2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

doktorum bir şey demedi bu konuda, ilk hamileliğimde 8. haftada bırakmıştım, genelde o öneriliyor.
ama öğrendim ki ABDde falan tüm hamilelik boyunca kullandırtıyorlarmış.
Ama onların beslenme alışkanlıkları ile bizimkiler de farklı.

bu biraz da kişinin yedikleri ile alakalı, folik asit çok olan şeyler tüketiyorsan mesela yeşillik gibi 8. haftada kesebilirsin, ama ben beslenmeme pek dikkat edemediğim için bu hamileliğimde folik asit almaya devam ediyorum, ama her gün değil de gün aşırı falan alıyorum.

Umarım arkadaşım umarım...
Kanama hiç yaşamadım,kilolu değilim kilolulardada yüksek çıkarmış,doktorum 2hafta sonraya tekrar ayrıntılıya girmemi söyledi nöral tüp defekti şüphesiyle,inşallah bişey çıkmaz

İnş iyi çıkacak allah korusun. o yapılan tarama testi ihtimal üzerine bir test kesinlik yok. sen moralini yüksek tut.

Canim 3 testin yanilma ihtimali 2 den daha yuksek oluyor. Cok korkuttular beni de bir cok konudaa. Insallah birsey cikmayacak

Bende bi bakayım varsa hemen alayım çok teşekkür ederim :) ilham olsun bizlerede

Baslangica göre 6 canim sanirim bu haftalarda hepimizde kafayi takiyoruz bu konuya birde bulantilarla 4 kilo vermistim o açıdan bakinca 10 kilo almis oluyorum
Ya bende ilk 3 ay hatta 4. Aya kadar resmen süründüm desem yeridir ne serumlar yedim bulantı yüzünden ama 1 kilo bile vermemişimdir ilk 3 aylık dönemde çünkü yemekleri yedikten 2 3 saat sonra çıkarıyordum(afedersiniz).. Acaba ondan mı ilk üç ay çok vermedim :) 2 3 saatte olsa yediklerim yaramış demekki bana

Evet canim zaten sindirim için 2 3 saat yeterli bulanti doneminde ben cikarmadim çünkü hiç yiyemiyordum eşim şoklar içinde bakıp bir de dalga geciyordu simdiye kadar böyle yeseydin 36 beden olurdun bu senmisin ne güzel evde senden birşey saklamiyorum herşey ortada gibi gibi

canım bende 12.haftalarda bırakmıştım. drun verdiği elevit/decavit gibi ilaçların içindede folik asit var zaten. bide eğer planlı gebelikse zaten önce başlıyoruz kullanmaya, gebelik planlı değilse daha uzun süre kullandırabiliyolar. bide eğer arkadaşının kan değerlerinde düşük çıkıyosa folik asit ondanda vermiş olabilir. bazı doktorlar 9 ay kullandırıyo doğum sonrasınada hazırlık olsun diye

özel niye üni ye göndermişti seni canım ya? doğumu nerde düşünüyosan bence o doktora git, o ne diyosa onu yap

Kızlar selam
Doğumada çok var daha sanki di mi

hem evet hem hayır gibi sanki yaa bende dün akşam farkettim 6.aya girdik kızlar artık bayramdan sonra hazırlıklar hızlanır falan derken hoop bi bakmışız hareket edemiyoruz. aayyy sıcak falan yakınırken daha sık dr kontrolleri başlar sonrada ıngaa diye bi sesle kendimize geliriz artık

Her doğumda 5 kilo kaldırmış benimde aynı +5 kilo ile hamile kaldım sonumuz ne olacak hayırlısı

Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum

Kizlar gunaydin iki uc gundur bebegimin hareketlerini hissedemiyorum normal mi acaba cok mu kafaya takiyorum

canım burada bazı arkadaşlar da yaşadılar bunu, doktora gidip rahatladılar.
bazen olabiliyor, ama yine de artık bu gibi durumlarda doktora danışmakta fayda var.
doktorunu telefonla arasan o zaten sana gel-gelme der.

şimdilik biraz çikolata yiyip sessiz bir yerde yarım saat kendini gözlemleyebilirsin.

oruç tutuyorsan eğer o da muhakkak etkileyecektir.

ben bu doğumda bir de erken izne ayrılmayı planlıyorum, o yüzden az kalmış gibi geliyor, izne göre hesaplıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…