Kizlar merhaba. Daha once yazmistim bi kac kere ama cok hizlisiniz yetisemiyorum okumaya bile.
Sormak istedigim bisey var. Cevremde hamile olupta folik asite devam edenler var. Benim dr 12.haftaya kadar kullan sonra kullanma demisti. Hala folik asite devam eden var mi aranizda?
Umarım arkadaşım umarım...Çok sevindim tatlım çok şükür bak geçti gitti :) bende cuma ayrıntıliya giricem, eşime başka zaman uymuyordu, 20+3 te girmiş olucam bakalım. ama uygun olmasa dr gelme derdi heralde
Tatlım allah yardımcın olsun inş. ama 4 yıllık evliligimde birde uzaktan yürütmenin vermiş olduğu zorluklar sonucunda öğrenmiş olduğum en önemli şey, tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarıyor. Eşim sinirlendiginde ben sustum sonra sakinlesince konuştum. eşimde ben sinirlenip sakinlesince konuştu. Umarım zamanla sizede etkili olur bu yöntem
Buarada gebeliginin ilk haftalqrinda kanama çok yasamismiydin. ? Gorumcem çok yaşamış ve AFP değeri seninki gibi çıkmıştı. Dr. Bundan dolayı olabilir demisti. umarım seninde bundan dolayidir, bebeği gayet sağlıklı şuan. ben 4lü yaptırdım. 3lu çok doğru çıkmıyor diye drum tercih etmiyor.
İnş iyi çıkacak allah korusun. o yapılan tarama testi ihtimal üzerine bir test kesinlik yok. sen moralini yüksek tut.Umarım arkadaşım umarım...
Kanama hiç yaşamadım,kilolu değilim kilolulardada yüksek çıkarmış,doktorum 2hafta sonraya tekrar ayrıntılıya girmemi söyledi nöral tüp defekti şüphesiyle,inşallah bişey çıkmaz
Umarım arkadaşım umarım...
Kanama hiç yaşamadım,kilolu değilim kilolulardada yüksek çıkarmış,doktorum 2hafta sonraya tekrar ayrıntılıya girmemi söyledi nöral tüp defekti şüphesiyle,inşallah bişey çıkmaz
Bende bi bakayım varsa hemen alayım çok teşekkür ederim :) ilham olsun bizleredekadının kitabı harika hepsiburada da var ben ordan sipariş etmiştim
ve kadın tam kilosunu veremeden ikizleri 3 aylıkken kızına hamile kalmış ama şu an yine 55 kilo da maşallah ki
çok enerjik hareketli bir insan
Ya bende ilk 3 ay hatta 4. Aya kadar resmen süründüm desem yeridir ne serumlar yedim bulantı yüzünden ama 1 kilo bile vermemişimdir ilk 3 aylık dönemde çünkü yemekleri yedikten 2 3 saat sonra çıkarıyordum(afedersiniz).. Acaba ondan mı ilk üç ay çok vermedim :) 2 3 saatte olsa yediklerim yaramış demekki banaBaslangica göre 6 canim sanirim bu haftalarda hepimizde kafayi takiyoruz bu konuya birde bulantilarla 4 kilo vermistim o açıdan bakinca 10 kilo almis oluyorum
Evet canim zaten sindirim için 2 3 saat yeterli bulanti doneminde ben cikarmadim çünkü hiç yiyemiyordum eşim şoklar içinde bakıp bir de dalga geciyordu simdiye kadar böyle yeseydin 36 beden olurdun bu senmisin ne güzel evde senden birşey saklamiyorum herşey ortada gibi gibiYa bende ilk 3 ay hatta 4. Aya kadar resmen süründüm desem yeridir ne serumlar yedim bulantı yüzünden ama 1 kilo bile vermemişimdir ilk 3 aylık dönemde çünkü yemekleri yedikten 2 3 saat sonra çıkarıyordum(afedersiniz).. Acaba ondan mı ilk üç ay çok vermedim :) 2 3 saatte olsa yediklerim yaramış demekki bana
Kizlar merhaba. Daha once yazmistim bi kac kere ama cok hizlisiniz yetisemiyorum okumaya bile.
Sormak istedigim bisey var. Cevremde hamile olupta folik asite devam edenler var. Benim dr 12.haftaya kadar kullan sonra kullanma demisti. Hala folik asite devam eden var mi aranizda?
@ruza tek gitmem zaten esimle giderim saglik ocagina sormadim aile hekimi aclik tokluk bakalim dedi.. Asistan 75 ilk yapalim demişti üniversitedeki yarin profa cikicam üniversitedeki bide ona sorayim canim.üniversitede zira almak sikinnti ya ufsss bakalim neyr karar vercez canimm.. Ozel hastanrde universsitye yolladi beni o da ayri dert..
Kızlar selam
Doğumada çok var daha sanki di mi
Her doğumda 5 kilo kaldırmış benimde aynı +5 kilo ile hamile kaldım sonumuz ne olacak hayırlısıaynen, doğumumun haftasına hamile kaldığım kiloya düşmüştüm ilkinde, ama emzirme dönemi 5 kilo aldım, bir tüelü de veremedim, 2.ye +5 ile başladım
artık bu doğumdan sonra diyetisyen desteği almayı düşünüyorum, yoksa her doğumda 5er kilo eklersem vay halime
Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum
hem evet hem hayır gibi sanki yaa bende dün akşam farkettim 6.aya girdik kızlar artık bayramdan sonra hazırlıklar hızlanır falan derken hoop bi bakmışız hareket edemiyoruz. aayyy sıcak falan yakınırken daha sık dr kontrolleri başlar sonrada ıngaa diye bi sesle kendimize geliriz artık
Canim 3 testin yanilma ihtimali 2 den daha yuksek oluyor. Cok korkuttular beni de bir cok konudaa. Insallah birsey cikmayacak
Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum
@zeynepzumra canım şimdi baktım ultrason resmine 50 mm yazıyor. bilgin olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?