıkışları 50-56 cm arası dediler. her markanın farklı olabilr alırken sormak lazım...

Insallah cAnim butun bebisler saglikla gelsin mutlu huzurlu olsun herkes

Hahah hızlandırılmıs hamilelik yaşattın resmen canım inşallh hepimiz saglıkla kucağımıza alırız minikleri

Kizlar uzun zamandir girmiyodum once acikcay sonra leyli efruz cok uzdu beni esimde girme artik cok etkileniyosun dedi ama duramadim nasilsiniz iyi misiniz bizde haberler guzel cok sukur iyiyiz oglumla kocaman bi gobegim var resmen artik

Merhaba kızlar aranızda tetenoz aşısı yaptırmayan var mı? Benim doktorum daha önce kaybım olduğu için yaptırma dedi , doğum sonrası yaparsın dedi. sanırım ben yaptırmıyacağım

S sltncp canım daha önceki kayıpla tetanoz aşısının ne alakası var?? bende daha önce 7 haftalık iken kürtaj oldum birde kimyasal hamilelik geçirdim.bana doktorum hiç böyle birşeyden bahsetmedi.vurdurabilirsin dedi. merak ettim neden öyle dedi doktorun?? çünkü bugün gidicem saat 3 ten sonra sağlık ocağına aşı olmaya.

Merhaba kızlar aranızda tetenoz aşısı yaptırmayan var mı? Benim doktorum daha önce kaybım olduğu için yaptırma dedi , doğum sonrası yaparsın dedi. sanırım ben yaptırmıyacağım

bende yaptırmayacağım. benim doktorumda boşuna enfeksiyon alma vücuduna eğer Allah korusun kaza vs gibi bi durum olursa o zaman hiç sormadan yaptırabilirsin dedi

Bende bilemedim ki acaba o zaman tetanoz yaptılar da ben mi hatırlamıyorum, bebek steril ortamda doğmayacaksa yapılır dedi sen zaten hastanede olacaksın dedi ortamda çok müsait değildi anladığım bunlar. Zaten çok da istemiyordum.

Merhaba blogu gezerlen gordum bizimde taramamiz riskli cikmisti hem de ne risk bi cok doktora gittim birsey girumedi icim rahat etmedi izmire bi perinatolaga gittim saolsun bizi baya rahatlatti hamileligim burnumdan gelmisti dogum yaotim cok sukur bi sorun yok ayrintili usg yaptir birsey cikmazsa kafana takma bebisinde gelisim geriligi cikabilir veya dusuk kilolu dogabilir bende oyle oldu

canım benim ilki kiloluydu,
0-3 aylıkları 40'ı çıkana kadar giydi yine de, sonra 3-6 lara geçtik. ben de 0-3 çok az almıştık, daha çok 3-6 almıştım kilo sebebiyle.
sonra çok hızlı oldu, en çok 1 yaş kıyafeti giydik :)

ama kilosu yavaş yavaş belli olunca alışveriş yapmak en iyisi, en azından stok yapma.

hastane çıkışı bence gerekiyor, kilolu da olsa sığar ona merak etme, zaten ne kadar giyecek ki hastane çıkışını, ilk bir ay giyer yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…